Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Suhte leidmine 60+ meestel?

Virve58 04. mai 2015, kl 17.40
See võimalus, et üle 55 naiste võimalused leida püsisuhe on üsna olematu. Aga kas vanematel meestel on tegelikult valida, kuigi on suur 50+ naiste ülekaal. See on minu arvates müüt, et meestel on kergem leida püsisuhet. Hiljuti kirjutasin mehega, kes nentis, et erilist valikut tal ka pole. Vähegi kobedamad naised nopivad nooremaid mehi.

40. eluaasta paiku 04. mai 2015, kl 18.17
muutub tasakaal meeste kasuks kuna paljud Eesti mehed kahjuks pinsini välja ei venita.

Enne 40 on naisi Eestis palju vähem millele aitab kaasa ka suur välismaa meestega abiellujate hulk.

Kahjuks aga meestel on 40 saades juba enamus ja ilusam pool elust elatud ja kui juba nii pikalt üksi ega siis naised enam väga huvita ka.

n52 04. mai 2015, kl 20.09
Kenal naisel on suhte leidmine igas eas kerge. Mees aga peab ikka rikas ka olema, et 60-selt keegi tahaks. Niisama vanameeest kasima hakata tänapäeva naised enam ei soovi, selleks muud toredat palju teha.

üks 85aastane vanahärra 05. mai 2015, kl 20.28
kurtis pruudipuuduse üle,talle meeldisid endast vanemad!

ju 07. mai 2015, kl 07.01
vist sel 85 aastasel kõbil elu kerge pold. kui leidiski mõne ligi 100 aastase muti, siis sel tingimused taevas - olgu papil ikka kabriolett, sirelid aias ja värvigu vanatoi oma kitsehabe triibuliseks...

ka üks eesti--mees 07. mai 2015, kl 08.55
n52 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kenal naisel on suhte leidmine igas eas kerge. Mee
> s aga peab ikka rikas ka olema, et 60-selt keegi t
> ahaks. Niisama vanameeest kasima hakata tänapäeva
> naised enam ei soovi, selleks muud toredat palju t
> eha.
VAATA aga -vaata ise ka ette NAINE 52,!
Sina NAINE --52 täna ei peaks pesu pesema .--ja Kasima seda 60.a. meest,, (Selliks om meestel ka kaks kätt ja pesu.--massin kodus JA oskab ka toitu teha,,;;
Aga üksikuks jääda ,,poleks vanaduses küll põhjust,, Hea mees tooks haigestunud naisele küll
tee ka voodi--kui teil om suhted korras!
Siis võtab ka külmal talvel oma kaissu,ja kütab ikka elamise soojaks,,

60 07. mai 2015, kl 18.45
Ju naine52 pole leidnud on rikast meest, et siin kommenteerib.Sellises eas naine peaks teadma, et raha pole see, mis kahte inimest koos hoiab.
Miks peab üks rikas vanahärra võtma endale ülalpidamiseks ühe võõra, kalgi südamega memme?

aga pole ju keelatud? 07. mai 2015, kl 19.13
eelmisele? aga kus jääb siis see tingimusteta armastus?
mis siis et kalgisüdamega naine ja ootab ülalpidamist. Ei tea, mis sel vanusega pistmist!).

Sa papi, võid ju ikkagi tingimusteta armastada.
kus sinagi muidu saaks.

viimasele 07. mai 2015, kl 19.32
Kirikus on sul tingimusteta armastus. Olgu see mees nii vana kui tahes aga ta ei võta iialgi oma söögilauda mingit kerjusesest laiskvorstist vaala, kes pole oma elus isegi nii palju tööd teinud et katus pea kohal oleks.

viimane 07. mai 2015, kl 19.54
see, mida kõik inimesed peavad Maa peal selgeks saama, on tingimusteta armastuses elamine. Mida aeg edasi, seda enam meil seda oskust vaja läheb. Tingimusteta tuleb armastada kõike ja kõiki – iseennast, lähedasi, oma töid ja tegemisi. Kas seda on võimalik õppida? Jah, seda on võimalik ja vajalik õppida. Tingimusteta armastus on seisund, mis võimaldab elada rahus iseendaga ja teistega ning kogeda elu just sellisena nagu ta on. See ei tähenda, et peaks minema metsa elama ja ennast kuidagi eriliseks pidama. Elu tuleb elada täiel rinnal olles teadlik sellest, et kõik, mis minu teele satub, on mulle vajalik ning mina võtan kõik vastu tingimusteta armastuse seisundis.

Allikas: http://kyllike-lukkonen.blogspot.com/2013/06/tingimusteta-armastusest.html

usinale tulevasele vaalapidajale 08. mai 2015, kl 02.42
eesti elu reaalsus on see, et paljud naised, kes olnud üksikemad, lahutatud, lesed jne, kes on üksi, ühest palgast kasvatanud lapsed, omavad vara ju 600 000 eurot täiksvanuks kasvataud laps tänastes hindades.

palju tulevasel vaalapidajal niisugust vara korjatud ka on?
su katus osmikul on väike raha selle tööga võrreldes.
Ses mõttes ei tasu naisi mõnitada, kel midagi erastada, ärastada ja tagastada saad polnud.

kaardid lihtsalt jagati kehvemad kätte.
---- ja plaju sa ise kavasted naisele maksta, kes kord su vananevat sitast perssset pühiks, kui aeg sealmaal.
veelonk on erihinnaga, küll mõni vaal siis oma hinnakirja sulle näkku viskab, või korjab kompsud kokku ja võidki mädaneda uhkes üksinduses.

naine arvab 08. mai 2015, kl 06.25
Inetu sõnavara pole kunagi meestele meeldinud nagu see viimane harimatu kirja on pannud.

to 19.54 08. mai 2015, kl 06.27
Loodetavasti annab see kyllike sulle ka igas kuus palka ja hoiab su toad soojad, korda aga teiste sõnu ja kui omal tuul peas pühib.Ja veel nii ajuvaba ila.

tibu 08. mai 2015, kl 12.34
Mingi paksu vaala peaks ikka kätte saama

u 08. mai 2015, kl 13.18
rahvaravitseja Lukkoneni blogi tekitab küsimusi. kui inimene ei leia endast ise seda armastusekübet üles, kuidas saab võõras seda teha?

viimane 08. mai 2015, kl 13.42
viimasele 07. mai 2015, kl 19.32
Kirikus on sul tingimusteta armastus. Olgu see mees nii vana kui tahes aga ta ei võta iialgi oma söögilauda mingit kerjusesest laiskvorstist vaala, kes pole oma elus isegi nii palju tööd teinud et katus pea kohal oleks.
..........
see tekst pani mind otsima ja leidsin selle kirjutise seoses tingimusteta armastusega.
aga ma lähen loen nüüd ülejäänu ka läbi...
rästu 08. mai 2015, kl 14.06
mina lugesin sealt välja, et ikka ma ise pean saama hakkama selle värgiga...:D
minule täiesti meelepärane blogi.

ka üks eesti--mees 12. mai 2015, kl 06.56
viimasele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kirikus on sul tingimusteta armastus. Olgu see mee
> s nii vana kui tahes aga ta ei võta iialgi oma söö
> gilauda mingit kerjusesest laiskvorstist vaala, ke
> s pole oma elus isegi nii palju tööd teinud et kat
> us pea kohal oleks.
JA PALJUDEL MEESTEL OM JUBA KATUS PEA--KOHAL ::VÄHEMALT 57-- 60+ MEESTEL ENAMUSEL::
VOT SIIT ALGAB KA NAISTEL UUS MURE --KUI KA TUTVUTE 60. MEESTEGA-----SIIS ALGAB TEIL UUS JAMA ,,KAS SELLISE MEHE MAJAS -- KA TÄNA KOOS ELAMA HAKKATE ???
KUHU SIIS JÄTATE TEISE ELAMISE ,,""KAS OMA LASTELE--""ET OLEKS IKKA KOHT ,,KUHU VAJADUSEL TAGASI PÖÖRDUDA???

njahh 12. mai 2015, kl 10.21
Häda kui on elamine ja kui ei ole. Viimase korral süüdistatakse mehe vara jahtimisel.

niisama 12. mai 2015, kl 10.25
Teine mure on veel...nii vanast peast on juba olemas kindel töökoht, vähemalt vähegi normaalsel inimesel. Uut leida on väga keeruline.

töökoht 12. mai 2015, kl 11.49
oled rohkem või vähem normaalne, ei tea iial ette, millal võid mu kaotada!

Tutvuja 12. mai 2015, kl 18.41
Kõik mehe otsingud suubuvad naises. Kui ta naiselt oma füüsisele ja sellega tihedasti seotud tunnetele vajalikku toitu ei leia tekib hinges vaakum. Iseloomust/tahtejõust olenevalt imeb see mehesse kõike muud ebavajalikku, mis naist mitte kuidagi ei asenda ja lõppkokkuvõttes ongi mehe otsingud suubunud määramatusse.

vaaaal 12. mai 2015, kl 21.15
kõik otsivad paksu vaala, aga kui enne vaala näind pole, ei tunne ju ära ka, iccicic

lisan 12. mai 2015, kl 23.27
n52 ütles,et mees peaks rikas olema.Mina ütlen,et peab VÄGA rikas olema.

kelle mees 13. mai 2015, kl 09.47
Kelle mees?

näh 13. mai 2015, kl 16.50
niipalju siis rikka mehe leidmisest:

27. märts 2014 16:48

Worthytoshare jagab huvitavat lugu sellest, kuidas ahne piiga sai varakalt mehelt ninanipsu. Nimelt postitas kena noor naine tutvumisportaali teate, et otsib omale rikast abikaasat. Selle peale sai ta ühelt finantssektoris töötavalt ärimehelt vastuse, mis pani teda loodetavasti järele mõtlema.

Filosoofiline vastus J.P. Morgani (finantsteenuste firma) tegevjuhilt

Tere, preili Ilus!

Lugesin su postitust suure huviga. Tõenäoliselt on palju sinusuguseid tüdrukuid, kes sooviksid samale küsimusele vastust. Lase ma analüüsin olukorda professionaalse investori pilgu läbi.

Minu aastane sissetulek on rohkem kui 500 000 dollarit aastas, mis vastab sinu nõuetele, seega ma loodan, et kõik mõistavad, et ma ei raiska siin teie aega.

Ärimehe seisukohast on sinuga abiellumine halb käik. Vastus on väga lihtne, las ma selgitan.

Pisiasjad kõrvale jättes on sinu soov vahetada «ilu» «raha» vastu. Isik A pakub ilu ja isik B maksab selle eest.

Siiski, siin on üks suur probleem, sest sinu ilu hääbub, aga minu raha ei kao ilma mõjuva põhjuseta. Minu sissetulek võib aasta-aastalt hoopis suureneda, aga sina ei lähe iga aastaga järjest ilusamaks.

Sellest tulenevalt ei ole see mulle majanduslikult otstarbekas, sest mina olen kallinev vara, kuid sina oled kulu tekitav vara. See on küll loomulik kulum, ent eksponentsiaalne kulum. Kui see on sinu ainus eelis, siis on see kümne aasta pärast kadunud.

Wall Streeti väljendeid kasutades on igal kaubal oma positsioon, ka sinuga käimisel on oma «kaubanduspositsioon». Kui kaubandusväärtus langeb, müüme me selle edasi, sest seda pole mõtet kaua käes hoida – sama kehtib ka abieluga, mida sa soovisid. Võib-olla on õel seda öelda, aga targem on iga kulu tekitav vara edasi müüa või välja rentida.

See, kelle aastane sissetulek on rohkem kui 500 000 dollarit aastas, pole loll. Sinusugustega me võime käia, aga naiseks ei võta. Ma soovitan sul loobuda mõtlemast, kuidas endale rikast meest leida. Ja muide – sa võid ise midagi endaga ette võtta, et nii palju teenida. Selleks on sul suurem võimalus, kui leida rikas loll.

Loodetavasti on sest kasu,

J.P. Morgani tegevjuht
........
ja seega 50+ võimalus rikkuri leidmisel?

neiu vanaema 16. mai 2015, kl 13.31
Aplaus eelmisele kes viitsis ärijuhi vastuse siia riputada. Tegi kohe tuju heaks.:)

MINA 17. mai 2015, kl 20.43
Meeldis väga NÄH postitus - tark, eluline, lihtne ja selge. Olen 55 ja minuvanused härrad otsivad portaalidest 10 aastat nooremaid daame. Olen paari härraga kirjutanud ja ka kohtunud, aga hämmastab härrade kõrge enesehinnang - soovivad ikka ilusaid, saledaid , endal aga pole nagu midagi vastu panna, lahutatud, üürivad korterit, nigela palgaga, hambaid pole suus ja ausalt - elumerelainetel surfamine on nii mõnelegi 10 aastat vanust rohkem juurde lisanud, sellest rääkimata, et ei viitsita isegi kohtingule tulles ennast korralikult riidesse panna, kahju muidugi, aga kui loodud peret pole suudetud hoida, kas siis uus suhe on rohkem väärtustatud? Sooviks leida küll sobivas vanuses härrasmeest, aga kui mees ei ole viitsinud ise enda eest hoolitseda, siis kas naised peavad mehe lõhnastama ja viikima?

mina,nii ongi! 18. mai 2015, kl 18.49
sulle pakutakse algmaterjali,sinu teha,kas teed kompu või ei hakka püüdmagi..soovid kohe komput,otsi hoolega,ka neid on,ja mitte vähe.

no ja see rikas tohlakas 19. mai 2015, kl 01.26
no see rikas tohlakas võib ju raharulli peenisele toeks siduda. kus see probleem nagu on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!