50+ nurgake
imearst

jälle 04. november 2016, kl 22.28
Soovitab süüa talvel natuke soolasemat toitu, sest meie esivanemad soolasid talveks liha sisse. Püha müristus, soolasid jah sest muud meetodit siis ei olnud ! Mina söön küll nii magedat toitu kui võimalik.

imeomadus 04. november 2016, kl 23.59
on inimesel, kes selekteerib kogu jutust välja mooniseemne.. ja paisutab selle majasuuruseks... jaa.

kus ja kes 05. november 2016, kl 01.12
see teie imearst on? neid pole olemas, ja soovitus ongi soovitus, mitte käsk.

algataja 05. november 2016, kl 02.30
pidas silmas Rene Bürklandi.

anitta 05. november 2016, kl 04.31
dr.Erik Orgu on palju targem kui mingi bürkland.
Meie peres ei kasutata juba ammu soola. Kõik toidud maitstame ananassiseemne rasvaga ja väga tervislik on.
Lisan, et whiskasile on juba tiplomeeritud arstid piisavalt soola sisse programmeerinud.

maniila 05. november 2016, kl 07.12
kas E. Orgu on doktor või? vot seda ma ei teadnudki. aga Rene Bürkland, nagu ma aru sain, on küll arstiteaduskonna lõpetanud. samas propageerib Hiina meditsiini,mis minu meeles pole sugugi halb. sealt on nii mõndagi õppida, nõelraviga tegeleti juba nõukaajal, Heino Tiik oli tol ajal selle ala tegija.punktmassaaž ka väga hea toimega.

jälle 05. november 2016, kl 09.45
Kas Hiinas on inimesed tervemad kui mujal maailmas? Kas nad elavad kauem? Minu teada elavad inimesed Jaapanis kauem. Kus elavad kõige tervemad inimesed?

ooohhh 05. november 2016, kl 09.50
Söö,mida süda ihaldab, ilma liialdamata. Nii on kõige parem. Mida me sõime kui olime lapsed. Kartul,porgand, kaal, peet, till, salat, sibul, küüslauk, kurk, kapsas.Kui sai värskelt, siis värskena,sügisel ja talvel, kevadel sai süüa hapendatult: kapsad, kurgid. Muidugi marjad aiast ja metsast ja siis juba aasta jooksul moosid. Jõhvikas suures purgis vee sees sahvris, seda sai lastele palaviku korral morsina kasutatud.Muidugi soolatud sealiha, selle sai astjatesse enne jõule. Lisaks veel poest ostetud tangained, või,õli, leib, sai ja makaronid, piim oli ka kodus olemas.Pidulikemal juhtudel tehti ahjus pirukat kooki. Üldiselt oli maaperel tervislik toit omal aiast aasta läbi.Sööma peab mõõdukalt ja mitmekesiselt.

niinaa 05. november 2016, kl 10.43
Hiinas on naiste eeldatav eluiga 85,2 aastat ja meestel 80,2 aastat. Need numbrid on lähedal paljude rikaste ja „tervete“ riikide, nagu näiteks Jaapani ja Prantsusmaa keskmistele elueale.

kus ja kes 05. november 2016, kl 11.38
Igaüks valib ise mida õigeks peab, kes on Orgu usku, kes Bürklandi. Mina olen uskmatu, usun ennast ja oma mõistust ja keha. Aga soovitusi võtan arvesse.
Olen piisavalt elus näinud neid kampaaniaid ja ka tervislikku toitumist, mis mõne aja pärast lausa kahjulikuks osutu., Näiteks margariin, kus soovitati või asemele, lausa ei olnud sellesse kolesterooli sisse pandud, aga tuleb välja et selline taimerasva tekitabki kolesterooli.
Nii et igasugu kampaaniatega kaasa minna või neid maha teha oskab vaid see, kel endal mõistust ei ole, et vahe teha mis on mis
Hiina meditsiin tervendab kindlasti, aga kõike otse üle võtta või tänu sellele terveks saada, kui juba eelnev elu on kõike muud kui tervislik olnud, on võimalik aga väga raske.

njahh 05. november 2016, kl 14.45
väidetavalt on nn Hiina meditsiin suure juhi Mao väljamõeldis, kuna kultuurirevolutsiooni ajal polnud piisavalt pärisarste. Sealt levis see nn usk üle maailma.
Millegipärast Mao ise neid imearste ei kasutanud.

ohjah 05. november 2016, kl 15.08
Mõtlen, et kuskohast siinsed kommenteerijad küll oma teadmisi ammutavad? Ausalt, suu jääb lahti mõne tarkuse peale.:(
Kommunist Mao hävitas füüsiliselt Hiina meditsiini tundjaid - mitte ei mõelnud ise Hiina meditsiini välja. Kommunistid on hävitanud üle maailma vana kultuuripärandit, sama oli ka Hiinas. Päris kõike ei suudetud hävitada ja nüüd seda piskut taastatakse.

Rene Bürland on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja seejärel õppis mitu aastat Hiina ülikoolis meditsiini.
Kui Lääne meditsiin ravib sümptomeid, siis Hiina ja üldse Ida meditsiin otsib ja ravib põhjusi.

Bürkland ei ole imearst, ei maksa talle seda meie kultuuris halvustavat tiitlit külge pookida. Bürkland on lihtsalt väga hea arst.

See, et külmal ja tuuliel sügisel ning talve hakul maksab süüa sooja ja soolasemat toitu - no miks seda halvustada?

Kui sina ei söö soola ja oled terve, siis see sobib sinule ja lase käia. Mina jälle söön soola ja talve hakul olen külmavares - mulle sobivad Bürklandi õpetused hästi ja on väga tervitatav, et need soovitused aegajalt ka avalikust meediast läbi lipsavad.

maniila 05. november 2016, kl 16.19
olen eelmisega nõus. tõesti mingi tühja lahmimise asemel võiks endale mõned asjad selgeks teha.

jälle 05. november 2016, kl 16.40
Uskuge jah neid keskaja ja vanaaja ravimeetodeid: sööme kuivatatud konnakoiva pulbrit jne.

kus ja kes 05. november 2016, kl 19.21
kuule jälle
Sa tulid äsja kuu pealt, sa ei saagi paljudest asjadest veel aru!
Aga meil Maal, vanarahvas teadis juba keskajal kuidas terve olla. Konnakoivapulbrist pole mina kuulnudki. Ju seda kuu peal tarvitatkse, kui sina tead.

muuhulgas 05. november 2016, kl 21.18
õigevanasti pani ravitseja haavale ämblikuvõrku, nõukaaja algaastail irvitati seda välja kui lolluse tippu.

siis tuli aeg, kus teadlased avastasid ämblikuvõrgust penitsilliini.

Kes teab, mis võib konnakoiva pulbris olla!

njahh 06. november 2016, kl 21.36
ahahh, või penitsilliin on ämblikuvõrgust tehtud?? Nii palju siis teie suurest tarkusest.

Ja tahaks küll väga teada, kes teist päriselt selle vana hiina ravikunsti juures olnud on. Äkki olete just teie need, kes suurejoonelise pettuse ohvriks sattunud on?
Bürkland võib ju olla Hiinas õppinud, aga kui tulemuslik Hiina meditsiin tegelikult on, on üpriski küsitav.
Pole ma kuulnud veel ühestki vähihaigest, kes selle abil terveks saanud on. Neid haigusi, millest inimene nagunii terveks oleks saanud, võib ju hiina meditsiin ravida.
Pole ma kohanud suurt kedagi, kellele nõelravigi mingit erilist paranemist oleks toonud.

tavaliselt njahh 07. november 2016, kl 00.36
pole segast juttu ajanud, nüüd küll ajab.

Penetsilliin pole TEHTUD ämblikuvõrgust!
(Mis sul viga on?)
Ämblikuvõrk SISALDAB penetsilliini.

Rene Bürkland on nii lääne- kui ka idamaa diplomeeritud arst.

Sina võid skeptik olla, aga Bürkland ei ole soolapuhuja.

niinaa 07. november 2016, kl 08.01
kas ikka leiti ämblikuvõrgust?

Nutthallik – kohev valkjas ämblikuvõrgu taoline kirme Pintselhallik. ... on kottseente hulka kuuluv pintselhallik, millest eraldati esimene antibiootikum penitsilliin.

oh,niinaa 07. november 2016, kl 16.16
Asja põhiolemusse süvenemata, tahad vaielda vaid.

sina: ahvileivapuud on tohutu suured - "enne, kui ahvileivapuud suureks kasvavad, on nad väikesed".

"tünnilaudu kasutati suuskadena" - sina: 1 elastikust ei tehta tünne; 2 tünnilaudadega ei lasku alla Alpidest.

A.Fleming avastas penitsilliini juhuslikult, kui see oli tekkinud katsetassidele, õhust!
Samamoodi õhust tekib see ka ämblikuvõrgule, tööstuslikuks tootmiseks väga ebaefektiivne, kuid endisaegsed ravitsejad teadsid oma praktikast, et ämblikuvõrgul on teatud mõju.

See ei ole siinse teema seisukohast üldse oluline.

jälle 07. november 2016, kl 17.08
Eks, on ju nii, kui meditsiin ei suuda aidata siis otsitakse abi mujalt. Mina küll eriti surma ei karda, tuleks ta ainult äkiliselt- inult,infarkt oleksid soovitatavad. Olen näinud sugulaste pikka vindumist ja ise küll ei tahaks kellelegi koormaks jääda.

täpipealt 07. november 2016, kl 19.06
nõus jällega.

ometigi ei jookse sukasääre rahaga valimatult kellegi ravitseja juurde.

igaühel oma usk kellessegi ja aitabki usk!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!