50+ nurgake
Kuidas tülikatest muttidest lahti saada?
HaukuvPeni 15. märts 2016, kl 18.18 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Kuidas tülikatest muttidest lahti saada?
Ma olen kõike proovinud aga niipea kui kevadel jooksuaeg algab, nemad ründavad! Oleks siis veel, et üksikult ja tagasihoidlikult. Aga ei! Tulevad lausa mitmekesi korraga. Üksikul õnnetul meesterahval pole vähimatki lootust neid kuidagi peatada. Nii nagu pagulaste hordid ründavad euroopa piire, nii ründavad mutid minu kodu. Valitsus ja kõik tõrjevahendid on võimetud. Invasioon on muutunud lausa õudusunenäoks. Kallid Delfi lugejad, palun aidake!
Lisan siia video kuidas on üritatud sellist pealetungi peatada aga tundub, et ka see on kasutu!
https://www.youtube.com/watch?v=obseuvmswgI
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
Ma olen kõike proovinud aga niipea kui kevadel jooksuaeg algab, nemad ründavad! Oleks siis veel, et üksikult ja tagasihoidlikult. Aga ei! Tulevad lausa mitmekesi korraga. Üksikul õnnetul meesterahval pole vähimatki lootust neid kuidagi peatada. Nii nagu pagulaste hordid ründavad euroopa piire, nii ründavad mutid minu kodu. Valitsus ja kõik tõrjevahendid on võimetud. Invasioon on muutunud lausa õudusunenäoks. Kallid Delfi lugejad, palun aidake!
Lisan siia video kuidas on üritatud sellist pealetungi peatada aga tundub, et ka see on kasutu!
https://www.youtube.com/watch?v=obseuvmswgI
leinakimp 15. märts 2016, kl 18.22 |
hahahah 15. märts 2016, kl 18.38 |
näiteks 15. märts 2016, kl 19.01 |
unista edasi 15. märts 2016, kl 19.17 |
lahendus 15. märts 2016, kl 19.28 |
Mutitõrjespetzialist Uugu 15. märts 2016, kl 19.59 |
Jummalast hea lahendus penile. Kõige parem on muttide peletamiseks mängida liputajat. Vaja läheb halli tolmumantlit, punast nägu ja kahtlaselt kilavaid silmi. Näitlejaoskust pole vaja, kõlbab groteskne ja üle pingutatud näitemäng. Mutid usuvad kõike ja kaovad kiljudes nelja tuule poole.
Mis tüübid siin küll elutsevad? 15. märts 2016, kl 21.24 |
abi 15. märts 2016, kl 21.32 |
luuaga 15. märts 2016, kl 23.06 |
mansion ghost 15. märts 2016, kl 23.22 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
kährik 15. märts 2016, kl 23.26 |
Mutitõrjespetzialist Uugu 15. märts 2016, kl 23.43 |
kährik 16. märts 2016, kl 00.06 |
ma ka kahtlustan rohkem sellist 'vahitorni' vanameest. st tänasel päeval pole enam seda torni, mida naistehordid vahtida tahaks. võib muidugi ka 'elava vee koguduse' brožüüriga proovida, kui prostatiit lubab vetel veel vuliseda.
seega pigem see esmane mutitõrjevahend töösse ja saab vähemalt taevasse lendavaid mutte jälgida. jällegi kui binokli jaoks raha üle jääb.
seega pigem see esmane mutitõrjevahend töösse ja saab vähemalt taevasse lendavaid mutte jälgida. jällegi kui binokli jaoks raha üle jääb.
kägu 16. märts 2016, kl 11.09 |
dr. Stetoskoop 16. märts 2016, kl 11.14 |
HaukuvPeni 16. märts 2016, kl 15.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Naised on ühed imelikud olevused! Igas pulmas tahavad pruut olla ja igal matusel kadunuke. Peaasi, et tähelepanu keskmes. Teie suureks kurvastuseks pean ütlema, et kui meestel võimalus antakse, siis on teisi asju millest mõelda peale naiste! Püüdke elada selle teadmisega.
Jutt käib ikka ja ainult euroopa mutist, European Mole (Talpus europaea) Mitte Delfi printsessidest. Ahh, et teie olete ka euroopast ja siis võite ennast samastada! Las siis mehed siin foorumis otsustavad, kummad on tülikamad.
Kahtlemata on häid nõuandeid ka jagatud: nagu halli mantliga hirmutamine ja homoseksuaaliks ümber orienteerumine. Kas mutid sellest ka aru saavad, ei oska mitte öelda.
Jutt käib ikka ja ainult euroopa mutist, European Mole (Talpus europaea) Mitte Delfi printsessidest. Ahh, et teie olete ka euroopast ja siis võite ennast samastada! Las siis mehed siin foorumis otsustavad, kummad on tülikamad.
Kahtlemata on häid nõuandeid ka jagatud: nagu halli mantliga hirmutamine ja homoseksuaaliks ümber orienteerumine. Kas mutid sellest ka aru saavad, ei oska mitte öelda.
noo 16. märts 2016, kl 15.19 |
rattus 17. märts 2016, kl 08.15 |
No need tänapäeva euroopa mutid (Talpus europaea-d)on siis küll muteerunud, kui nad nüüd ainult "üksikuid õnnetuid meesterahvaid" kimbutavad ja lausa hordide kaupa ning otse läbi põranda. Ja pole kedagi, kes kutsal sel raskel hetkel käppa hoiaks ja koonu kuu poole tõstes uluda aitaks, niiiiii kurb.
eks 17. märts 2016, kl 09.39 |
HaukuvPeni 17. märts 2016, kl 17.33 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Mul on kolme sorti mutilõkse aga ma pole nendega veel ühtegi mutti kätte saanud. Natuke aitas see päikesepatareiga mutipeletaja. Vähemalt sinna kõrvale mutid oma hunnikuid ei ajanud. Lasin gaasi käigud täis ja panin põlema. Mutid ainult mõnulesid sooja käes.
Peaks proovima mõne tigeda Delfi printsessiga. Seisab selline mutimulla hunniku kõrval valves, labidas käes. Kui siis mingi liikumine toimub, lajatab labidaga kogu jõust. Umbes nii nagu siingi. Kui keegi kirjutab, siis negatiivset suhtumist pritsib täie rauaga. Vähemalt saaks sellist energiat rakendada kasu tooval eesmärgil.
Peaks proovima mõne tigeda Delfi printsessiga. Seisab selline mutimulla hunniku kõrval valves, labidas käes. Kui siis mingi liikumine toimub, lajatab labidaga kogu jõust. Umbes nii nagu siingi. Kui keegi kirjutab, siis negatiivset suhtumist pritsib täie rauaga. Vähemalt saaks sellist energiat rakendada kasu tooval eesmärgil.
Klähviv Nässu 17. märts 2016, kl 17.46 |
Oled nutikas kui nuudel:D Peaaegu just nii teegi. Aga enne talla käigud-kuhjad kinni, siis pane printsess valvesse (labidaga), ise vea veevoolik stardivalmis. Niikui printsess kiljatab, st, mingi liikumine metroos toimub, saada vesi järgi. Mutt ronib kuskilt üles ja siis printsess virutab.
lahke 17. märts 2016, kl 21.42 |
mitteeisaaaru 18. märts 2016, kl 10.23 |
jutt käib mullamutist või naisinimesest, keda rumalad ja labased mehed, kutsuvad muttideks.
Nende päris mullamuttide püüdmiseks ostsin mina netist mutilõksu ja püüab neid küll. Selline oranzi värvi haaratsid vajutad mutikäigu sisse
just sedapidi et kui mutt tuleb, klõpsatab ikka kokku. Ise peab lõksu muti käigukohta üles panema. jama on selles, et püüad enda omad kinni siis voorivad nad naabri krundilt ja nii neid tuleb pidevalt püüda. Ainus toimiv vahend. Ülejäänud mutipeletajad päriselt ei toimi, raharaiskamine.
Nende päris mullamuttide püüdmiseks ostsin mina netist mutilõksu ja püüab neid küll. Selline oranzi värvi haaratsid vajutad mutikäigu sisse
just sedapidi et kui mutt tuleb, klõpsatab ikka kokku. Ise peab lõksu muti käigukohta üles panema. jama on selles, et püüad enda omad kinni siis voorivad nad naabri krundilt ja nii neid tuleb pidevalt püüda. Ainus toimiv vahend. Ülejäänud mutipeletajad päriselt ei toimi, raharaiskamine.
Lee 18. märts 2016, kl 10.58 |
just 18. märts 2016, kl 11.10 |
Lisa postitus