50+ nurgake
kenale prouale

marika 19. jaanuar 2008, kl 23.47
meelitaja, mis inimene sa seal arvuti taga oled täpselt?

ei.ei 19. jaanuar 2008, kl 23.48
tahan siin sinuga olla,juttu ajada,tee ööteema.

kena proua 52 19. jaanuar 2008, kl 23.48
marika, kas arvad tõesti, et need telgitagused intrigandid julgevad avalikkuse ette minna Võrno saatesse, kui nad ei julge isegi ühe nime juurde jääda virtuaalselt.Siin tal ka kolme nime all kommid.
Intrigeerimine käib internetis niimoodi: teed ahvatleva teema, et meelitada keegi sinna, kelle kallal siis irisema hakata. Miks? Tavaliselt kadedus.Solvumine. Küündimatus ise midagi paremat korda saata, et oma elu paremaks muuta.

meelitaja 19. jaanuar 2008, kl 23.49
marika,ma olen kõike seda,mida marika ja kena proua minust arvavad.ei saa ju minul endal olla teist arvamust.

vaatleja 19. jaanuar 2008, kl 23.50
kp52 , tavaliselt mainid sa ilmtingimata ära ka vaesuse. miks nüüd ei maini?

no kuidas 19. jaanuar 2008, kl 23.51
sina kena proua oma elu siinelades vääriliseks muudad,isegi wc ei käi vist?

meelitaja 19. jaanuar 2008, kl 23.52
kena proua ma olen kadedusest lausa roheline,aga õnneks ma tean, et matsist ei saa iialgi aadlikku,tema suurim tõus on kadakasakslus ja selleks ma saada ei taha.aga sina oled kuninganna,teie õilsaim majesteet.

marika 19. jaanuar 2008, kl 23.53
meelitaja,
ma ei suru kellelegi oma arvamust peale, sp küsingi kes sa oled. mina olen lihtne, tubli naine. olen 54 aastane ja töötan müüjana kosmeetikapoes. luksuses ei ela aga saan suurepäraselt endaga hakkama, hoolitsen nii oma keha kui vaimu eest.
veelkord kordan - kes oled sina?

kena proua 52 19. jaanuar 2008, kl 23.53
a miks sa ei suuda mind austada, et kirjutaksid: kena proua 52, kõik välja? Vat.

meelitaja 19. jaanuar 2008, kl 23.57
maarika,sa oled nii tubli.kas ma võin ka sind kadestada?mina olen prügikastikoll,päeval kerjan ja öösiti magan prügimäele tehtud onnis.ma ei oska lugeda ega kirjutada,ma ei oska mitte midagi.

vaatleja 19. jaanuar 2008, kl 23.58
vabanda kp52, aga sind ei suuda keegi austada, kes sinuga vähegi kokku on puutunud. mina sind ei austa. sa peaksid kardinaalselt selleks muutuma, et lugupidamine pälvida. aga olgu, kemple edasi ja tee oma erinevate häältega nukuteatrit ka.

teate 19. jaanuar 2008, kl 23.59
mulle tundub, et hea kaup ja väärt inimene ei vaja haipimist.

huvi tekkis 19. jaanuar 2008, kl 23.59
kena proua 52,mitu aastat sinu üks aasta kestab?mäletan ammusest ajast,ikke 52,oled surematu?

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.01
ära alahinda end, meelitaja.
palu abi ja ma aitan sind, kõigil on õigus paremale homsele. isegi sinul.
tuleb endale sisendada, et sa oled palju väärt.
aga ma mõistan kust tuleb sinu viha inimeste vastu nüüd. ah, kullake, palu ometi abi...

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.04
Vaata, vaatleja või kes sa oled, selleks, et suruda peale mingit idiootset jama kellegi muutumisest heast pahaks, selleks on vaja suurt häbematust. Sa ei ole terve inimene koos oma häälte ja kõigega. Kas sulle pole kunagi öeldud, et väljakujunenud iskus on ainulaadne ja teda tuleb austada. Igas teemas, kus ma vaid sõna võtan, loobid sina saasta, alandad, ilgud ja nõmetsed. Kas tahad, et mina peaksin selliseks muutuma? Tänan.EI. Ma kaotaksin päevapealt respecti oma pere ja töökaaslaste hulgas, oma väljavaaated palgatõusule,kaotaksin ameti, kaotaksin sõbrannad ja isegi need meestuttavad,kes mul on. See, mida sa virtuaalne peletis minult nõuad on äärmiselt drastiline ja võimatu normaalse inimese seisukohast.Võta või jäta aga üks meist on väga haige kahe kõrva vahelt ja kõvasti ning see pole mina,muidu ma sinusuguste haigetega ei saakski töötada, et neid elule tuua.

Toomas 20. jaanuar 2008, kl 00.06
Jätke kena proua 52 juba rahule,te väsitate teda!Te pole tema küünemustagi väärt,heitke pilk peeglisse ja veenduge ise!

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 00.08
marika,nutt tuleb kallale,sa oled nii hea inimene.nii hea ja nii rumal.no ütle,kust prügimäel arvutid ja netiühendus?ehk on ikka sedasi,et kõik siinsed saavad ise oma eludega hakkama,kes on müüjad,kes raamatupidajad,kes töödejuhatajad,kes õpetajad.ehk polegi sul ja kenal proual mingit põhjust arvata,et te teistest kuidagi olete?

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.08
ja mida sina Toomas, siia vahele veel torgid?!?!?!?!?

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.09
Aitäh, Toomas toetava sõna eest.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.11
meelitaja, saame kokku, mis arvad. räägime, arutame..? sa ära pelga oma vaest elamist, ma olen kõike näinud..

keegi naine öös 20. jaanuar 2008, kl 00.12
Tore on näha tublisid ja tarmukaid inimesi. Edu ja jõudu teile.
Kui te vaid oma tarmukuses pisut piiri oskaksite pidada ja oma "rahulolu" nii intensiivselt ei külvaks. Siis oleksite päris kenad inimesed.

Toomas 20. jaanuar 2008, kl 00.12
Tunnen austatud prouat,väga kaunis daam ja keegi teist ei tantsiks nii kergejalgselt!

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.12
Toomas,kirjuta mulle.

vaatleja 20. jaanuar 2008, kl 00.14
oma haigust sa, kp52, siis ei tunnista? olgu. aga kommin ma sind alles teist korda, eile nimelt ka ühes teemas, ja ma ei ole mingi kummimees, nagu sa mind nimetasid. nüüd lähen rahulikult magama, sest "marika" mainis ikkagi vaesuse ära. järelikult oli mul õigus.

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 00.15
marika,mul on elamine nii vaene, et sellist sa kindlasti näinud ei ole,magan ajalehe peal,pea alla panen telliskivi.ei ole mul midagi,isegi kingi mitte ja talvel pean lumehangedes sumpama paljajalu.

Toomas 20. jaanuar 2008, kl 00.16
Ei ,mu kallis ,ma olen abielus ja ei sobi.Ma ei suhtle enam võõrastega.Meil olid ilusad ajad,ilusad mälestused.
Ilusat und kaunis daam!)

* 20. jaanuar 2008, kl 00.18
minule kena proa 52 meeldib. ütleb kui midagi on öelda, nii nagu mainitud, paneb ka meili juurde. Kobisejatel oskab suu kinni panna, ja üldse - igati tore ja vahva naine on.
Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi:-) Oleks meie seas ainult rohkem temasarnaseid.
* ma olen abiks Marikale, muidu vaese kp klaviatuur kulub ära ja ta peab kosmeetikapoest vaba päeva võtma et uut klaviatuuri osta, vähemaga ei saa hakkama kuna ta on vaba ja sõltumatult väljakujunenud isiksus vaatamata sellele, et karavan muudkui läheb.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.18
meelitaja, aga kui sa müüd arvuti ära, siis ostaksime sulle voodilina ja kummikud. ma aitaksin sin selles, kas soovid?

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 00.21
marika,mis sa ometi räägid?mul ei ole mingit arvutit.siia ma kirjutan vana kirjutusmasinaga.

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.22
vaatleja või kes sa oled, sul on vale arusaam, marika on hoopis võõras naine,kui ta mainis kosmeetikapoodi hakkasid mu kõrvad liikuma ja vererõhk tõusis. Sellised poed on naisterahva jaoks võluvad.Ära valeta,et teist korda kommenteerid, sa kommenteerid pidevalt ja mitte teist korda.Sa kommenteerisid ühes eelmises eilses minuteemalise pealkirjaga teemas,kus tulid ka välja ideega, et mina peaksin muutuma.Oma tuttvatega arutasite.Mõtle peaga, kui sulle mu kommentaarid ei meeldi, ära neid loe! Nõukogude ajal taheti ka Siberi jõed vastupidi voolama panna...Kedagi muuta, ümber paigutada, ümber tõsta - selle asemel võiks endas tolerantsi kasvatada.Kui ei oska, siis küsi. Kui millestki aru ei saa, küsi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!