klge, nämmutised, reede õhtu on ju ometigi kohe-kohe kukkumas ning ees tervelt kaks pikka päeva, mil saab teha ja minna ja kogeda just seda, mida tahad ja kellega tahad ..või noh, vähemasti millest unistanud oled või kellest unistanud oled:)) ja unistada võib ju suurelt, eksju ometigi?!:pp
aga TAHTMA peab gigantselt, seda ma teile ütlen täie vastutustunde ja valehäbita! ei tohi olla vähesega nõus, piskuga rahul - EI - siis jääb hing haigeks, et ei TAHTNUD EGA JULGENUD EGA SUUTNUD USKUDA PARIMAT.
seega: tahtke igavest elu ja te saate selle! (kasvõi laste, lastelaste mälestustes kui muudmoodi ei mängi välja:)
soovige kogeda kasvõi kord elus tõelist, ainult teile määratud armastust ja te kogete seda nii et sure või ära!:P
nõudke saatuselt seiklusi, teadmisi, elamusi, rikkusi, mida ainult välja oskate mõelda, ja voila, need kukuvad teile pähe enne kui te tagajärgedele üldse mõtlema suudate end sättidagi:))D
aga. AGA! ärge kunagi unustage universumi (soovikäpa) seadust - KÕIGEL ON KAKS POOLT. ALATI. igavesest ajast igavesti. SEDA võin ma teile kinnitada nüüd juba omaenese tagasihoidlikust kogemusest, millest küll jätkub, ma ütleks, ühele poolesajasele elatud elule enam kui küll küll ..... ja KÜLL:))
klge, nädalalõpp jõudis just jälle lähemale, see on ju pea-aegu et käega katsuda! tehke midagi head, maitsvat või pöörast, aga TEHKE MIDAGI OMETIGI!!! (peske või elevant ära kui muud põnevat välja ei oska mõelda, teda, va sunnikut, polegi keegi tükk aega nühkind :))
aga praegu lehva-lehva siia mõnusasse nurka kõigile üldiselt ja igaleühele isiklikult! /te olete tegelikult paremad kui te seda ise aimata oskategi (teistest üldsegi rääkimata:), kas teate, ja olgegi seda siis aina edasi ja edasi ja edasi ja elu saab olema põnev (või veel põnevam:) ning varsti ehk näeme siin jälle (v.o nädalavahe v.o mõne aasta pärast, oleneb soovikäpa tujust, a v.o ka universumi omast, krt seda täpselt nüüd teab:)D
silmini särtsu täis plika, nagu te teate,
abnormne
ps: spurdini jäänud mõned tunnid. teil? :)