Pakun 200, laias laastus, seda koos koera-kassitoidu ja majapidamisvahendite ning paari pudeli veiniga. Lastele pigem annan ise. Endal on pisuke aialapp, suvine kartul-sibul-kurk-tomat tuleb sealt, on abiks. Talvel läheb rohkem. Ostan sooduskaupu, enamasti on kodus jahupakk ja makarone, riisi, tatart, mingit liha, juurikaid mingi valik. Poolfabrikaate ei osta, ostan ainult puhast liha, juurikaid, piima, hapukoort, kohvikoort ja 35 % koort, süüa teen ise, väljas ei söö. Jälgin soodushindu ja allahinnatu võtan rõõmuga, käin kuus paar korda Lidlis, sealt tulevad liha ja kuivained, piimatooted. Lidl asub 70 km kaugusel, sestap käin paar korda kuus, mittelidlinädalatel tulevad piim-leib Coopist. Oleme küll kahekesi, aga meil kahe peale 400 küll toidule ei kulu. 400 on koos loomatoitude ja mõne pudeli veiniga, isegi pudeli brändit saab. Põhiasi on osta algprodukte ja teha kõik salatid, kotletid, koogid jmt ise. Rehkendasin siin enda lõbuks - 200 toidule linnas ilma peenramaa ja loomadeta tuleksin läbi ja sööksin hästi. Mul on elus olnud raskeid aegu, olen majandama õppinud. Näiteks tuleb osta terve broiler ja see jupendada, üksik inimene saab kanast ma pakun 12 korda korralikult süüa.