50+ nurgake
kenale prouale

abiks seegi! 20. jaanuar 2008, kl 00.24
minule kena proa 52 meeldib. ütleb kui midagi on öelda, nii nagu mainitud, paneb ka meili juurde. Kobisejatel oskab suu kinni panna, ja üldse - igati tore ja vahva naine on.
Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi:-) Oleks meie seas ainult rohkem temasarnaseid.

minule kena proa 52 meeldib. ütleb kui midagi on öelda, nii nagu mainitud, paneb ka meili juurde. Kobisejatel oskab suu kinni panna, ja üldse - igati tore ja vahva naine on.
Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi:-) Oleks meie seas ainult rohkem temasarnaseid.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.25
mina ei ole kena proua 52. mina olen marika.
ja mind huvitab meelitaja hingeelu ja materiaalne toimetulek.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.27
andesta abiks seegi ja teised aga ma ei mõista, mille jaoks te mu kommentaari siia pidevalt välja toote?
tänan juba ette vastamast.

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 00.27
marika,mul ei ole hingegi,mis elust sa räägid.toime ma ikka kuidagi tulen,saan järgmise palga ja ostan teise telliskivi pea alla.siis võib juba abiellumise peale mõelda.

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.27
Vabanda, Toomas, siis sa oled lihtsalt samanimeline, ajasin su segi ühe uue tuttavaga. Nende ühiste aegade üle, mulle Toomas, ei meenu midagi, nüüd piinlik moment aga...Ei meenu.Kas neid üldse olnud on-nagu lausalm ütleb. Viimane elukaaslane suri 4a tagasi.Nojah aga ka sina võid mind kellegagi segi ajada.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.30
meelitaja..
oi, sul on pruut! ma olen õnnelik su üle. ja sa võtad ta kohe naiseks ja puha! ma arvasin kohe, et sa pole mingi õelusekott:-)kas te lapsi ka tahate? kus te pulmad peate.. mul on ka suvemajake kui ma juhuslikult unustasin mainida, seal saaks ka pidu teha kui soovid.

naerja öös 20. jaanuar 2008, kl 00.31
selles on nüüd kenal proual küll õigus, et ei kedagi muuta saa.
aga enda jaoks saab vahet teha, kes on kes.
ka kena proua toetajad räägivad enda eest, oma väärtustest, oma suurusest ja oma väiksusest.

hulljopu 20. jaanuar 2008, kl 00.33
Tundub, et olen vist õige koha leidnud.Tere kena proua 52

naerja öös 20. jaanuar 2008, kl 00.35
ja marika kaunis hingeilu hakkab avalduma... :D

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.36
Mida räägid aga sina enda eest oma suuruses, naerja öös.On sul mingi oma arvamus, isklik, mitte karjainstinktist lähtuv.

toetaja 20. jaanuar 2008, kl 00.37
oeh varsti saab jõud otsa, kaua sa mädanend posti toetad.

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.38
Teeeeereeee! hulljopu !!!:)Õige koht vist nagu oleks,:)))

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 00.39
marika,küll on hea olla abivalmis siin netis ja seda nende suhtes,kes su abi ei vaja.mina ei vaja,sest mu pruut on ameerika kuninga tütar ja kaasavaraks toob kaasa pool ameerikat.ma nüüd täpselt ei tea,kas põhja või lõunaosa.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.42
meelitaja,
oh, sind naljatilka küll. ameerikas ei ole kuningat, seal on president. ja see on ju siis see Clintoni tütar jah? ma mäletan teda küll, ilus tumedapäine tüdruk. aga miks ta sulle siis praegusel raskel ajal toeks ei ole? et sa pead ajalehtede peal magama?

oi 20. jaanuar 2008, kl 00.44
see marika meeldib mulle ka väga seal karavani sabas.

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 00.44
marika,tema jah.kas ta siis mulle valetas,et ta isa kuningas on?ja mina uskusin teda nii väga.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.47
meelitaja, valetas jah. näed, ikka on nii, et ei kannata kõike uskuda. no pole viga, leiad siit omale ilusa ja vahva tüdruku, eksju? aga abiellumisega vast ei maksaks kiirustada, ostke endale parem telliskive.. ikka parem kui mahavisatud raha, eksoleju?

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.48
Mh aga titt sai vist pesuveega välja visatud...mees maalt, tänan sind, ei tea, mis mõttega sa selle teema tegid aga loodan et mõtted olid head.

oi 20. jaanuar 2008, kl 00.48
ei valetanud, tema isa ongi selle poole ameerika omanik, mida meelitaja loodab abielusidemetega prügikollilt saada.

meelitaja 20. jaanuar 2008, kl 00.50
ma ei usu enam ühtegi naist.kui isegi kuninga tütar valetab,siis teised ammugi.kena proua ei valeta,aga tema mind ei vaata.

oi 20. jaanuar 2008, kl 00.51
oi krt sai jah teemast kõrvale kaldutud, jah see adressivärk on ikka nii tähtis asi, et see on teemat väärt, tubli maamees, kui rikkaks saan, muretsen endale ka aadressi.

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.53
tead mis 00:50, mina ei oska sellist udujuttu ajada, mis sust ikka vaadata, nagu ma meelitajaid vähe elus näinud olen.

oi 20. jaanuar 2008, kl 00.56
ei oska sa udujuttu, sa oskad valejuttu ajada, õnneks sul rohkem oskusi pole.

marika 20. jaanuar 2008, kl 00.56
oh labmukesed.. näete nüüd kui toreda õhtu veetsime koos. nii, et saab küll heaga kurja vastu astuda. ärme enam kunagi riidle ega solva üksteist, hakkame sõpradeks, eks!!
Head ööd!

oi 20. jaanuar 2008, kl 00.57
nii hästi läheb, ma saan varsti orgasmi.

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 00.57
oi,
kui sa aadressi paneksid, oleks sul ammu rikkus majas, sest armastav naine kõrval pole just paha.

oi 20. jaanuar 2008, kl 00.59
panengi aadressi, kui rikkaks saan, ütlesin ju, ega seda luksust igaüks omale lubada saa.

kena proua 52 20. jaanuar 2008, kl 01.01
Head ööd ka minu poolt teemategijale ja heade kommentaaride omanikele, Tulgu unenäo vikerkaarevärvid teie unemaailma ja säragu homme kirgas meeleolu teie ümber.
Head ööd, öömõhh!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!