Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
teate, mis on 50+ probleem?

valgustatu 26. mai 2016, kl 06.14
mina ise ei tea. kui te teate, eks siis öelge teistelegi.

Mina tean 26. mai 2016, kl 06.34
Mõned lollid mehed ja suur hulk asjalikke naisi. Loodan, et põlvkondade vahetudes probleem laheneb.

SINA küll midagi elust ei tea ? 26. mai 2016, kl 07.01
Mina tean Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõned lollid mehed ja suur hulk asjalikke naisi. L
> oodan, et põlvkondade vahetudes probleem laheneb.

1;; solvad! --mõned lollid mehed
2. Loodad et see põlvkond ära sureb?
tegelikult meie põlvkond ...on just
eesti riigi üles ehitanud:

Mitte foorumiliige, vaid külaline 26. mai 2016, kl 08.46
50+ põlvkonnal üldises mõttes pole probleemi, küll on aga probleem 50+ foorumis.
Ei tea, miks siia sattunud sllised eluheidikud ja külalaulikud jne?

vaaaal 26. mai 2016, kl 09.02
harjuge ära:D

tean 26. mai 2016, kl 09.14
Unustamine, seljavalu, jalavalu, kehakaal ja mehed.

50+ elust teadjale 26. mai 2016, kl 10.53
mis sa sogad. meie põlvkond ei ole mingit eestit üles ehitanud. üles ehitasid end inimesed arenenud riikides peale sõda. laastatud riigid jõudsid paarikümne aasta pärast heale järjele - inglismaa, prantsusmaa, saksamaa jne, jne. elu õitses. praegu on "vabadusest" mõõdas 25 aastat, enne ei olnud sõda ega midagi, teatav elustandard oli olemas, aga eesti ikka kiratseb, vireleb, miski ei arene. ikka kõik aina vindub. ole parem vait.

huvitav, 26. mai 2016, kl 13.16
et mina elan paremini kui kunagi varem: otsustage ise- tööl ei pea käima, raha 406 € antakse iga jumala kuu niisama, loen mida tahan, vaatan mida tahan, sõidan-käin kus tahan, ostan mida tahan-kõike on saada. paradiis või kommunism võiks selle kohta öelda! hommikul lahendan sudookusid, ristsõnu, siis lähen sõidan jalgratta- või rulluiskudega, pea iga päev käin mereääres ujumas, kasvuhoones kasvavad viinamarjad-tomatid, mesilased toovad ka midagi sisse, aedmaasikad on õitsema hakanud, on oodata rikkalikku õuna- ja ploomisaaki, vaarikaid ka. Uskumatu, et jõudsin selle ära oodata, et see võimalik on !

Hmm 26. mai 2016, kl 13.45
Eelmine. Kas 50+ saab juba pensionile?
Või mis imega tööl ei käi aga raha saab?

täpselt 50 26. mai 2016, kl 13.52
Minul ei ole ühtegi probleemi. Minu tuttavatel samuti...täiesti probleemivaba elu.

Lp. ohmoonid. 26. mai 2016, kl 14.22
Lugege päikselisi uudiseid kohalikust ajalehest, peatoimetaja on keegi Raivo, sealt saate tööpäeva jooksul vastused oma tarkadele ja lollidele küsimustele, ka sina Hmm.

Hmm 26. mai 2016, kl 16.55
Ei loe. :P

juhan 26. mai 2016, kl 21.51
sünnipäevaks kinkis lapselaps mulle omavärvitud kivi kirjaga: "Sa oled parim vanaisa kogu maailmas, ma armastan sind!" Mida veel tahta,kas ei ole elu ilus?

to juhan 27. mai 2016, kl 08.04
Aga mida kinkis sulle vanaema?

juhan 27. mai 2016, kl 16.17
vanaema kinkis lõhnapõrsa autosse, mille ta ostis shveitsist ja nende kuulsa taskunoa.

to juhan 27. mai 2016, kl 16.34
ja nii saigi selgeks, et oled kah üks abielus vanamehekänd, kes siin "tutvumas" käib.

50+ 27. mai 2016, kl 18.12
Kas olete siin kõik juba pensioneerunud? Vähemalt jutt on teil küll sihuke. Praegu peaks veel teine noorus olema ja võtta veel elult, mis võtta annab.

Ole rahulik 27. mai 2016, kl 19.51
Söövad ja salgavad.

juhan 27. mai 2016, kl 22.09
ei käi ma siin midagi "tutvumas", vanaema all mõtlesin abikaasat.

to juhan 29. mai 2016, kl 09.11
Tahad sellest rääkida?

juhan 29. mai 2016, kl 13.24

millest 29. mai 2016, kl 15.15
Oma naisest nimega vanaema...

von Freen 29. mai 2016, kl 16.58
* valgustatu 26. mai 2016, kl 06.14 joonestas:
* ------------------------------------------------------
* > teate, mis on 50+ probleem?
*
* > mina ise ei tea. kui te teate, eks siis öelge
* > teistelegi.

50+ põhiprobleem on see, et nad on kõik 50+ ja seega ka liiga vanad juba, et olla probleemitud. nii siin kui muidu.

nendele PÕHIprobleemidele lisanduvad erinevad TIPUprobleemid.
kuidas ja misasi kellelgi, on iseasi.
valik on lai.
osade 50+ tipuprobleem SIIN on nt see

* to juhan 27. mai 2016, kl 16.34 joonistas meile
* ------------------------------------------------
* > ja nii saigi selgeks, et oled kah üks abielus
* > vanamehekänd, kes siin "tutvumas" käib.

et ta arvab, et kõik käivad siin TUTVUMAS.

mõni jllegi, et

* Mööda minnes 07. mai 2016, kl 18.48 kirjutas
* -------------------------------------------------
* > Tähtis punkt jäi nimekirjast välja - seks.
* > Tuleb välja, et selles eas mehed EI SEKSI.
* > Sellepärast ma siin foorumis ei otsigi kedagi,
* > aga vahete vahel vaatan, mis toimub. Üldiselt
* > IGAV värk.
* > Eks ajage oma vanainimeste asju! Tuleb nooremaid
* > vaadata.
*

SIIN ja SEAL keegi ei SEKSI
aga tundub jällegi, et ERITI just SIIN

piab ära ütlema tõeste, et SIIN on väga raske seksida ja tutvuda isegi kui tahaks

ÕS
t`utvuma <27> - tuttavaks saama. (On) rõõm teiega tutvuda. Tutvus raamatuga põgusalt. Tutvumis+kuulutus, tutvumis+käik, tutvumis+talitus, tutvumis+võimalus, tutvumis+õhtu. Tutvumis+hind

s`eksima <28: - s`eksida, seksin> seksuaalvahekorras olema, seksi harrastama

EKSS
tutvuma ‹37› - tuttavaks saama. a. (inimeste kohta). Tutvusin temaga möödunud suvel. Tutvus konverentsil mitme nimeka teadlasega. Pildid tekitasid soovi tutvuda nende autoriga. Külalised pole veel jõudnud omavahel tutvudagi. Väga rõõmustav tutvuda! Keskealine mees soovib tutvuda samas eas oleva daamiga. *Tutvusime. Surusime käsi ja nimetasime nimesid. V. Lattik. b. vahetul kokkupuutel millegi tundmatu kohta teadmisi omandama. Turistid tutvusid Tallinna vanalinnaga. Loomaaias on võimalik tutvuda ka haruldaste ja eksootiliste loomade eluga. Tutvusime üsna põhjalikult osakonnas tehtava uurimistööga. Ma pole veel jõudnud otsusega tutvuda. Tutvus teosega põgusalt.

seksima ‹42› - seksuaalvahekorras olema, seksi harrastama. *Seksitakse lusti üleküllusest ja rõõmsast elujõust.. V. Lattik.

nagu armas mõistusega lugeja ilusati ära näeb, on võimalik nii tutvuda kui seksida näituseks loomaaias, konverentsil, või külas olles, aga mitte Telhvi voorumis.

kahjuks jahhh :(

ihii 29. mai 2016, kl 17.28
nüüd moorid su maha kannavad

Üldjuhul 50 +ei tohiks kurta 29. mai 2016, kl 17.34
Kahjuks kõigil ei ole pidanud tervis vastu, on juhtunud õnnetusi, aga enamasti maailmas on olukord palju hullem. Ja kus on elatud võlgu (terved riigid), seal käib möll, sest kunagine ülejõu elamine tuleb tagantjärele kinni maksta.
Soovitus: aidata lähedasi - sõnaga, tegudega, ka rahaga, kui võimalik. Väljastpoolt perekonda abi osta ei suuda keegi.

von Freen 29. mai 2016, kl 17.38
mind kanti maha koos erastamisväärtpaberitega kusagil sial kolhoosisovhoosi ning masinatraktorijaamade likvideerimiste, ja nende asemele internettide tekkimise aegadel juba, sest minul oli ALMAVÜ (ДОСААФ) maks tasumata ja vastavate koorotškate vahelt puudusid selle tasumist tõendavad rohelised margikesed.

edasi aga on olnud ainult lust ja lillepidu
pärast maha kandmist ai jäänud kandjatel edasi muud üle, kui ainult kätel kanda

tõele au andes piab ära ütlema, et sinna vahele kusagile jäid veel ka repressioonid lastetusmaksu sissenõudmise näol, aga kuna toona veel internettisid ei olnud ja telhvisid ammugi mitte, siis iseenesestmõistetavalt ei saanud ükski normaalne ihnimene toona ka tutvuda ega seksida kusagil ja nii see lastetusmaks meid alatult rõhus

:((

Probleem? 29. mai 2016, kl 17.49
Kas on kerge olla noor?
Kas on kerge olla vana?

Selliseid küsimusi esitatakse ja sõltuvalt oma vanusest, tundub inimesele ikka, et raske on.

Tegelikult ei peaks ükski elukümnend olema probleem.
Igal eluetapil on lihtsalt oma voorused ja takistused, kohustused ja vabadused.

Meile kõigile on mõõdetud ühepikkune noorus, keskiga ja vanadus.
See on tõeline võrdsus :)

von Freen 29. mai 2016, kl 18.10
Probleem? 29. mai 2016, kl 17.49 nii kaunikesti selgitas mulle praega!

AGA

see on kõik bueno, bro ja õige, aga ei kehti telhvi vhoorumis ja muudes internettide imelistes maailmates

kuda Te aru sis ei saa?

inimesed 50+ ja 50- tahavad siin kõvaste seksida ja tutvuda, missuguste väärttegevuste juures poleoluline kasutajale mõõdetud ühepikkune noorus, keskiga, vanadus, voorused, takistused, kohustused ja vabadused.

oluline on hia protsessor, piisavalt palju kõvaketta ruumi ja hia internettideühendus...

kõik kesned ei mahu selle definitsiooniformaadi ja tehnilise varustatuse sisse, on teatavate keeruliste närviajavate probleemidega internettide juuserid !

Arvutilingvistika

ma foorumeile laulan oodi
mis ilmselt nende tarbeks loodi
kel sobib virtuaalne laat

"ego optimum!" hüüdes.

protsess on lihtne, üksnes räägid
ja parandab kõik puudujäägid
protsessoriga emaplaat

sind esindada püüdes.

saab parandada tuhme jooni
kui muudad vaid resolutsiooni
ning hoolsalt surfab sündikaat

ekraani peamenüüdes.

/von F/

herbert vingu häälega 29. mai 2016, kl 19.07
...vreenile, loodame, et sa nüüd ise ka aru said, mida siia kirjutasid.

täpselt 50 29. mai 2016, kl 19.21
Öeldakse, et endale tuleb ise mingi mure (hobi, kohustus jne) leida, siis mure ei leia sind.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!