50+ nurgake
jalutades tutvuma

Elmo 15. oktoober 2007, kl 01.34
Olen härrasmees, ehk sobiks lausa teema algatajalegi aga vot sellist tigedikku nagu see "kena proua", ei taluks ma silmaotskaski. Öelgu õigust, et on 75-ne kassidega vanatüdruk.
Aga vot sellise tüdruku nagu Juula kutsuks heameelega teatrisse mõnd head tükki vaatama. Ainult et tema härra vist sellega ei nõustuks;) Elu ongi selline - head ja armsad naised on võetud ja hoitud, kurjad kapsaussid otsivad tuhvlialust. Tundub, et jäävadki vist otsima kuigi mine sa tea, lolle igasuguseid siin ilmas;)
Juula, sa kindlasti ei ole suvaline naine. See mutt ise on üks segane ja suvaline, seepärast ta üksik ongi.

kena proua 52 15. oktoober 2007, kl 03.51
lissu
kas intriigitsed, mina eis ekku su abiellu mehega,kelle leidsid, sinul kah pole mõtet intriigitseda siin,a si ei puudta sind ju.

Elmo
Sind pole olemas, ei ole vaja kirjutada mitme nime all, sa ei suuda midagi teha, näe, aadress on siin ja väljakutse on olemas, keda huvitab, see kirjutab.Mis puutub sinusse kellegi kuulutus kutsega jalutama Tallinna linnas, am ei tule ju su hoovi peale seletama kuhu teed oma puuriida, eks ole.Või kus kasvatad oma vesiroose...või kuidas käib kalapüük järvel, siis mis puutub sinu arvamus erinevate nimede all kellesegi.

kena proua 52 15. oktoober 2007, kl 03.57
Naised, ärge kirjutage, jalutage oma meestega, sõpradega. Kui ma soovin naistega jalutada, siis selleks on sõbrannad ja naistuttavaid küllaga, lihtsalt huvitiks kas sellise sooviga härrasmees on Tallinna linnas olemas...

... 15. oktoober 2007, kl 11.47
No ma ei tea, kaua võib,see ju naisteleht?Kuidas üks inimene niimoodi tegutseb ja teised naised kõik minema ajab, tõesti vastk...Jaluta, jaluta kellega soovid, nagu soovitasid siin ühele prouale, võta mõni kolme aastane laps kaasa.

kena proua 52 15. oktoober 2007, kl 14.11
Missugused teised naised minema ajab, sa papi, talitse ennast. Igal naisel on õigus teha, mida ise soovib. Kuidas saab minu kuulutus teisi naisi minema ajada, ikka täitsa sooda oled! JUmal küll, millal hakkab intrigandist vanamees aru saama, et kõik sõltub inimesest endast, väljunditest, olemusest , suhtumistest, vitaalsusest jne. jne. Igaüks seisab enda eest ja otsustab enda eest. Oma soovidest võib igaüks rääkida, mine ja jaluta ja tantsi, laula kooris või tee, mis tahad.Kutsu kaasa keda ise soovid jne...Mina soovin selle kuulutusega haarat endaga inimese, kes tunneb sama soovi, elab Tallinnas ja pole leidnud vitaalset teisest soost inimest, kellega teoks teha näiteks järjepanu muuseumide külastused, huvitavate parkide rajad ja teed avstada, käia Tallinna linna kaunimates kohtades jne... 50+ võimaldab ka sinul ennast avada, ainult tuleb lõpetada irisemine teiste kallal ja pühenduda enda elule, siis märgatakse ka sind.Ürita! Kui sa juba meesisikuna nii Naistelehe fänn oled.

... 15. oktoober 2007, kl 14.26
Kuule ütle, kas sul on mingi foobia,ma olen naine nagu sinagi,usu ometi ei ole mingi papi.

kena proua 52 15. oktoober 2007, kl 14.33
Kolm punkti,
mis naine sa oled, naised nii ei käitu, kui sa naine oleksid, ei ajaks nii rumalat juttu 50-e aastasena, et minu kuulutus ajab teised naised ära...:))))) Otsi omale elu! Papikene, rahune.

olgu nüüd 15. oktoober 2007, kl 14.39
ole hea ja loe läbi need kirjad, mida sa kirjutanud oled,on sul mingid hälbed, et aru ei saa, sa ju nagu koer kõigiga...

kena proua 52 15. oktoober 2007, kl 14.45
Jäta järgi, see ei too sulle ju mingit kasu kommenteerida tutvuseteemas, mis sind ei puuduta, erinevate nimede all provotseerida riidu. Väga inetu vana mees aga näe, ei suuda eemale hoida. Siin on ainult üks inimene mitme nime all, kes intriigitseb.

kuule 15. oktoober 2007, kl 14.48
Mine metsa...

sos 15. oktoober 2007, kl 15.49
sellel "kenal"on luulud,mine ravile

kena proua 52 15. oktoober 2007, kl 18.47
Ehk aitab haukumisest, papi võiks selle asemel , et terve päev töötuna siin jõlkuda ka enda heaks midagi teha.

lissu 15. oktoober 2007, kl 19.35
nii, kena proua 52.
kaotasid minu näol oma viimase poolehoidja ja kaitsja. kuidas ma intriigitsen?
küsisin vaid, kust sa tead, et inimene on kinni istund? kas see on sekkumine ja inriigitsemine? ja kui tahad oma isikliku elu elada, et teised vahele ei sekkuks, ei saa seda ju ometi delfis teha!

kena proua 52 15. oktoober 2007, kl 20.28
lissu

Räägi oma abikaasaga rohkem, räägi temaga sellest kui kaunis on sügis, milline imeline tunne on jälgida lindude rändu, vaadata kuis moodustuvad parved, tunda sügise niiskuse ja samblalõhna...Räägi temaga , räägi sellest, mis su südames valu teeb, miks pead sa solberdama võõrastes eludes, mida otsid siit oma elu kinnituseks? Miks sa ei räägi oma mehega???
Räägi talle, et teed juba kattuvad jääkirmetisega hilisõhtutel ja varahommikutel, kuis päike hakkab kirgastel varatundidel pilvekaane alt välja piiluma, paistab akendesse ja sa ei saa silmi lahti, nii ergas on hommikupäike, kuis pühid selle piisa , mis silmanurka tekib ja jääd ootusega vaatama sügistaeva mitmevärvilist hommikut- räägi sellest ja kõigest veel oma mehega, siin minu kuulutuses ei leia sa seda, mis on su oma koduseinte vahel, lissu! Need on mehe silmad, mis vaatavad ootusärevalt naise poole... aga naise silmad vahivad eredat kuvariekraani, et leiaks koha,kuhu tippida armetuid ja totakaid kommentaare, milleks,lissu???

lissu 15. oktoober 2007, kl 20.29
vanakult
kuule, mis sa kurvastad. ma teen sul pai ja musi ka.

roosa õhupall 05. märts 2016, kl 01.38
Kunagi harrastati siin nurgas tõeliselt intelligentset vestlus ja arendati pereväärtusi. Tänased kurjad kaarnad, õppigem ometi asjatundjatelt!

mis see kaaren ette jäi 05. märts 2016, kl 10.24
Tänaseks on "pereväärtused" jõudnud turvakodudesse ja varjupaikadesse.

fjodor vanderfjuu 14. juuni 2017, kl 02.55
ahistatud on siin vaest lindu, ahistatud!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!