50+ nurgake
Matkamine
m60+ 11. jaanuar 2015, kl 17.18 |
tibu 11. jaanuar 2015, kl 18.32 |
oh 11. jaanuar 2015, kl 18.59 |
anekdoot 11. jaanuar 2015, kl 19.06 |
tibu 11. jaanuar 2015, kl 19.22 |
n55 11. jaanuar 2015, kl 23.22 |
nõus 12. jaanuar 2015, kl 06.34 |
n55-ga. Kas teil nooruses jäi midagi tegemata,et nüüd kipute metsa alla telki sääski söötma. Igal asjal oma aeg. Nüüd kui piirid lahti, eelistan ka mina võõraid maid, korralikke hotelle, kultuuireise.
Eestimaal käin ka suvel autoga ja päris palju on külalistemaju ja hotelle, kus Eestis ööbida. Mugavus ennekõike.
Aga kui siin on inimesi, kes arvab, et tore on kunstlikult kannatusi tekitada ja neid siis nautida, laske käia.
Kas tibuga või tibuta, vahet pole.
Eestimaal käin ka suvel autoga ja päris palju on külalistemaju ja hotelle, kus Eestis ööbida. Mugavus ennekõike.
Aga kui siin on inimesi, kes arvab, et tore on kunstlikult kannatusi tekitada ja neid siis nautida, laske käia.
Kas tibuga või tibuta, vahet pole.
u 12. jaanuar 2015, kl 12.11 |
vanem eit 12. jaanuar 2015, kl 12.42 |
rästu 12. jaanuar 2015, kl 12.43 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
els 12. jaanuar 2015, kl 18.39 |
ninatargake 12. jaanuar 2015, kl 20.49 |
Miks käia mööda neid matkaradasid. Mis mõtet selles näete enestele? Saan aru, et need rajad on ehitatud ikka lastele ja noortele, kes alles hakkavad loodust enese ümber avastama.
Kui matkata või reisida kuhugi, siis ikka sellistesse kohtadesse, mis annavad miskit uut ja avastamisrõõmu veel.
Tundmatut on veel piisavalt.
Kui matkata või reisida kuhugi, siis ikka sellistesse kohtadesse, mis annavad miskit uut ja avastamisrõõmu veel.
Tundmatut on veel piisavalt.
matkaja 12. jaanuar 2015, kl 21.53 |
Tundub, et ninatargake ainult targutab oma mõistuse tasemel. Eestit annnab läbi matkata.Ega ainult matkarajad pole veel matkamine, olgugi et need nn. matkarajad läbivad paljusid huvitavaid ja ilusaid kohtasid.Peale selle veel paljugi avastamisväärset. Näiteks Ontika kaldaalune, Alam-Pedja, Lipstu nõmm, Endla raba, Äntu järvede kant, Poruni ürgmets ...jne
ninatargake 12. jaanuar 2015, kl 22.45 |
Ikka.. maismaapiiri kogupikkus on 633 km.. päevas matkab läbi umbes 20 km jala käies.. seega 30 päeva ja tiir peal.
võta nüüd iga aasta üks tiir, kui hakkata välisringist sissepoole. Annab ikka tõesti matkajal läbi seda maad matkata.
Tegelikkuses ma oma aias igal päeval ringi matkates leian ja avastan taas miskit uut ja huvitavat.
võta nüüd iga aasta üks tiir, kui hakkata välisringist sissepoole. Annab ikka tõesti matkajal läbi seda maad matkata.
Tegelikkuses ma oma aias igal päeval ringi matkates leian ja avastan taas miskit uut ja huvitavat.
reisisell N50+ 13. jaanuar 2015, kl 09.36 |
matkamine vabas looduses on alati tore tegevus, ega ilusate vaadete ja ootamatute olukordade avastamiseks ei peagi kuhugi eksootilisse paikka minema.
mina olen ka sügaval sügisel järve ääres metsas ja telgis ööbinud, õige planeerimise korral on ka see vahva elamus.
Kõige ebameeldivam looduses matkamise juures on see kui minnakse kuni 10 liikmelise grupiga ja siis otsustab sealt paar selli hakata oma liikumiskiirust näitama ja looduse vaatlejate mahajäämise üle sapiseid märkusi tegema.
Nii et kui nüüd muud argumendid on juba teiste poolt välja toodud, siis mina olen "käpp"
Kutsu vaid ja ma tulen...
mina olen ka sügaval sügisel järve ääres metsas ja telgis ööbinud, õige planeerimise korral on ka see vahva elamus.
Kõige ebameeldivam looduses matkamise juures on see kui minnakse kuni 10 liikmelise grupiga ja siis otsustab sealt paar selli hakata oma liikumiskiirust näitama ja looduse vaatlejate mahajäämise üle sapiseid märkusi tegema.
Nii et kui nüüd muud argumendid on juba teiste poolt välja toodud, siis mina olen "käpp"
Kutsu vaid ja ma tulen...
jajah 13. jaanuar 2015, kl 09.48 |
Me imestame ja paneme pahaks, kui keegi halvustab seda, mis tundub meie jaoks huvitav ja tore. Aga mitte kunagi ei imesta ega pane me pahaks, kui meie halvustame seda, mis on teiste jaoks huvitav ja tore - meil on ju alati (ALATI!) õigus.
Lihtsalt tuli selline mõte, lugedes mõnd eelmist kommentaari.
Lihtsalt tuli selline mõte, lugedes mõnd eelmist kommentaari.
vaadake 13. jaanuar 2015, kl 09.49 |
igatseja 13. jaanuar 2015, kl 12.53 |
kraaks 15. jaanuar 2015, kl 12.27 |
prooviks 15. jaanuar 2015, kl 15.10 |
küll,me läheme,nii matkale kui ka jutustame,kuulame 16. jaanuar 2015, kl 06.35 |
Lisa postitus