50+ nurgake
Nõukaaegsed brändid
Tuule 05. august 2015, kl 03.47 |
* 05. august 2015, kl 09.23 |
Rosin suhkrus 05. august 2015, kl 10.02 |
* Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas Sa mõtled neid merekivikesi, mis vanasti olid?
> Neid on küll praegu ka saada:
> http://www.kalev
> .ee/tooted/maiustused-ja-kupsised/kompvekid/draeed
> /merekivid-rosin-suhkrus-200g
... on need.
Läbi udu mäletan, et need merevaigu omad olid vist mingid ümmargused rohelised drazheed, nagu piparmündikommidki. Sellepärast ei tea, et juba lapsena polnud magusasõber.
-------------------------------------------------------
> Kas Sa mõtled neid merekivikesi, mis vanasti olid?
> Neid on küll praegu ka saada:
> http://www.kalev
> .ee/tooted/maiustused-ja-kupsised/kompvekid/draeed
> /merekivid-rosin-suhkrus-200g
... on need.
Läbi udu mäletan, et need merevaigu omad olid vist mingid ümmargused rohelised drazheed, nagu piparmündikommidki. Sellepärast ei tea, et juba lapsena polnud magusasõber.
:) 05. august 2015, kl 10.12 |
:))) 05. august 2015, kl 10.52 |
Lee 05. august 2015, kl 11.10 |
brokoli 05. august 2015, kl 22.40 |
merekivikesed kaetakse praegu nii paksu suhruvõõbaga, et enam ostma ei kutsu. kuigi ostsin mingi aeg tagasi just nostalgiast ajendatuna.
need merikapsa sisaldusega dražeed olid suured ümmargused ja pakendatud pappkarbikesse. neid pole tõesti mitukümmend aastat näinud. päris huvitav muidugi, kas keegi neid tänapäeva valikuvõimaluste juures enam ostaks? mäletan, et isegi sel ammusel vähese valiku ajal, polnud nad kaugeltki kõigi lemmikud.
ise igatsen ka paari toodet taga, mida enam pole ja vist ei tulegi. õnneks on tänapäeval valik nii lai, et jagub igale maitsele. peaasi, et üle ei kipu sööma kõike seda head-paremat.
need merikapsa sisaldusega dražeed olid suured ümmargused ja pakendatud pappkarbikesse. neid pole tõesti mitukümmend aastat näinud. päris huvitav muidugi, kas keegi neid tänapäeva valikuvõimaluste juures enam ostaks? mäletan, et isegi sel ammusel vähese valiku ajal, polnud nad kaugeltki kõigi lemmikud.
ise igatsen ka paari toodet taga, mida enam pole ja vist ei tulegi. õnneks on tänapäeval valik nii lai, et jagub igale maitsele. peaasi, et üle ei kipu sööma kõike seda head-paremat.
von Freen 06. august 2015, kl 17.48 |
merikapsadražeed tambitult?
täpselt! kus see on eksole??
ja kus on sulatatud tomatijuust?
heeringavõi??
kus kohas on ÜLIHEAD konserveeritud praetud sibulad ma küsin?
aga need õiged normaalsed kohukesed?
maisikepikesedpulgad mis ujuvad tuhksuhkrus?
pudelites kasemahl suhkruga??
lihaleib (mitte kanalihast ohvkoos, nagu praegu)?
vorstid on üldse hell teema ja ei hakka puudutama siin praegu eksole, sest muidu mul jääb süda seisma...
kala- ja moosipirukad (need leivakombinaatides tehtud piklikud pontšikud)?
marmelaadituubid KOSMOS ? kus on ah?
njaturaalne kääritatud VÄRSKE TÜNNIKALI?
šokolaadibatoon pralineetäidisega??
maasikaglasuuris vanilli-jogurtijäätis?
a kus on "pingviini" jäätised "õuna", "maasika", "ananassi", "apelsini", "kiivi", "mustika", "vaarika", "punši" ???
krõmpsuvad "leningradi" küpsised?
mooniseemnetega küpsised "punane moon", "kaneeli küpsised" või siis "sidruniküpsised"?
kohvi- ja apelsininäts?
limpsid "sajaanid", "metsamari", "mandariini", "fiesta", "düšess" ja "miki"?
a kus kadus "baikal" ja "värska vesi nr.2" ?
kus on võidemarmelaad "jänku"?
kuhu kadus "kostroma" juust??
a gde propal "emmental" ?
kuivatatud soolatindid?
"kukekommid" ??
ÜLINÄMMAD konservid "praetud lest õlis" ?
meekook (see õhukene, moositriibuga, mis lõpuks kivikõvaks läks) ?
aga teekook (nn. "kaalukook")??
ja kus kurat on 11% žiguli õlu ma küsin ????
ullumaja ma ütlen!
kaua ma pian siin edasi nälgima?
täpselt! kus see on eksole??
heeringavõi??
lihaleib (mitte kanalihast ohvkoos, nagu praegu)?
vorstid on üldse hell teema ja ei hakka puudutama siin praegu eksole, sest muidu mul jääb süda seisma...
a kus on "pingviini" jäätised "õuna", "maasika", "ananassi", "apelsini", "kiivi", "mustika", "vaarika", "punši" ???
mooniseemnetega küpsised "punane moon", "kaneeli küpsised" või siis "sidruniküpsised"?
kohvi- ja apelsininäts?
limpsid "sajaanid", "metsamari", "mandariini", "fiesta", "düšess" ja "miki"?
kus on võidemarmelaad "jänku"?
kuivatatud soolatindid?
"kukekommid" ??
meekook (see õhukene, moositriibuga, mis lõpuks kivikõvaks läks) ?
ullumaja ma ütlen!
Angelique Tobedique 06. august 2015, kl 18.26 |
merikapsadražeed tambitult?
--
Tervislik ja pop on süüa tänapäeval kõigile kättesaadavat kapsast ja seda polegi sul vaja ära tampida. Leht pihku ja igatahes - näri!
--
Toitumisspetsialistid on ammu selgeks teinud, et juust+tomat kombineerituna on paha-paha, seega unusta üldse ära.
heeringavõi??
--
Mis pagana loom see veel on? Ostad või ja paned heeringa sinna peale ning peksad heeringat pisut noaga pehmemaks (ega loomakaitsjad ei näe, et seda teed) ja saadki nutika asenduse oma taganutetud tootele.
---
Äkki saab seda toodet kuskilt Peipsiäärsetelt aladelt, kus mõned mammid teavad salaretsepti ning toodavad seda vaid oma pere jaoks, kuid suurema summa eest on ehk nõus sullegi purgikese loovutama.
--
Lätist ehk saad. Karumsil on mõni päris hea toode.
--
Suhkur ka tervisele kahjulik, seega unusta samuti ära. Säästad end suhkrusurmast.
--
Kasemahla isegi müüakse, aga kas need ka sulle sobiva suhkrusisaldusega on, on küsitav. Kas poleks ise lihtsam metsas kasemahla lasta ja paraja koguse suhkruga tempida? Käed-jalad otsas, pea ka, mis muret peaks see sulle tegema.
lihaleib (mitte kanalihast ohvkoos, nagu praegu
--
Praegusel üleüldisel vaimsele tasandile üleminekuperioodil, sa ju tead seda, ohvkoos, pole lihasöömine üleüldse kasulik. Võta seda lihaleivavaba ajastut kui vaimse tõusu ja arengu märki.
--
Täitsa õige, hella kohta ei tohi mitte mingil juhul näppida, seega loe eelnevat teksti liha kohta - jääb süda õiges rütmis töötama.
--
Eestlased on rasvumisel teinud viimasel ajal märkimisväärseid edusamme, seega on parem kui neid polegi ja kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja.
--
Öeldakse küll, kes minevikku ei mäleta, elab tulevikuta, aga antud juhul võiks hoopis mõelda sedapidi, kes minevikku ei mäleta, sel kergem elada.
--
Venemaalt või Valgevenest ehk leiad, aga muidu vt eelnevat.
--
Vaata vastust piklike pontšikute kohta.
--
See-eest on saadaval sadu sorte igasugu jäätiseid, ära trambi jalgu nagu pisike põngerjas ja lepi nende sadadega, mis poes kättesaadavad on.
--
Vt eelmist vastust.
--
Küpsisemeistrid on empaatiavõimelised ning teades eestlaste rasket rahalist seisu ning puudulikku võimalust hambaarsti juures käia, pakuvad pehmemaid variante, mis viimseidki tüükaid suus ära ei lase murda.
--
Kes minevikku ei mäleta, sel on rahulikum elu.
kohvi- ja apelsininäts?
--
Vt eelnev vastus.
limpsid "sajaanid", "metsamari", "mandariini", "fiesta", "düšess" ja "miki?
--
Selle võib liigitada rubriiki "vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem".
--
Vt eelnev vastus.
kus on võidemarmelaad "jänku
---
Hüppas minevikuradadel, sattus sohu, jäi teadmata kadunuks.
--
Sinnasamma.
kuivatatud soolatindid?
--
Kalavarud on katastroofiliselt vähenenud. Säästa kalu ja ära janune viimsete hädiste tintide järele.
"kukekommid" ??
--
Osta poest.
--
Konservid on saatanast. Lest on kadunud, kustuta parem mälust.
meekook (see õhukene, moositriibuga, mis lõpuks kivikõvaks läks)?
--
Milleks osta kooki, mis kivistub? Soovid kedagi mõrvata ja süü meekoogi süüks ajada?
--
Mingid plönnid on selle nime all vist isegi saadaval.
--
Kuulu järgi olnud see selline õlu, mis pani kiiresti kempsu lippama. Loodusressursse tuleb säästa ja paberit ning vett kokku hoida.
ullumaja ma ütlen!
--
Ullumajas on elu tõesti raske, seal saad lobi, mis sulle ette lükatakse ning edasikaebamisele see ei kuulu. Arusaadav, et sul tekib nõukanostalgia ning pikkade mõtisklusperioodide jooksul valget lage vahtides heiastuvad delikatessid kaugest nõukaajast. :)
--
Tervislik ja pop on süüa tänapäeval kõigile kättesaadavat kapsast ja seda polegi sul vaja ära tampida. Leht pihku ja igatahes - näri!
--
Toitumisspetsialistid on ammu selgeks teinud, et juust+tomat kombineerituna on paha-paha, seega unusta üldse ära.
heeringavõi??
--
Mis pagana loom see veel on? Ostad või ja paned heeringa sinna peale ning peksad heeringat pisut noaga pehmemaks (ega loomakaitsjad ei näe, et seda teed) ja saadki nutika asenduse oma taganutetud tootele.
---
Äkki saab seda toodet kuskilt Peipsiäärsetelt aladelt, kus mõned mammid teavad salaretsepti ning toodavad seda vaid oma pere jaoks, kuid suurema summa eest on ehk nõus sullegi purgikese loovutama.
--
Lätist ehk saad. Karumsil on mõni päris hea toode.
--
Suhkur ka tervisele kahjulik, seega unusta samuti ära. Säästad end suhkrusurmast.
--
Kasemahla isegi müüakse, aga kas need ka sulle sobiva suhkrusisaldusega on, on küsitav. Kas poleks ise lihtsam metsas kasemahla lasta ja paraja koguse suhkruga tempida? Käed-jalad otsas, pea ka, mis muret peaks see sulle tegema.
lihaleib (mitte kanalihast ohvkoos, nagu praegu
--
Praegusel üleüldisel vaimsele tasandile üleminekuperioodil, sa ju tead seda, ohvkoos, pole lihasöömine üleüldse kasulik. Võta seda lihaleivavaba ajastut kui vaimse tõusu ja arengu märki.
--
Täitsa õige, hella kohta ei tohi mitte mingil juhul näppida, seega loe eelnevat teksti liha kohta - jääb süda õiges rütmis töötama.
--
Eestlased on rasvumisel teinud viimasel ajal märkimisväärseid edusamme, seega on parem kui neid polegi ja kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja.
--
Öeldakse küll, kes minevikku ei mäleta, elab tulevikuta, aga antud juhul võiks hoopis mõelda sedapidi, kes minevikku ei mäleta, sel kergem elada.
--
Venemaalt või Valgevenest ehk leiad, aga muidu vt eelnevat.
--
Vaata vastust piklike pontšikute kohta.
--
See-eest on saadaval sadu sorte igasugu jäätiseid, ära trambi jalgu nagu pisike põngerjas ja lepi nende sadadega, mis poes kättesaadavad on.
--
Vt eelmist vastust.
--
Küpsisemeistrid on empaatiavõimelised ning teades eestlaste rasket rahalist seisu ning puudulikku võimalust hambaarsti juures käia, pakuvad pehmemaid variante, mis viimseidki tüükaid suus ära ei lase murda.
--
Kes minevikku ei mäleta, sel on rahulikum elu.
kohvi- ja apelsininäts?
--
Vt eelnev vastus.
limpsid "sajaanid", "metsamari", "mandariini", "fiesta", "düšess" ja "miki?
--
Selle võib liigitada rubriiki "vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem".
--
Vt eelnev vastus.
kus on võidemarmelaad "jänku
---
Hüppas minevikuradadel, sattus sohu, jäi teadmata kadunuks.
--
Sinnasamma.
kuivatatud soolatindid?
--
Kalavarud on katastroofiliselt vähenenud. Säästa kalu ja ära janune viimsete hädiste tintide järele.
"kukekommid" ??
--
Osta poest.
--
Konservid on saatanast. Lest on kadunud, kustuta parem mälust.
meekook (see õhukene, moositriibuga, mis lõpuks kivikõvaks läks)?
--
Milleks osta kooki, mis kivistub? Soovid kedagi mõrvata ja süü meekoogi süüks ajada?
--
Mingid plönnid on selle nime all vist isegi saadaval.
--
Kuulu järgi olnud see selline õlu, mis pani kiiresti kempsu lippama. Loodusressursse tuleb säästa ja paberit ning vett kokku hoida.
ullumaja ma ütlen!
--
Ullumajas on elu tõesti raske, seal saad lobi, mis sulle ette lükatakse ning edasikaebamisele see ei kuulu. Arusaadav, et sul tekib nõukanostalgia ning pikkade mõtisklusperioodide jooksul valget lage vahtides heiastuvad delikatessid kaugest nõukaajast. :)
von Freen 06. august 2015, kl 19.19 |
ää laula siin miskit!
see lind kes omikul vara laulab on õhtaks kassi perr...peppus!
seda, kust ma VÕIBOLLA mingeid ligilähedasi aseaineid saaksin (kaarummsi kohu kesed or valge vene tume kali), seda tian mina isegi. mina küsisin kooris, et KUHU ON MEIL KADUNUD ?
Pee Ees!
valgustavaks vaatamiseks:
sis kui neid kala- ja moosipirakaid tehti, müüdi, söödi ja välja s**** olime meie kõik nii saledad nii saledad muideks et äbi akkab.
ja selles kasemehlas oli nii vähe suhkrut, et maitses soolasena.
eee...mmmm.... mis seal sis veel sul oli....
ahah.
tomatijuust.
need toitumise spetsialistid võivad oma selgeks saanud selgusega karu mustikasse minna. annan kaardi kui vaja.
praetud sibulad, konserveeritud.
nu seda tegi mu mäletamisi mööda Tartu konservitehas.
või oli miski muu kodumaine asitsehh kusagil seal löunas. klaaspurgis plekk kaanega. sellises pisikeses, nagu vanasti majoneesi müüdi. väga bro asi oli.
KOSMOS marmelatšikuga sai hiad viinajooki kokku segada!! mis krdi moodi saab siukest asja unustada maisaaaru, või mitte mäletada. neil seal kosmoses olid muidu ka väga hiad pasteedid, supid, kalatooted jms nendes tjuubikutes. kahjuks seda lihtrahvas eriti ei näinud, sest seda õgisid strelka, belka, laika, gagarin ja tereškova kosmoses.
..eee...mis sial siis veel....
ahah!
kukekommid!
egaikka ei osta küll poest.
võib ise kodus suhkru lisanditega pannile panna ja sis pulka seal sees keerutada, ning endale sisendada, et SEE ongi SEE, aga tegelt ega ikka ei ole küll.
An Tobe di Que joonistas mulle:
-----------------------------------------------------
>Kuulu järgi olnud see selline õlu, mis pani
>kiiresti kempsu lippama. Loodusressursse tuleb
>säästa ja paberit ning vett kokku hoida.
no mis "kuulu järgi" ?
kes tarbind hoolega ja pikalt tiab ilma kuulumata, et seda kraami tuli osta tumedas pudelis (tumepruun or hial juhul tumeroheline) ja no probleemo. ja enne ära ostmist tuli teha settetest, tõstes putõlka vasta valgust põhjaga taivapoole.
>Ullumajas on elu tõesti raske, seal saad lobi, mis
>sulle ette lükatakse ning edasikaebamisele see ei
>kuulu. Arusaadav, et sul tekib nõukanostalgia ning
>pikkade mõtisklusperioodide jooksul valget lage
>vahtides heiastuvad delikatessid kaugest nõukaajast. :)
nu mul õnneks Oburje kliinikumi peaveterinaaria uroloogiapsühhiaater-dendrofloorafloristikavanemekspert fotoepilatsioonispetsialist ja Pea arstina ei lükata ette miskitki. pigem käin ise ette lükkamas, kui vaja. ja laevärvi saan ka ise valida nigu tahan. ses suhtes on piiritu valikuvabadus.
see lind kes omikul vara laulab on õhtaks kassi perr...peppus!
seda, kust ma VÕIBOLLA mingeid ligilähedasi aseaineid saaksin (kaarummsi kohu kesed or valge vene tume kali), seda tian mina isegi. mina küsisin kooris, et KUHU ON MEIL KADUNUD ?
Pee Ees!
valgustavaks vaatamiseks:
sis kui neid kala- ja moosipirakaid tehti, müüdi, söödi ja välja s**** olime meie kõik nii saledad nii saledad muideks et äbi akkab.
ja selles kasemehlas oli nii vähe suhkrut, et maitses soolasena.
eee...mmmm.... mis seal sis veel sul oli....
ahah.
tomatijuust.
need toitumise spetsialistid võivad oma selgeks saanud selgusega karu mustikasse minna. annan kaardi kui vaja.
praetud sibulad, konserveeritud.
nu seda tegi mu mäletamisi mööda Tartu konservitehas.
või oli miski muu kodumaine asitsehh kusagil seal löunas. klaaspurgis plekk kaanega. sellises pisikeses, nagu vanasti majoneesi müüdi. väga bro asi oli.
KOSMOS marmelatšikuga sai hiad viinajooki kokku segada!! mis krdi moodi saab siukest asja unustada maisaaaru, või mitte mäletada. neil seal kosmoses olid muidu ka väga hiad pasteedid, supid, kalatooted jms nendes tjuubikutes. kahjuks seda lihtrahvas eriti ei näinud, sest seda õgisid strelka, belka, laika, gagarin ja tereškova kosmoses.
..eee...mis sial siis veel....
ahah!
kukekommid!
egaikka ei osta küll poest.
võib ise kodus suhkru lisanditega pannile panna ja sis pulka seal sees keerutada, ning endale sisendada, et SEE ongi SEE, aga tegelt ega ikka ei ole küll.
An Tobe di Que joonistas mulle:
>Kuulu järgi olnud see selline õlu, mis pani
>kiiresti kempsu lippama. Loodusressursse tuleb
>säästa ja paberit ning vett kokku hoida.
no mis "kuulu järgi" ?
kes tarbind hoolega ja pikalt tiab ilma kuulumata, et seda kraami tuli osta tumedas pudelis (tumepruun or hial juhul tumeroheline) ja no probleemo. ja enne ära ostmist tuli teha settetest, tõstes putõlka vasta valgust põhjaga taivapoole.
>Ullumajas on elu tõesti raske, seal saad lobi, mis
>sulle ette lükatakse ning edasikaebamisele see ei
>kuulu. Arusaadav, et sul tekib nõukanostalgia ning
>pikkade mõtisklusperioodide jooksul valget lage
>vahtides heiastuvad delikatessid kaugest nõukaajast. :)
nu mul õnneks Oburje kliinikumi peaveterinaaria uroloogiapsühhiaater-dendrofloorafloristikavanemekspert fotoepilatsioonispetsialist ja Pea arstina ei lükata ette miskitki. pigem käin ise ette lükkamas, kui vaja. ja laevärvi saan ka ise valida nigu tahan. ses suhtes on piiritu valikuvabadus.
Angelique Tobedique 06. august 2015, kl 19.28 |
freenile 06. august 2015, kl 19.48 |
noomid 06. august 2015, kl 19.52 |
von Freen 06. august 2015, kl 19.57 |
aitüma hia inimene "freenile".
ma rääkisin muidu KALApirukatest ja mitte nendest rasvast nõretavatest bontškakkudest, mida meil NÜÜD laadal müüakse :)))))))))))))))
nu ja "moosi" all mõistavad 50+ inimesed ma eeldan automaagiliselt toonast "õunapovidlot", ning "moosipirukateks" neid tollaseid asju nimetada/tänastega võrrelda oleks veidi overkill
to: she: at: form: mit: für: An Tobe di Que
laed on minu kabi nettidel kõik nüüd klaasist, sest teise korrapial on naistepalatid ja fotoepillatsiooni füsioteraapia.
ma rääkisin muidu KALApirukatest ja mitte nendest rasvast nõretavatest bontškakkudest, mida meil NÜÜD laadal müüakse :)))))))))))))))
nu ja "moosi" all mõistavad 50+ inimesed ma eeldan automaagiliselt toonast "õunapovidlot", ning "moosipirukateks" neid tollaseid asju nimetada/tänastega võrrelda oleks veidi overkill
to: she: at: form: mit: für: An Tobe di Que
laed on minu kabi nettidel kõik nüüd klaasist, sest teise korrapial on naistepalatid ja fotoepillatsiooni füsioteraapia.
von Freen 06. august 2015, kl 20.01 |
noomid 06. august 2015, kl 19.52 joonistas mulle
freen see ärkas
päikest märkas
ümberringi ilus ilm
pärast enda ees
ta lükkas
käru,milles oli beebi sees.
õnne palju
õnne kapaga
õnne vaadiga
papa freen
hia riim Sul!!
megairw :D
"papa freen" :DDDDDDDDDD my ass :)))))))))
freen see ärkas
päikest märkas
ümberringi ilus ilm
pärast enda ees
ta lükkas
käru,milles oli beebi sees.
õnne palju
õnne kapaga
õnne vaadiga
papa freen
hia riim Sul!!
megairw :D
"papa freen" :DDDDDDDDDD my ass :)))))))))
et mis 06. august 2015, kl 22.36 |
no 06. august 2015, kl 22.56 |
ja 06. august 2015, kl 23.51 |
igatahes 09. august 2015, kl 07.54 |
ehee 09. august 2015, kl 08.37 |
viimasele viimasele ehk ehee 09. august 2015, kl 10.31 |
cartland 10. august 2015, kl 04.05 |
misasja, kas kommenteerija "viimasele" arvates peavad nüüd kõik siin sõnavõtjad abikaasad ka kohe ära mainima või? a miks laste ja lastelaste arvu vastu huvi ei tunta? see ikkagi meie tulevik, seega on kodanik "viimasele" veel arenguruumi.
von freen õhkas siin sulatatud tomatijuustu järele. täpselt selline nagu vanasti, on müügil maximas. kujult sama, maitselt sama, ühesõnaga suht jäle plönn. sai ka nostalgiast ostetud, teistkorda enam sama viga ei tee. tänapäevastel lettidel leidub piisavalt maitsvat ja väga maitsvat kraami, nostalgia kolin pööningule paremaid aegu ootama. mine tea, millal väga vanas eas veel vaja läheb.
von freen õhkas siin sulatatud tomatijuustu järele. täpselt selline nagu vanasti, on müügil maximas. kujult sama, maitselt sama, ühesõnaga suht jäle plönn. sai ka nostalgiast ostetud, teistkorda enam sama viga ei tee. tänapäevastel lettidel leidub piisavalt maitsvat ja väga maitsvat kraami, nostalgia kolin pööningule paremaid aegu ootama. mine tea, millal väga vanas eas veel vaja läheb.
katjake 10. august 2015, kl 07.29 |
härra von Freen- seda tomatijuustu saab mõnikord meilt Lambapoest, aga siis pead sa paraku itta tulema. meie oleme siin head tüdrukud ja võtame vastu.
aga sibulad lõika peenemaks, sega jahuga, maitsesta ja prae kuumas õlis panni peal- head- üks vene proua õpetas. konserv on ju keelatud... jah, pead ikka ida-blokis suvel ära käima, saad ehk seda õlutki, merekividest ja pontšikutest rääkimata.
aga sibulad lõika peenemaks, sega jahuga, maitsesta ja prae kuumas õlis panni peal- head- üks vene proua õpetas. konserv on ju keelatud... jah, pead ikka ida-blokis suvel ära käima, saad ehk seda õlutki, merekividest ja pontšikutest rääkimata.
stjopa 10. august 2015, kl 07.38 |
Ülla-ülla 14. august 2015, kl 16.43 |
Baikali limonaadi müüvad Comarketid, samuti Tarhuni limonaadi.
Teekooki on nendes comarketi- ja teisteski poodides.
Piklikke povidlo- ja kalapirukaid teevad miskid väiksemad ettevõtted - näiteks mina käin Läänemere Keskuses ja seal on müüja, kel on igasugu rasvapirukaid, parimad on kohupiimapirukad. Minu vanainimesed tellivad mult neid ja on igati rahul, kui neid toon. Kuju ja suurus võivad endistest veidi erineda, aga head on nad küll.
Heeringavõid saab vahel Selveri kulinaarialetist.
Pingviini jäätiste asemel võid leida suurematest ostukeskustest ka selliseid jäätisemüüjaid, kel palju sorte jäätist ja vahvlitopsid, proovi nende sortiment läbi.
Maisikaigastele võid ise tuhksuhkurt peale raputada.
Kukekomme nägin viimati Keskturul.
Hullem on see, et "Kasekese" kommid on täiesti pekki keeratud - endise pehme batooni asemel miski nätske plönn, mid hammaste külge kleepub. Vanasti kleepus hammaste külge ainult kamašokolaad.
Teekooki on nendes comarketi- ja teisteski poodides.
Piklikke povidlo- ja kalapirukaid teevad miskid väiksemad ettevõtted - näiteks mina käin Läänemere Keskuses ja seal on müüja, kel on igasugu rasvapirukaid, parimad on kohupiimapirukad. Minu vanainimesed tellivad mult neid ja on igati rahul, kui neid toon. Kuju ja suurus võivad endistest veidi erineda, aga head on nad küll.
Heeringavõid saab vahel Selveri kulinaarialetist.
Pingviini jäätiste asemel võid leida suurematest ostukeskustest ka selliseid jäätisemüüjaid, kel palju sorte jäätist ja vahvlitopsid, proovi nende sortiment läbi.
Maisikaigastele võid ise tuhksuhkurt peale raputada.
Kukekomme nägin viimati Keskturul.
Hullem on see, et "Kasekese" kommid on täiesti pekki keeratud - endise pehme batooni asemel miski nätske plönn, mid hammaste külge kleepub. Vanasti kleepus hammaste külge ainult kamašokolaad.
Lisa postitus