50+ nurgake
Suhte leidmine 60+ meestel?

ärevuses 11. juuni 2015, kl 18.30
mõelnud, et miks kogu õhtupoole see delfi väriseb kui suures maavärinas. Nüüd selge, et peni ja kummitus väristavad noogutades päid ise kogeldes vaid jaaaanhhhhh aaaa. Kulla malbe ilme ära teinekord enam vanainimesi sellesse kitsikusse pane.

HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 18.36
Kõik taandub sellele mis põhjusel soovitakse tutvuda. Me oleme siin liiga vanad, et oma harjumusi muuta. Kui soovitakse lihtsalt vahetevahel kohtuda on vastus jahh, aga kui on soov leida omale elukaaslane kes kodus toimetab ja naise majanduslikke fantaasiaid täidab, on vastus ei. Pealegi väljaspool Harjumaad muutub asi vahemaa tõttu kurnavaks.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
rästu 11. juuni 2015, kl 18.42
HP, seda monoloogi võid kodus edaspidi seinale lausuda, siin sellest aru ei saada...ja veel, need igaasugunimelised võivad siin istuda aastaid...kui aga nimi võetud, siis...oled see ja teine...:DDD
muuseas...see on mõnus aja surnukspeksmise koht...:DDD
mansion ghost 11. juuni 2015, kl 18.47
"Mida sa vastu pakud, kui kohtaksidki toredat naist 50+?"

Sõltub tehinguväärtusest :D) Üldjuhul mitte midagi :/

"Kutsun kohtama härrad Mansion Ghost ja HaukuvPeni. Kui olete põhimõtteiselt nõus, vastake sõnaga, Jahh."

Kas peaks sellele kuidagi reageerima?
Selles eas pole naine, sedaenam 50+, mingi vältimatu vajadus elust rõõmu tundmiseks.

HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 18.48
rästu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> HP, seda monoloogi võid kodus edaspidi seinale lau
> suda, siin sellest aru ei saada...ja veel, need ig
> aasugunimelised võivad siin istuda aastaid...kui a
> ga nimi võetud, siis...oled see ja teine...:DDD
>
> muuseas...see on mõnus aja surnukspeksmise koht..
> .:DDD

Sinuga selles küsimuses täiesti ühel nõul :-) Ma olen selleks liiga uhke ja isekas, et mingi suvalise nime alt kirjutada. Neid saja näoliseid isendeid ei ole siin tegelikult palju aga iga sõna tuleb erineva nime alt. Nii öelda isiksuse lõhenemine.
Mind tuleb võtta lihtsalt sellisena nagu olen. Kui naeratad, naeratan vastu. Kui urised, urisen vastu. Pole vahet kes sa oled. ;-)

vaaaal 11. juuni 2015, kl 19.20
jälle ühel prouhenil lootused lörris..., ta on siis uueke siin...
rästu 11. juuni 2015, kl 19.58
...:DDD
seekord see siis vaaaalale.

kaastundlik 11. juuni 2015, kl 20.38
vaaaal, päris lörris ju pole, peni midagi ähmast ja ebamäärast siiski lubas, seega lootust on 50% ulatuses. aga see majavaim on küll täiesti lootusetu looduse viga ja turusolkija. kahtlane veel takkapihta, kes ikka usaldab sellise inimesega tutvuda, kes tibuga ühte arvutit kasutab.

igasugunimeline 11. juuni 2015, kl 20.54
rästu, sa sõnastasid minu jaoks absoluutse tõe:

...ja veel, need igaasugunimelised võivad siin istuda aastaid...kui aga nimi võetud, siis...oled see ja teine...

niipea, kui oled end registreerinud ja julged siin-seal sõna võtta, leidub eksemplare, kes muutuvad parasiitideks koos väljamõeldud laimude ja solvamistega ning nad ei väsi!

HP on leppinud oma "kitsa erialaga" ning võibki olla rahul, aga ilma spetsialiseerumiseta, kui huvid (ja teadmised) on mitmekesisemad, EI OLE TARK endale võtta kindel nimi.

HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 21.07
kaastundlik Kirjutas:
> vaaaal, päris lörris ju pole, peni midagi ähmast j
> a ebamäärast siiski lubas, seega lootust on 50% ul
> atuses.

Kui sinust asja oleks, hullaksime mõnusasti juba ammu kuskil. Aga need Delfi pruudid elavad vaid unistustes. Kui oleks... kui teeks... kui läheks... No kurat kui sul julgust oleks, võtaksid juba ammu kellegi ette.
Kunagi ammu üks tuttav naine ütles: "Ainus asi mida ma meeste juures kardan on see, et ma ilma k... jään."

Toimetatud 1 kord(a). Viimati HaukuvPeni 11.06.2015 21.53.

neiu vanaema 11. juuni 2015, kl 21.32
Vajan päriselus abi - ehk kogemustega poissmehed siin aitavad mõista meeste maailma?

On õrn tutvus töö juures, üksielav lahutatud mees - mulle ta meeldib hullult ja olen kõrvuni armunud - ma loodan, et see mu näost välja paista.:)
Ta on paaril korral maininud, et võiks minna sinna või teha seda. Mina olen maininud, et võiks küll. Ja sinnapaika on kõik jäänud. Mis see meeste keeles tähendab?

Ilme, sõntu ja malbe 11. juuni 2015, kl 21.47
Sõbrannal oli õigus,ku ütles, et mehega tuleb inimese moodi rääkida, küll ta siis samaga vastab. Mõlemad mehed on toredad , ei teagi kumba valida. Nii Mansion Ghost kui ka HaukuvPeni. Piirkond sobib ja mõte, et peaks iga päev ükteisele otsa jõllitama, see pole mõttekas aga kellele aeg ajalt kokkuleppeliselt sooja pilguga otsa vaadata ja käest kinni vabu hetki nautida, no milline naine sellest loobuks.

HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 21.48
neiu vanaema Kirjutas:
> mulle
> ta meeldib hullult ja olen kõrvuni armunud - ma l
> oodan, et see mu näost välja paista.:)
> Ta on p
> aaril korral maininud, et võiks minna sinna või te
> ha seda. Mina olen maininud, et võiks küll. Ja sin
> napaika on kõik jäänud. Mis see meeste keeles tähe
> ndab?

Et sulle oleks selge! Kaudsetest vihjetest pole abi,
otsestes vihjetest pole abi,ilmsetest vihjetest pole abi! Lihtsalt ütle mida sa tahad! Mees ei ole kaardimoor kes naise näo järgi ennustab ilma.

vaaaal 11. juuni 2015, kl 21.52
vali mõlemad, järjekorras, mitte korraga, nii loll sa vast veel ei ole... :D

kaastundlik 11. juuni 2015, kl 21.59
peni, ma muretsen siin Ilme, mitte enda pärast. küll mina juba kuidagi hakkama saan.
mansion ghost 11. juuni 2015, kl 21.59
´vaal´, sa juhm mereelukas, järjekord saab otsa ja siis ... üks, kaks ja jälle ilma ;)

kaastundlik 11. juuni 2015, kl 22.02
aga paistab, et mul pole ka Ilme pärast muretseda vaja, ta juba paiknemispiirkonna välja peilinud ja puha.

neiu vanaema 11. juuni 2015, kl 22.05
Hmm, kutsake, tänan reageerimast.;)

Vaata, mees on mulle öelnud, et võiks mõnikord minna sinna ja sinna. Ja mina olen vastanud, et see oleks tore, võiks küll.

Ma nüüd ootan nagu, et mees siis asja ära organiseetrib. Aga sinnapaika on kõik jäänud, ta ei ole öelnud kuupäeva ja kellaaega ja et lähme siis. Mitu sellist mineku mõtteavaldust on olnud. Kas ma peaksin nüüd küsima, et millal siis lähme? Ma olen mõelnud, et see oleks ehk pealetükkiv...

HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 22.14
neiu vanaema Kirjutas:
> Kas ma peaksin nüüd küsima, et milla
> l siis lähme? Ma olen mõelnud, et see oleks ehk pe
> aletükkiv...

Sa oled ikka tõega "neiu." Mitte küsima ei pea, millal? Vaid võtad mehel ilusti, õrnalt kuid tugevalt käest(või kuskilt mujalt) kinni ja vead kaasa. Kui sa samamoodi mökutad kui Delfi noorikud siin, oled ilma nagu peni pehmest leivast.

vaaaal 11. juuni 2015, kl 22.14
ghost ise juhm! mis see mind peaks kottima, kes saab, kes ilma jääb:D:D:D, järjekorra viga kui otsa saab:D

alfons 11. juuni 2015, kl 22.16
Mehele tuleb öelda siis, et läheme. Mitte läheks, võiks küll.
mansion ghost 11. juuni 2015, kl 22.19
Näib, et päris mitmel järjekord otsa saanud ja nüüd nõutult mehi siunavad. Viga pole kunagi järjekorras vaid järjekorra tekitajas/põhjustajas.

neiu vanaema 11. juuni 2015, kl 22.22
:))
Hmmm, see mees on väärt mees, kas ikka kõik mehed ootavad seda, et nad kaasa veetakse? Oled sa kindel, koerake?
Ühte kohta on pileteid vaja ja teise kohta tuleb sõita, et vean siis mehe auto peale või?

Krt, no saa neist neist meestest aru.;(

Ma neiuna ikka ootan, et mees teataks: siis ja siis lähme ja mina siis malbelt naeratades oleksin armulikult nõus...
Me ei ole käest kinnihoimiseni jõudnud, ma arvan, et see oleks kõrgepinge ja lühis.

neiu vanaema 11. juuni 2015, kl 22.26
alfons, tänan - see on õige, võtan arvesse.;)

Aga kas siis tuleks ka kohe küsida millal ja mingid ajad mul ise välja pakkuda? Või on see liiast?

vaaaal 11. juuni 2015, kl 22.32
Ikka ghost juhm, kes sind sõimab? pisikene, mine kaeba emmele ära :D

HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 22.33
neiu vanaemale.
85-aastane vanatüdrukust naine oli suremas ja avaldas soovi, et tema hauakivil oleks tekst: "Sündis neitsina, elas neitsina, suri neitsina!"
Naine suri, raha ei jätkunud nii pika teksti jaoks ja kiviraidur lühendas natuke teksti: "Avamata tagastatud"

neiu vanaema 11. juuni 2015, kl 22.40
:)) Sa peaksid olema naerev peni.

Aga PALUN vasta mu teise portsu küsimustele ka ja aita avada meeste maailma. Ja ära naera mu üle vaid parem aita ligimest.

Neiu olen ma sellepärast, et kibelen kohtingule. Aga vanaemad ei käi teadaaolevalt niiväga kohtingutel ja et oleks vanuseklass selge, siis olengi neiu vanaema ja palun mitte naerda.

HaukuvPeni 11. juuni 2015, kl 22.55
neiule.
Suuna meest, aga ära käi närvidele. Ühesõnaga kui kuskile minek, siis võid katsetada varianti, et "kas me jääme sinna ka ööseks ja ma pean öösärgi kaasa võtma, või eelistad sa, et ma magan ilma?" või siis. "Kas kaltsukast ostetud buhvaika ja kalossidega sobiks teatrisse tulla?" Ole loominguline!
Võid olla kindel, et mees reageerib nendele ettepanekutele..... iseloomule vastavalt.

(no ei saa mitte haukumata olla)

:DDD:) 11. juuni 2015, kl 23.01

neiu vanaema 11. juuni 2015, kl 23.13
Ahah.

1. Mul väike kõhklus siiski, et kas esimese õrna kohtingu puhul on sobilik öösärgist rääkida?

2. Ja kas on ikka kindel, et kui mees kohtingule kutsub, et siis sobib ka ... no veidi intmiisemale vihjata? Äkki on ennatlik?

Haukuv Peni - äriidee sulle, korralda neidudele kombeõpetuse kursused.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!