Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
kenale prouale

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 01.02
marika.labane mats soovib sulle ilusat ööd.sooviks kenale prouale samuti,aga tema sõnavara on nii rikkalik,et enne jõuab jumala päike keskpäeva tõusta kui mina kõik need kaunid meelitused üles lugeda, millega ta siin teisi kostitanud on ja mida ma peaksin enda tiitlitena kasutama.

marika 20. jaanuar 2008, kl 01.04
meelitaja. sa pole labane mats. sa oled üks äraütlemata armas inimene. maga hästi, tibuke;-)

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 01.06
meelitaja, head ööd! Ole hea poiss ja pane öömütsike pähe ja villased sokid jalga kui magama lähed, nii tormiseks on kiskunud, sul hakkab muidu külm.

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 01.07
marika,ma nagu teisedki.ja kuna sa nimetasid meid kõiki labasteks matsideks, siis ka mind.ja nüüd lähen ma ahju taha tagasi.

marika 20. jaanuar 2008, kl 01.09
meelitaja, olgu. ole solvund kui tahad.
a kust see ahi sul tuli nüüd järsku? ma sain aru et ainult ajaleht ja telliskivi pidi sul olemas olema!?

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 01.15
solvunud?ma õtlesin sulle vaid seda,et siin on ühesugused pajad ja katlad koos.mõned lisaks veel kniks-mariihenid.

marika 20. jaanuar 2008, kl 01.16
mine magama, talupoeg selline

oi 20. jaanuar 2008, kl 01.24
keegi pidi inglise huumorist lugu pidama.

Uus 52 20. jaanuar 2008, kl 12.01
Mul vist see keskea kriis käes.Kui tahan nutta,klikin Lemmikloom,kui tahan naerda,siis 50+ nurgake.Teiega juba igav ei hakka!

siin 20. jaanuar 2008, kl 12.11
saab tõesti naerda, aga igas riigis pidid ju omad narrid olema? siis 50+ nurgakeses on neid kohe palju?!või siis üks 100 nimega?!

sajuudas! 20. jaanuar 2008, kl 12.45
vada-vat, mul rõem, et prouvva ike täiega hoos! Elu ja tervit taalle! Nigut pupetiater siin koos - iga pisukese sõrme otsan üits pupõkene ja mudkut eri nimega piuksup ja siutsup. Illos lugõminne pühaba ommukuks.

vana kala 20. jaanuar 2008, kl 14.07
medal mulle anda et kogu loo läbi lugesin!
aga väike täpsustus siiski kapeele, tal kõik sassi läinud: delfist mäletan teda juba 6 a tagasi kui ta hoogsalt ja tulutult tutvumisnurgas meest otsis,kõik need aastad on otsinud, millal siis veel elukaaslast suretada jõudis 4 aastat tagasi?????

juuli 20. jaanuar 2008, kl 14.13
Eluküsimus.Millal jõudis meest suretada?

einoh 20. jaanuar 2008, kl 14.14
eks ikka jõudis ja samade võtetega, kui siin meidki püüab tappa...

einoh-ile 20. jaanuar 2008, kl 14.17
10 pubkti.
Mõni ei sure nii lihtsalt.

einoh 20. jaanuar 2008, kl 14.32
tänan, 14:17!
Me siin ikka vintsed kujud kõik, ei ta meist nii lihtsalt jagu saa.

k 20. jaanuar 2008, kl 14.44
Endine elukaaslane võib surra ka pärast lahkuminekut-kui keegi millestki aru ei saa.
Kes tahab kp52-st rohkem teada, siis lugege sodiaagi nurgakest. Seal on kp52 olnud nime lõvimutt all. Otsiguga leiab paari aasta taguseid heietusi tema kooseludest.

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 14.53
Tere teemaalgataja, vaata kui pikaks kommentaaride jadaks su ilus teema muutus. Kahju, et sa ise kõrvale hoiad, oleks mõne sõna juttu ajanud.
Äkki pole sul elektrit seal maal, millal nad ikka korda teevad, alles homme, siis saad arvuti ligi.

to K 20. jaanuar 2008, kl 14.55
aga kuidas siis mutist nüüd proua saanud on?

to k 20. jaanuar 2008, kl 15.06
Kas sa ise oled siin 6aastat olnud,kas väike sõltuvus käsil?

vana kala 20. jaanuar 2008, kl 15.25
mina pole oma delfisõltuvusest kunagi saladust teinud. mis on see on. tol ajal oli kapee enamasti delfimuti nime all aga variatsioone ja teisi nimesid oli nagu ikka mustmiljon.

einoh 20. jaanuar 2008, kl 15.37
vana kala, kp52 ju praegugi miljonites variantides. Mõned teemad ju lausa vaid ta enda omad: ise küsib, ise vastab, ise kiidab ennast, et kp52 ainuke õige siin maamuma peal. igag nais- ja meesigi nimed, sekka kesksoolised. Mul kass ka nüüd kesksooline, enne oli emane...

einoh 20. jaanuar 2008, kl 15.39
oh, tekst na segane:
igag nais- ja meesigi=igasugu nais- ja meesugu nimed

to einoh 20. jaanuar 2008, kl 18.49
vanatüdruk?????

to toomas mina olen toomas 20. jaanuar 2008, kl 20.34
kaunis proua on intrikant

einoh 20. jaanuar 2008, kl 21.39
to: nimetu kell 18:49!
olen jah, mitme lapsega abielus olnud vanatüdruk!

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 21.44
Ma tänan, teemaalgataja, et mulle teema tegid, mis kogus suure hulga kommentaare.Kibestumust on inimestel palju, väljas aga ,oii! väljas oli imetore ilma.
Mõnusat õhtujätku soovides ka kibestunud ja kadedatele naistele. Homme on juba teised tuuled ja teised jutud. homme on esmaspäev ja päevakene on jälle kukesammu võrra pikemaks läinud.

to vana kala 21. jaanuar 2008, kl 04.07
Kui vaataksid sellest vaatevinklist, kui palju peaks sinu asi olema, kui sa ise juba paadunud internetihoolik oled, kes siin mis ajast veel liiguvad. Mida peaksid inimesed sinu infoga peale hakkama ja mis sellest kellegi elus paremaks muutub,kui sina väidad kedagi aastaid internetis olevat. Mis on asja point!Igaüks võib väita, see on too ja too on see, mis selle infiga peale hakata, lauale ta ei kõlba, selga panna samuti mitte. Mis on asja point? Milleks sa sellist kontrollimatut infi paljudes teemades jagad, mis tavalisele internetis kommijale on hane selga vesi.

vana kala 21. jaanuar 2008, kl 21.21
ja kes sind pe...st hammustas? kontrollimatut infot? tead ära õhku ka täis mine. mina tean mida räägin. ära sina loe ja mida sa siin dn-is koperdad?

rretro 13. veebruar 2017, kl 06.01
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!