Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Vanemad naised ja karvkate

Karl Friedrich 16. november 2007, kl 13.23
Kes nüüd siis rõve on? Ikka sina hurjutaja! Aga ära v'iksid kõll käia ja näppu liigutada, ehk närvid lähevad rahulikumaks PP

hurjutaja 16. november 2007, kl 13.28
Lugupeetud Karvalugeja!
Sa ei vastanud siiski mu küsimusele 13.16
Minu minemised ja tulemised ärgu sind huvitagu.Minu närv on minu ja absol. ok aga sinul näikse miskit puudu olevat.

Karl Friedrich 16. november 2007, kl 13.31
Ma ei räägi roppude naistega! Mine aja karvad ära ja osta hea odöör, ahjah vahepeal pese ennast kah!!

hurjutaja 16. november 2007, kl 13.33
Ahhahhhaaaaahhaaa...minu võit!!!!!! Hurraaaa...!!!

Karl Friedrich 16. november 2007, kl 13.34
Loll naine!

53 16. november 2007, kl 13.34
Mida sa võitsid?

ei noh 16. november 2007, kl 13.36
kogu aeg peab võitlus käima

hurjutaja 16. november 2007, kl 13.38
Oled primitiivne tüüp oma karvalugemis-ideega ja teemaga.
Sa isegi ei suutnud mu küsimusele vastata.Suu jäi lihtsalt lukku :)))))

Karl Friedrich 16. november 2007, kl 13.41
Kas küsisid midagi? Ma õhku tähele ei pane ja roppude naistega ei räägi!

hurjutaja 16. november 2007, kl 13.45
Jah, küsisin!!! Loe ja vasta kui üldse mõistad lugeda ja kirjutada inimese moodi.
Ja nüüd lisandus veel üks küsimus.Kus minu roppus välja paistis.Ära lahmi sõnu tuulde kui sa neid ei põhjenda!

Karl Friedrich 16. november 2007, kl 13.47
Ei kavatsegi lugeda , on muud targematki teha, neurootik!

Isolda 16. november 2007, kl 13.48
no on alles teema, ma nägin täna öösel unes, et rind oli karvane, paks must karvakate, õudukas, õnneks oli see ka unes voodinaabri kole nali. Ma veel jõudsin mõelda, et kui raseerida jäävad ikka mustad täpid oäk.

hurjutaja 16. november 2007, kl 13.50
Mina nägin täna öösel unes, et suudlesin mingi vastiku karvase mehega.Ja näed, käes ta ongi :))))))

Karl Friedrich 16. november 2007, kl 14.04
Käes pole sul karvast junnigi rääkimata millestki muust ja ei saagi olema!

tuustik 16. november 2007, kl 14.08
Ma küll pesemiseks vett ei raiska - mul on sügamiseks kepike, nagu vanasti Prantsusmaal ja särki vahetan naabriga iga nädala lôpul aga üle nädala pööran enda oma nädala lôpul teistpidi.

hurjutaja 16. november 2007, kl 14.10
Ahhhaa...nagu tilluke laps.Ei saa kohe järgi jäetud.:D
Eks anna tulla siis...on veel sõnu mida ära oled õppinud ja tahad siin meilegi näidata ..:))))))

aga 16. november 2007, kl 14.16
hurjutaja - sina ei jäta järele, teema ei meeldi, aga ikka kiibitsed, sellised need naised on

hurjutaja 16. november 2007, kl 14.22
Ma olen maailmaparandaja :)
See on tänamatu töö aga võib ju olla, et paneb siiski kedagi mõtlema oma lolluse üle.

aga 16. november 2007, kl 14.23
sa mõtle esialgu oma nõmeduse peale.

Caroline Friederike 16. november 2007, kl 18.41
Ma küsiks auliselt Karl Friedrichilt, kas tema tema lõugja kaenal on siledad? Kas tena inimese istutamise pulga ümbrus ja nahaalune on kenasti puhas, sammal ümbert nühitud ja kolmepäevastest kõrrekest vaba ja kas see tööasendisse seatuna Saku lihase alt ikka välja mahub? Ja siis veel, et kas tal hambad kenasti plombeeritud ja pestud või proteesid corregaga igemete külge kititud, et ma kirehoos kogemata oksele ei hakkaks või tema kalleid valehambaid alla ei neelaks? Ma vaesemapoolne ega jaksaks talle uusi muretseda.

Pesu olgu ikka Versace ja soovitavalt mitte see kollase-pruuni triibuline ning odööriks olgu L'Urine asemel Hugo Boss.

hurjutaja 16. november 2007, kl 19.33
Caroline Friederike...see tuli nüüd sul väääga häste välja..:) Aga ega siin ei tasu oma andeid eriti näidata, siinsed mehed on suht vaimuvaesed.Neil ainult tutid ja karvad tiirlevad silme ees ja muidugi vahelduseks ka kaalunumber.

tibi35 16. november 2007, kl 19.57
omapärane, aga mul on astaid HAR päevade asemel, ma väga rahul ja teised minuga ka

Caroline Friederike 16. november 2007, kl 20.29
Mul polegi erilisi vaimuandeid ja ega see vennasnimega vana tõhk mind ei morjenda.
Mul hea meel, kui naised natsa naerda said. Täna ju reede õhta ja tuju vaja normis hoida. On asju, mida ei saa liiga tõsiselt võtta.

Aeg oo muidugi edasi lännu, mul vanaema viskas oma kõrtsist tulnd mehele kasuka külmakaitseks pääle kui too enam es jaksanu koikusse ronida. Kui vanames tutti tahtis, andis vana riideharja ja lisaks pooleliitrise piimapudeli kaissu.
Präegu põle toda riideharja vaja, aitass piimaputlist, aga noid enam es tetta.

maakas 17. november 2007, kl 07.33
käin siin aegajalt lugemas, et teada mis tulevik toob ja ohh üllatust.teema algus üks ja siis läks käima. mehed teevad naisi maha ja naised teevad mehi maha, aga ilma teineteiseta ka ei saa. täitsa huvitav, et kas ma ka 50selt uuesti nõmedaks muutun. vanaduses pidime ikka uuesti lapsikuks muutuma.

n50+ 17. november 2007, kl 11.17
Alt raseeritud 50+ naine oleks rõve küll, piiratud ju võiks olla.

2007 28. detsember 2017, kl 04.57
vähemalt hügieenikontroll oli mingil määral

60+ mees 10. jaanuar 2018, kl 06.18
n50+ Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Alt raseeritud 50+ naine oleks rõve küll, piiratud
> ju võiks olla.
Karvasem naine ----ajab küll kiiremini peenise püsti !
Ja karvadel on ka oma kindel eesmärk ::
Seks on tõesti parem ::: Kõik naised võiksid sellele mõtelda

abistaja 10. jaanuar 2018, kl 06.33
60+ mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> n50+ Kirjutas:
> --------------------------------
> -----------------------
> > Alt raseeritud 50+ na
> ine oleks rõve küll, piiratud
> > ju võiks olla.
>
> Karvasem naine ----ajab
> küll kiiremini peenise püsti !
>
> Ja karvadel on ka oma ki
> ndel eesmärk ::
> Seks
> on tõesti parem ::: Kõik naised võiks
> id sellele mõtelda

kas härral on abi vaja? kirjutab siia oma andmed ja ma toetan 100 euroga.

kalkulaator 12. jaanuar 2018, kl 04.50
100 on liiga palju. pudelihari koos paki piimaga teeb nii umbes 7.50. ja kas tal seda harjagi enam vaja on? laktoositalumatus selles eas samuti. kaltsukast leiab 2 euroga mitte väga narmendava karvamütsi, säästlikult ümber käies jätkub kogu ülejäänud eluks.

kuule abistaja ,06::33(Räägib kabistaja. 18. jaanuar 2018, kl 08.04
Kui kaugel minust -- ei ela ?, Siis oleks abilist vaja ja naist koju 3.aastat juba vaja .
Pakutud -- Raha 100€ võime Tervisele panna,, Raha peaks röövlite riigis ,,kuidagi veel jätkuma ::
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!