Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Matkamine

m60+ 11. jaanuar 2015, kl 17.18
Suvi tulekul. Liigub siin matkamisest huvitatud 50+ naisi. Matkamise all mõtlen ikka mitut päeva väliööbimisega.

Ats 11. jaanuar 2015, kl 17.27
Ainult tibu.

mandriin 11. jaanuar 2015, kl 17.30
kuhu me siis matkame? esialgu ehk paar päeva?

tibu 11. jaanuar 2015, kl 18.32
Mina nii ei mängi ega matka kui on väliööbimisega, et siis uleb 10 jeeli jeeli liikuvat paksu vanemat naist iagvese ülikooli haridusega diplom võrgus ja mina ning siis toimub sinuga 60+ väliööbimine, 10 tülikat higistavat ja ähkivat mammit ka. See pole aus.

oh 11. jaanuar 2015, kl 18.59
tibu ää pelga.. need mammid higistavad mersuga kohale. eks see ähkimine ehk väheke häirib. aga need tänapäeva matkabussi seinad on üpriski helikindlad, nii et sina oma telgis saad rahulikult ennast välja puhata, et hommikul krapsakalt metsajooksule minna.

anekdoot 11. jaanuar 2015, kl 19.06
Tibu jookseb aias ringi. Põrkab peaga vastu puud ja kukub maha. Saputab tiibu ja ütleb omaette:
“Küll on hea, et mul ajusi ei ole, muidu oleksin teadvuse kaotanud.”

kukk 11. jaanuar 2015, kl 19.16
Vaevalt tibu sobiks matkama. Ta ju kena proua 52.

tibu 11. jaanuar 2015, kl 19.22
Aga ma kirjutan sulle, suveks ehk jõuad mulle ka vastuse välja mõelda, hr 60+. Matkame, marzhruudi panen mina paika, muidu sa paned kohe 4.järgu matka aga mina alles 2.järgu peal , ikka võrdus peab olema, sina astud väiksemad sammud ja mina sörgin sul sabas.:)) Diil?

tibu 11. jaanuar 2015, kl 19.23
Oh, arvad või?

aga 11. jaanuar 2015, kl 21.22
Kas tibuta ei saagi vestelda?

n55 11. jaanuar 2015, kl 23.22
Mida on matkamises head? Tassida rasket seljakotti, lasta end sääskedel süüa, lõdiseda telgis??? Eelistan reise hea hotelliga. Päeval peesitaks rannas, õhtul naudiks tantsupõrandal ööelu.

nõus 12. jaanuar 2015, kl 06.34
n55-ga. Kas teil nooruses jäi midagi tegemata,et nüüd kipute metsa alla telki sääski söötma. Igal asjal oma aeg. Nüüd kui piirid lahti, eelistan ka mina võõraid maid, korralikke hotelle, kultuuireise.
Eestimaal käin ka suvel autoga ja päris palju on külalistemaju ja hotelle, kus Eestis ööbida. Mugavus ennekõike.
Aga kui siin on inimesi, kes arvab, et tore on kunstlikult kannatusi tekitada ja neid siis nautida, laske käia.
Kas tibuga või tibuta, vahet pole.

vaaaal 12. jaanuar 2015, kl 10.21
praegu küll ei tibuta, öösel on tuisanud lund:D

u 12. jaanuar 2015, kl 12.11
lugesin n55 postitusest algul "lasta end pääsukestel süüa"...
mina suveni küll ei oota, just praegu lähen matkama. öösel on tõesti tuisanud ja mine tea, vbl varsti hakkab jälle "tibutama":)

vanem eit 12. jaanuar 2015, kl 12.42
ja mind näiteks ööelu tantsupõrandal jätab küll külmaks või peesitamine rannas. oo õudust. samamoodi võin küsida, et kas veel nooruses küll ei saanud?
rästu 12. jaanuar 2015, kl 12.43
mis kellegi jaoks on "kunstlikud kannatused"? jalgade kõhu alt välja sirutamine või pepu alusele toetamine...:DDD

els 12. jaanuar 2015, kl 18.39
Matkamine tore, kuid mitu päeva pampudega mässata ei ole enam tore.Meeldiks nii, et valiks mingi RMK matkaraja.Sõidaks kohale, matkaks ja sõidaks jälle koju.Võib ka mitu päeva, kuid ööbimine kämpingus või turismitalus .

ninatargake 12. jaanuar 2015, kl 20.49
Miks käia mööda neid matkaradasid. Mis mõtet selles näete enestele? Saan aru, et need rajad on ehitatud ikka lastele ja noortele, kes alles hakkavad loodust enese ümber avastama.
Kui matkata või reisida kuhugi, siis ikka sellistesse kohtadesse, mis annavad miskit uut ja avastamisrõõmu veel.
Tundmatut on veel piisavalt.

matkaja 12. jaanuar 2015, kl 21.53
Tundub, et ninatargake ainult targutab oma mõistuse tasemel. Eestit annnab läbi matkata.Ega ainult matkarajad pole veel matkamine, olgugi et need nn. matkarajad läbivad paljusid huvitavaid ja ilusaid kohtasid.Peale selle veel paljugi avastamisväärset. Näiteks Ontika kaldaalune, Alam-Pedja, Lipstu nõmm, Endla raba, Äntu järvede kant, Poruni ürgmets ...jne

ninatargake 12. jaanuar 2015, kl 22.45
Ikka.. maismaapiiri kogupikkus on 633 km.. päevas matkab läbi umbes 20 km jala käies.. seega 30 päeva ja tiir peal.
võta nüüd iga aasta üks tiir, kui hakkata välisringist sissepoole. Annab ikka tõesti matkajal läbi seda maad matkata.
Tegelikkuses ma oma aias igal päeval ringi matkates leian ja avastan taas miskit uut ja huvitavat.

reisisell N50+ 13. jaanuar 2015, kl 09.36
matkamine vabas looduses on alati tore tegevus, ega ilusate vaadete ja ootamatute olukordade avastamiseks ei peagi kuhugi eksootilisse paikka minema.
mina olen ka sügaval sügisel järve ääres metsas ja telgis ööbinud, õige planeerimise korral on ka see vahva elamus.
Kõige ebameeldivam looduses matkamise juures on see kui minnakse kuni 10 liikmelise grupiga ja siis otsustab sealt paar selli hakata oma liikumiskiirust näitama ja looduse vaatlejate mahajäämise üle sapiseid märkusi tegema.
Nii et kui nüüd muud argumendid on juba teiste poolt välja toodud, siis mina olen "käpp"
Kutsu vaid ja ma tulen...

jajah 13. jaanuar 2015, kl 09.48
Me imestame ja paneme pahaks, kui keegi halvustab seda, mis tundub meie jaoks huvitav ja tore. Aga mitte kunagi ei imesta ega pane me pahaks, kui meie halvustame seda, mis on teiste jaoks huvitav ja tore - meil on ju alati (ALATI!) õigus.
Lihtsalt tuli selline mõte, lugedes mõnd eelmist kommentaari.

vaadake 13. jaanuar 2015, kl 09.49
inimene jättis oma aadressi, arvatavasti loodab, et temaga ühendust võetakse.

igatseja 13. jaanuar 2015, kl 12.53
Mina tahan ka matkale minna. Kutsuge mind. Aga ikka kuhugi ilusasse kohta ja toreda penskariga. Võin ka välja teha või kindlasti enda eest ise maksta.

pähh 13. jaanuar 2015, kl 14.25
Õigele matkale võetakse kuivtoit ja katelok kaasa.

kraaks 15. jaanuar 2015, kl 12.27
tegemist on väga nutika mehega. kõige paremini saab inimese iseloomu tundma õppida mitmepäevastel matkadel... raskusi ületades. virisk kaua vastu ei pea, teeb elu põrguks...rõõmsameelne hakkaja oskab ka vihmase ilmaga päikese taevasse võluda :)))

prooviks 15. jaanuar 2015, kl 15.10
,,näiteks "Metsavaikus/puravik/nurmenukk" nii 40km Tallinnast oma telgiga/toiduga,suurde, metsistunud suvila aeda? Et,ohutum üle 50a inimestele. Olen ,ka Uurali tipus,Naroda,Manaraga ja matkadel,Karpaatias, käinud. Et,terviserikked jm jalad/seljad valud on kiired tulema. Mis arvate?

tibu 15. jaanuar 2015, kl 16.41
Eelmisele,
mitte midagi ei arva, tee mis tahad!

küll,me läheme,nii matkale kui ka jutustame,kuulame 16. jaanuar 2015, kl 06.35
,,nüüd tuleb see jääaugus suplemine ja Tartu-Kääriku!

petta ja tiiva 16. jaanuar 2015, kl 13.45
matkamine jääaugus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!