Mõtlen, et kuskohast siinsed kommenteerijad küll oma teadmisi ammutavad? Ausalt, suu jääb lahti mõne tarkuse peale.:(
Kommunist Mao hävitas füüsiliselt Hiina meditsiini tundjaid - mitte ei mõelnud ise Hiina meditsiini välja. Kommunistid on hävitanud üle maailma vana kultuuripärandit, sama oli ka Hiinas. Päris kõike ei suudetud hävitada ja nüüd seda piskut taastatakse.
Rene Bürland on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja seejärel õppis mitu aastat Hiina ülikoolis meditsiini.
Kui Lääne meditsiin ravib sümptomeid, siis Hiina ja üldse Ida meditsiin otsib ja ravib põhjusi.
Bürkland ei ole imearst, ei maksa talle seda meie kultuuris halvustavat tiitlit külge pookida. Bürkland on lihtsalt väga hea arst.
See, et külmal ja tuuliel sügisel ning talve hakul maksab süüa sooja ja soolasemat toitu - no miks seda halvustada?
Kui sina ei söö soola ja oled terve, siis see sobib sinule ja lase käia. Mina jälle söön soola ja talve hakul olen külmavares - mulle sobivad Bürklandi õpetused hästi ja on väga tervitatav, et need soovitused aegajalt ka avalikust meediast läbi lipsavad.