Selleks peab olema üüratult palju aega. Ma ei leia, et ma elan igavesti, et siinseid negatiivsusest läbiimbunud teemasid läbi ketrama hakata ja oma aega sellega sisustama hakata.
Olgu pealegi, siin on sinu sõnul mehi alandatud, aga ma ei usu, et kõiki, ka neid, kes on olnud viisakad ja sõbralikud. Kas tõesti hüpati sulle kohe kõri kallale niisama lambist ja sa ei suutnud seda naljaga võtta ning kargasid kõigile samuti kõrri? Hea näite eeskujuks võiks siin olla von Freen, kes pole kunagi pahatahtlik ega õelalt sarkastiline. Ta muidugi ei viibi siin keskkonnas päevast päeva, ehk seetõttu on rahulikum ja ei võta siinset isiklikuna.
Ja selle vastulöömise koha pealt võiks öelda, et minu meelest sa lööd ka ennetavalt vahel, nii igaks juhuks profülaktika mõttes, sest sa näed tonte sealgi, kus neid tegelikult pole ja võtad mõnikord suvalisi väljaütlemisi isiklikena ja sinu vastu suunatud rünnakutena. Seda see pidev netielu Delfi naistekas paraku inimestega teeb. Imbutakse ise ka negatiivsusest läbi ja lämmatatakse kõik positiivne.:(