periskoop
vaatamiseks üleaedseid
ürgnaine 20. juuni 2016, kl 21.32
Päriselus komplimendid naistle, miks need peale ei lähe? Lähevad ja vägagi.
Kui te, mehed, vaid teaksite, kuidas meie, naised, teie tähelepanu ja komplimente vajame. Kas või imepisikest võlusõna, mis meie, naiste, päeva päikseliseks muudab, meile naerulohud põskedele võlub, meie hinge laulma paneb, meid ilusaks muudab.
Teie komplimendid, mehed, on pumerang, mis naiste suunas saadetuna, tagasi tulles toob teie jaoks kaasa naiste imetluse ja lugupidamise teie vastu.
Ärge häbenege olla hoolivad ja hellad
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
see on vesi mu veskile !!!
meenutamaks 2016 a . luulevõistluse teist ("häbiväärset") kohta (jäägugi see mu isklikuks arvamuseks) .....
unustan võimaluse panna tava jutt "vägisi" salmidesse...või moodustada kutust (jutust) luule juhuline (kujuline) visuaalne pilt ....saada selle eest veel "laureaadikski "! ......
olen aus ja tõestan et ka jutustavas vormis võib edasianutd mõte ilus olla kui luule (Luule) ......
kui muusika kõrvadele .....
Naine (kaunis)
olles ööläbi näinud kauneid unenägusid kaunitest naistest ....mis unes kui inglid lendlesid ...ärkasin kaunitari kõrval ......kelle olin kunagi välja valinud ...kõikide kaunitaride hulgast - kes oli .....oma naine .... .
vaatasin kaua teda kui ...maailma imet . mis tegi temast selle ...kõige kaunima ..kellega tahtsin koos elada - ja seda terve elugi ?
meenusid ajad kui ...raskemgi oli .
50+ ja enam vanused mäletavad veel aegu ehk kui ....
sai koos läbielatud raha "puudused" (mis tähendas et raha eest polnud midagi ostagi ) - ajad kui poes polnud toitugi ....(mis tänapäeval utoopiline võib tundudagi ) .
osta sai kõike .....talongide abil !? (ca 1983 vist)
sai lapsed poodi kaasa võetud - nende abil sai midagi lisaks osta .
üllatav kuidas see aeg sai üle elatud mitte mures vaid rõõmu(de) s ...tänu armastusele ...selle sama naise vastu .. .
kui ilusad ja armsad lapsed ta veel kinkis ! neist saanud nüüd juba - ise lapsevanemad ...koos oma lastega ...kes kaunistamas kilgates maailma ja "õhuruumi".
nüüd aga vaadates "Uinuvat kaunitari "..imetled tema salakavalaid kortsukesi...näol mis kunagi oli lausa titelikult sile ja pehme ....mida nüüd meenutab lapselaps kes vaadates sama armsate ja kaunite silmadega sulle otsa ...meenutab alustuseks su naist ...siis lapsi ....kõiki lastes võrrelda mälestustes - nooruse kauniduses .
jaa selle kõige kauni ja ilusa eest peab tänama .....seda sama ...oma naist , kes loos ja sünnitas mitte ainult lapsi ...vaid kaunist kõike ...mida nüüd meenutada jaa mäletada on .
mõted hetkeks ; kui tühi oleks maailm nüüd - vanuses 50+ ..või vanemgi veel olles .
kes on see - tänu kellele pole elu tühi jaa kõle ?
vastus on su ees - see on veel ubes unelev - naine - kes on - oli - ja jääb ....su õnne toojaks ja loojaks .
PS
ei pidanudki "luuletama" ?
kaunis naine on su ees - iga päev !
'oska seda näha jaa hinnata !
kuni hilja pole ....