Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Töökoha vahetus 57 aastaselt

aga 15. detsember 2014, kl 14.06
Miks mitte minna haiglasse hooldajaks?

agale 15. detsember 2014, kl 16.05
Haiglasse hooldajaks minek on ikka nii psüühiliselt kui ka füüsiliselt vägagi raske töö, eriti kui oled enne spetsialist olnud. Pole harjunud sellise tööga lihtsalt. Aga tõsi ta on, et see on probleem, eriti väikestes kohtades. Mina sain ka 57-selt koondamise. Nüüd kolm aastat kodus juba, teen raamatupidamist aga see on suhteliselt igav ikka, kogu aeg koduseinte vahel. Alguses oli vägagi hea ja ma lausa nautisin seda aga nüüd tahaks miskit muud teha aga tõesti, kui oled ikka eluaeg kontorilaua taga tööd teinud, siis on kauplusesse ja haiglasse tööle minek ikka väga suur jõukatsumus. Ja reeglina samal tasemel tööd kohtadel saada pole.

aga 15. detsember 2014, kl 19.38
Minagi olin omal alal spetsialist, kuid juhtus nii, et sattusinpeale koondamist haiglasse tööle. Harjud ära ja mis on selle töö juures kõige tähtsam- süda peab olema õige koha peal, siis laabub ka see töö.

Olin autojuht 19. detsember 2014, kl 18.46
Heino Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas sa olid ETKVL palgal Jõgeval. Ma mäletan, et s
> eal oli keegi Päeva Jaan, kes ennast kuningaks pid
> as ja autokumme ja muud defitsiiti jagas.

Vastus Heinole,häid JÕULE!:: Kes AGA 1980.a.töötasid õige koha peal!
Oli kindel töö--koht,raha jätkus.-olin lihtne auto-juht! ,JA oma kõhu täitsid 35,kop. polnud inimesed KUNAGI nii vaesed?????? ,Kui TÄNA 2014,,KUI JÄLGISIN JA VAATASIN POES INIMESI.--et OTSIVAD riiulitelt KALLIST verivorsti ja enamuses ODAVAMAT hinda?

56 21. detsember 2014, kl 22.42
olen elu jooksuul tihti töökohti vahetanud, sest tüdin kiiresti - ja nagu selgub, on see väga OK ..... vanast peast pole ka robleemi töökoha vahetamisel (kui ainult vestlusele kutsutaks)

56 21. detsember 2014, kl 22.45
nõuka ajal said naised 55-selt pensionile, seda ta silmas pidaski

n60 09. veebruar 2015, kl 11.40
Jama on see, et poole kohaga kauplused tööle ei võta. Mul selg nii läbi et üle 4 tunni järjest ei suuda seista ega istuda. Sain vahepeal 4 tundi päevas töötada, see oli piir - istuv töö ja ümberringi müra. Nüüd passin kodus, vaatan aeg-ajalt Töötukassa lehelt pakkumisi. Ei midagi eluaegsele kontorirotile. Koristamisega on nii et paar ruumi suudaks harja ja lapiga puhtaks lükata siis oleks kutu, rääkimata hooldaja kohast.

miila 09. veebruar 2015, kl 18.15
aga millest Sa siis praegu elatud?

n60 09. veebruar 2015, kl 18.32
öösel teenin

yks 19. veebruar 2015, kl 15.27
No mina ka 55, tööd siiani jagunud - klienditeenedaja 10 aastat ja seal kõrval veel väiksemate ettevõtete raamatupidamised. Ometigi loobusin sellest kõigest vabatahtlikult, sest tunnen, et ei suuda nii palju rabada enam.....Olen kohe suundumas Soome ja kuna üksik inimene, siis loodan igati seal stressivabamalt hakkama saada...seal on töö- ja ka liikluskultuur hoopis miskit muud kui meil. Tean rääkida, kuna käisin ka juba proovimas kuu aega seda elukest. Kodu jääb siia mind ootama..... Nii et minekute põhjuseks ei ole ikkagi raha......

artist 19. veebruar 2015, kl 22.19
Arvasin, et Soome Kalevipojaks minnakse raha pärast. Kodu peab ikka ootama, sest kunagi ei tea, millal võõrsil jalgealune tuliseks läheb. Kui rahapuuet ei ole, minnakse palmi alla lustima.

yks kaks 20. veebruar 2015, kl 10.41
kulla yks, mis tööd sa Soome tegema lähed? kuidas töö ja elukoha leidsid jne. keelt valdad? kus õppisid?
ma olen 54 ja ka klienditeenindaja, kes tööturult välja kukkunud seoses vanusega, tunne kasvab aina, et peab ka kodumaalt lahkuma, sest siinse palga eest maksad töölkäimisele peale.
õpeta, palun.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!