istudes "tagareas pingil"
pereautos -puhkusel väljasõidul
kus esireas naised on -
roolimas preema kõrval tütar
lauldes mõttes laulu "viimses reas"
tegelen "tagaselja naiste(ka)s olemisega " .
läpakas põlvedel ..."ilma vaatamas uudistest"
mõtlen nüüd kus puhkus ....sünnile avalikkuse ees
tänu Naistekas olemasolule .
"oo aege ammuseid" laulab samas kõrvus kui
oleks see raadiost ""Elmar " soovilauluna .
aastal 2013 Jaan - avastasin "esikoha" -
Saatmata kirjad " (19 jaan 2013)
3 päeva hiljem 22 Jaan 2013) avastasin eakohasema
50+nurgakese (olles isegi 50+ ..pigem 60+ ) .
on olnud see aeg head kui halba..mida meentada .
alustaks heast : esimestest päevadest said mõlemad teemad kuuma vastuvõtu osalisteks - mis andis kaa "(j)õudu jätkata .
ette rutates sai 50+ssis teema "vanem paar" 16 kuuga ca 170.000 vaatamist (10 tuhat kuus -333.333 ööpäevas) ja seda aasta ringselt keskmisena ! ........
siis aga ...kustutati !!!???
mis sai absusdesmgi olla üldse !?
tänapäeval see siin sai ületatudki -
eelmisel kuul ca paar nädalatki järjest
oli külastus "päikselisse teemasse " :
"Päike me tänaval"
ca tuhat ööpäevaringselt .
tagantjärgi tarkuseks arvas vist(tollane) mode et foorumis "unetud " suudan kaasa haarata kogu publiku sinnagi ?
sama arvas kaa mode abi- keegi doktor - foorumis "Saame tuttavaks" - asetades ümber teemad foorumisse "Varia" . ... soovides sellega vabastada foorum trollidest kes tuttvaks saamise asemel vaid trollitasid ja lollitasid - muutes tutvumse võimatuks . (miks minu "vanem paar" ei saanud ümber asetada "unetud" -esse?) .
et see õige oli - asusin minagi appi - ja tegin teema :
"Saagem tuttavaks kõik trollid " - kutsudes kõiki trolle oma teemasse trollima (vabastades sellega tutvuda soovijad trollimisest ) . mode saamata aru mu headest püüdlustest - kustutas teema . asusin teistesse teemadesse - otsima trolle . leidsingi viimaks vist üles Peatrolli ! (nii ütlesid kommenteerijad ) . võtsime virtuaased õlled koos ja küsisin otse : oled see sina või mitte !? vastus oli ebalev - samas ja omaks võttevgi .
suts hiljem - külastades "Saame tuttavaks " ...olid trollid ...kadunuud ! alles vaid tutvujad !?
kas oli see koostöö modega ....vähemalt püüdsin aidata(modega pole ühendust võtnud -tegutsesin vaid omal käel ) .
olen mõelnud sellelegi kas mode pole mu teemat blokkinud läbustajatele (tänu ikka sellegi eest) - või olen ise suutnud nad minema ajada (kui vist tutvumise foorumiski ) .
samas saan ka aru et ...vanad olijad vaid vaala teemasse külla lähevad/tulevad ; mida olekski neil minu kui uuema põlvkonnaga rääkidagi ; samas kaa luules pole paljud omaloomingus võimelised kaasa rääkima .
pole midagi - luuletamine on kaa oskus... asju välja luuletada .
samas õpetus tuhandele vaatajale ööpäevas lülla tulemiseks :
teema lehe all servas on (alla kerides) AKEN
kus vaja täita
AUTOR (võib panna suvalise nime)
Sinu e-posti aadress: (võin panna suvalise gmaili aadressi - või suvalise (oma) facebooki aadressi )
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
näiteks : ise olen tänaseni nii siin kui facebookiski "kirjaniku nimega " . Seega - saab kaa incognito (soovi korral )
jõudu katsetamaks .... tuhandetel vaatamistel !