50+ nurgake
Suhte leidmine 60+ meestel?
oi 11. juuni 2015, kl 23.22 |
HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 23.40 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
neiu vanaema Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ahah.
>
> 1. Mul väike kõhklus siiski, et kas
> esimese õrna kohtingu puhul on sobilik öösärgist r
> ääkida?
>
Minuga kohtingule tulles küll öösärgist ära räägi. Kui jätkub häbematust see selga panna siis on ta sul öösel kaelas nagu sall. :-p
Teisele punktile vastuseks, et elu on liiga lühike, et pikalt mõelda ja oodata.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
> Ahah.
>
> 1. Mul väike kõhklus siiski, et kas
> esimese õrna kohtingu puhul on sobilik öösärgist r
> ääkida?
>
Minuga kohtingule tulles küll öösärgist ära räägi. Kui jätkub häbematust see selga panna siis on ta sul öösel kaelas nagu sall. :-p
Teisele punktile vastuseks, et elu on liiga lühike, et pikalt mõelda ja oodata.
neiu vanaema 11. juuni 2015, kl 23.56 |
Selge pilt, kutsa, sa oled väga osav öösärkidest salli keerutama.;)
Aga sa keerutad neid Delfinaistekast noolitud naiste kaela ümber, mitte päriselus kohatud naiste kaela ümber.
1. Kas meest, kes teeb kohtinguvihjeid, on võimalik kiirustamisega ära hirmutada - see on nüüd küsimus?
2. Kas mees, kes kutsub kohtingule, mõtleb enamale kui lihtsalt ühele üritusekaaslasele?
Ma siis kui mees otsib lihtsalt kaaslast üritusele ja mitte midagi enamat? Kas võib ka niisugune võimalus olla?
Aga sa keerutad neid Delfinaistekast noolitud naiste kaela ümber, mitte päriselus kohatud naiste kaela ümber.
1. Kas meest, kes teeb kohtinguvihjeid, on võimalik kiirustamisega ära hirmutada - see on nüüd küsimus?
2. Kas mees, kes kutsub kohtingule, mõtleb enamale kui lihtsalt ühele üritusekaaslasele?
Ma siis kui mees otsib lihtsalt kaaslast üritusele ja mitte midagi enamat? Kas võib ka niisugune võimalus olla?
HaukuvPeni 12. juuni 2015, kl 09.27 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
neiule:
1. on küll kui kiirustad tunduvalt rohkem kui mees. Või siis kasutad venitamise taktikat. Mõlemal juhul võib asi hapuks minna.
2. enamasti mõtleb aga oleneb ka üritusest ja mehest.
Mis minusse puutub, siis ma enamasti võtan naise ütlusi sõna-sõnalt ja vihjed ja muud märguanded võib vabalt tegemata jätta. Ma lihtsalt ei saa nendest aru. Kui keegi tahab millelegi vihjata, siit tuleb tal eelnevalt sõnaraamat koostada ja see mulle anda. Siis ajan näpuga järge ja püüan õige vastuse raamatust leida! Muidugi natuke tarkust olen elu jooksul kogunud juba. Kui keegi kutsub mind omale koju ja tutvustab magamistuba, siis on selge, et minul tuleb midagi ette võtta, et kiirelt sinna voodi peale jõuda. :-p Aga kui lihtsalt kuskil istumisele või jalutamisele kutset ei järgne on asi maha maetud ja kogu moos. :-(
1. on küll kui kiirustad tunduvalt rohkem kui mees. Või siis kasutad venitamise taktikat. Mõlemal juhul võib asi hapuks minna.
2. enamasti mõtleb aga oleneb ka üritusest ja mehest.
Mis minusse puutub, siis ma enamasti võtan naise ütlusi sõna-sõnalt ja vihjed ja muud märguanded võib vabalt tegemata jätta. Ma lihtsalt ei saa nendest aru. Kui keegi tahab millelegi vihjata, siit tuleb tal eelnevalt sõnaraamat koostada ja see mulle anda. Siis ajan näpuga järge ja püüan õige vastuse raamatust leida! Muidugi natuke tarkust olen elu jooksul kogunud juba. Kui keegi kutsub mind omale koju ja tutvustab magamistuba, siis on selge, et minul tuleb midagi ette võtta, et kiirelt sinna voodi peale jõuda. :-p Aga kui lihtsalt kuskil istumisele või jalutamisele kutset ei järgne on asi maha maetud ja kogu moos. :-(
Klähviv Nässu 12. juuni 2015, kl 09.59 |
Ilme, sõntu ja malbe 12. juuni 2015, kl 10.50 |
Raivo Kohalik 12. juuni 2015, kl 11.02 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 5,767 |
Raivo Kohalik 12. juuni 2015, kl 11.07 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 5,767 |
Ilme, sõntu ja malbe
12. juuni 2015, kl 10.50
Ei nad julge vastata. Kas polegi mitte tegemist vaid sõnaseppadest foorumitegeastega, kes reaalsest kohtamisest hoiavad mingil väga suurel põhjusel end eemale.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mina hoian reaalis kohtamistest eemale
sest reaalis olen juba abielus
(virtuaalis mitte)
seepärast kohtungi vaid virtuaalis
(mitte reaalis)
12. juuni 2015, kl 10.50
Ei nad julge vastata. Kas polegi mitte tegemist vaid sõnaseppadest foorumitegeastega, kes reaalsest kohtamisest hoiavad mingil väga suurel põhjusel end eemale.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mina hoian reaalis kohtamistest eemale
sest reaalis olen juba abielus
(virtuaalis mitte)
seepärast kohtungi vaid virtuaalis
(mitte reaalis)
isver küll 12. juuni 2015, kl 11.14 |
HaukuvPeni 12. juuni 2015, kl 11.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Ilme, sõntu ja malbe Kirjutas:
> Ei nad julge vastata. Kas polegi mitte tegemist va
> id sõnaseppadest foorumitegeastega, kes reaalsest
> kohtamisest hoiavad mingil väga suurel põhjusel en
> d eemale.
Sa süüdistad mehi ega arvesta põhjustega. Siin foorumis ei anna ju keegi avalikult välja oma elukohta aga privaatselt ükski naine enamasti ühendust ei võta. Ikka hirmul on suured silmad ja kartus tundmatuse ees on võimas.
Ega mehedki julge ühendust võtta. Naisel võib kodus olla "oma Kusti ja kuus last." Siin lobiseb vaid meelelahutuseks kui lapsed põllesabast parajasti kinni ei hoia.
> Ei nad julge vastata. Kas polegi mitte tegemist va
> id sõnaseppadest foorumitegeastega, kes reaalsest
> kohtamisest hoiavad mingil väga suurel põhjusel en
> d eemale.
Sa süüdistad mehi ega arvesta põhjustega. Siin foorumis ei anna ju keegi avalikult välja oma elukohta aga privaatselt ükski naine enamasti ühendust ei võta. Ikka hirmul on suured silmad ja kartus tundmatuse ees on võimas.
Ega mehedki julge ühendust võtta. Naisel võib kodus olla "oma Kusti ja kuus last." Siin lobiseb vaid meelelahutuseks kui lapsed põllesabast parajasti kinni ei hoia.
neiu vanaema 12. juuni 2015, kl 11.31 |
Ilme, sõntu ja malbe 12. juuni 2015, kl 12.27 |
Ilme, sõntu ja malbe 12. juuni 2015, kl 12.30 |
HaukuvPeni 12. juuni 2015, kl 12.39 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
neiu vanaema Kirjutas:
> MIS sa sellega silmas pead
> ? Et pärast kohtingut peaksin mehe koju kohvi joom
> a kutsuma? Või peaks mees seda tegema või mis sa s
> ilmas pead?
Otsesõnu muidugi ühe naise keel neid sõnu ütlema ei paindu aga võib ju veidi "tasandada" seda lauset. "Kui viitsid võid homme minu juurest läbi astuda, võtaks siis miskit ette." Ütleb kas mees või naine, olenevalt kelle juurde mugavam tulla. Aga kohvile kutsumine naise poolt on ka üks ütlemata hea mõte! Olge loomingulisemad! ;-)
> MIS sa sellega silmas pead
> ? Et pärast kohtingut peaksin mehe koju kohvi joom
> a kutsuma? Või peaks mees seda tegema või mis sa s
> ilmas pead?
Otsesõnu muidugi ühe naise keel neid sõnu ütlema ei paindu aga võib ju veidi "tasandada" seda lauset. "Kui viitsid võid homme minu juurest läbi astuda, võtaks siis miskit ette." Ütleb kas mees või naine, olenevalt kelle juurde mugavam tulla. Aga kohvile kutsumine naise poolt on ka üks ütlemata hea mõte! Olge loomingulisemad! ;-)
neiu vanaema 12. juuni 2015, kl 13.01 |
Tänan, peni, mul nüüd mõtlemisainet jagub.:)
Veel viimane küsimus.
Kutsutud on kontserdile ja loodusesse - kas nende kutsete puhul on loogiline eeldada, et mees on küll muusika ja loodusesõber, kuid naine ei ole ainult kaaslane, vaid tal on ikka huvi naise vastu ka.
Vaat selles viimases ma tahaksin kindel olla. Kui olen kindel, et ei ole narr ja ei kujuta endale asju ette, küll ma siis ka loomingulisuse ilmutamisega hakkama saan.
Veel viimane küsimus.
Kutsutud on kontserdile ja loodusesse - kas nende kutsete puhul on loogiline eeldada, et mees on küll muusika ja loodusesõber, kuid naine ei ole ainult kaaslane, vaid tal on ikka huvi naise vastu ka.
Vaat selles viimases ma tahaksin kindel olla. Kui olen kindel, et ei ole narr ja ei kujuta endale asju ette, küll ma siis ka loomingulisuse ilmutamisega hakkama saan.
neiu vanaema 12. juuni 2015, kl 13.04 |
HaukuvPeni 12. juuni 2015, kl 13.34 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
neiu vanaema Kirjutas:
> > Veel viimane küsimus.
> Kutsutud on kontserdile
> ja loodusesse - kas nende kutsete puhul on loogil
> ine eeldada, et mees on küll muusika ja loodusesõb
> er, kuid naine ei ole ainult kaaslane, vaid tal on
> ikka huvi naise vastu ka.
>
>
Kui mehel on tema elu lemmikmuusikaga tegemist võib tõesti tegu olla sellega, et tahab lihtsalt jagada neid emotsioone mida ta ise sellest saab. Kellega jagab, pole eriliselt tähtis. Loodusesse aga ei minda koos ebameeldiva inimesega. Kui just ei ole asutuse poolt korraldatud kollektiivse seenelkäiguga.
> > Veel viimane küsimus.
> Kutsutud on kontserdile
> ja loodusesse - kas nende kutsete puhul on loogil
> ine eeldada, et mees on küll muusika ja loodusesõb
> er, kuid naine ei ole ainult kaaslane, vaid tal on
> ikka huvi naise vastu ka.
>
>
Kui mehel on tema elu lemmikmuusikaga tegemist võib tõesti tegu olla sellega, et tahab lihtsalt jagada neid emotsioone mida ta ise sellest saab. Kellega jagab, pole eriliselt tähtis. Loodusesse aga ei minda koos ebameeldiva inimesega. Kui just ei ole asutuse poolt korraldatud kollektiivse seenelkäiguga.
neiu vanaema 12. juuni 2015, kl 15.21 |
rästu 12. juuni 2015, kl 19.36 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
struudel 12. juuni 2015, kl 20.05 |
rästu 12. juuni 2015, kl 20.13 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 12. juuni 2015, kl 20.16 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
HaukuvPeni 12. juuni 2015, kl 20.22 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
struudel Kirjutas:
> kui on tegu seksika naiskilleriga, kel mustad võrk
> sukad, nahast korsett, käerauad ja piits, siis pen
> i lausa jookseb metsa.
Peni paneb jah plagama kui sellist juba kaugelt näeb.
On ikka arusaam seksikast naisest. Vahtige vähem fetish porri.
> kui on tegu seksika naiskilleriga, kel mustad võrk
> sukad, nahast korsett, käerauad ja piits, siis pen
> i lausa jookseb metsa.
Peni paneb jah plagama kui sellist juba kaugelt näeb.
On ikka arusaam seksikast naisest. Vahtige vähem fetish porri.
struudel 12. juuni 2015, kl 20.57 |
no kes nüüd peale sellist ülestunnistust enam peniga metsa romantilisele jalutuskäigule läheb. kui sa juba õrna naisekäega antava paari siraka peale vedelaks lööd, mis siis veel saab kui karu tuleb? putkad raginal põõsastesse ja naine peab siis ise "pea valutab ja väsinud olen ka" stiilis karuga hakkama saama või?
Klähviv Nässu 12. juuni 2015, kl 21.13 |
HaukuvPeni 12. juuni 2015, kl 21.56 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Klähviv Nässu Kirjutas:
> Kui karu musti sukki ja piitsa näeb, keerab ise ot
> sa ringi, et pea valutab ja läheb mesitaru otsima.
Ma kujutan seda nii elavalt ette. :-D
Veel karudest: http://meeldib.ee/2012/04/s-ruttu-karu-tuleb...
> Kui karu musti sukki ja piitsa näeb, keerab ise ot
> sa ringi, et pea valutab ja läheb mesitaru otsima.
Ma kujutan seda nii elavalt ette. :-D
Veel karudest: http://meeldib.ee/2012/04/s-ruttu-karu-tuleb...
ohhoo 13. juuni 2015, kl 08.25 |
Või peni ootab pärast esimest kokkusaamist kohe kutset kaaslase koju....mina küll sellega nõustuda ei saa, andku peni siin mulle andeks. Kui kaaslane tundub olevat meeldiv...pärast esimest kohtumist ei saa ju rohkemat öelda...siis sooviksin temaga veel kohtuda, et teda paremini tundma õppida, sest esimene mulje võib olla vägagi petlik.
HaukuvPeni 13. juuni 2015, kl 09.43 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
ohoo 13. juuni 2015, kl 09.52 |
Hee...ma ilmselt ei elagi pensionini...aga siiski, kui eesmärk ei ole mitte kaaslase leidmine, vaid hoopis meeldiva kaaslasega koos erinevate tegevuste nautimine...seega ei jäägi muud üle, kui enne kindlaks teha, kas meesterahvas on ikka isik, kellega koosveedetud aeg on nauditav.
Kui ei, tuleb edasi otsida...kasvõi surmani.
Kui ei, tuleb edasi otsida...kasvõi surmani.
Lisa postitus