50+ nurgake
Kurjadele ja kadedatele!
kadestaja 05. oktoober 2008, kl 19.18 |
iiiccccicicic 05. oktoober 2008, kl 19.39 |
Jaan janek jaanus jüri jalmar 05. oktoober 2008, kl 20.00 |
peeter, paul, peep, tiit, vasja, sulev, endel, enn, henn, tõnu, tõnis, tanel, daniel, danel, john, david, tanel, jeesus, mooses, priit, elmar, heino, heinar, vambola, harri, jaak, uuno, meelis, andrus, andres, üllar, ülo, ivar, ivo, heiki, ago, agu, lembit, aleksander......................................................
ME KÕIK TAHAME SIND JA AINULT SIND, KENAPEPU!!
ME KÕIK TAHAME SIND JA AINULT SIND, KENAPEPU!!
õunasüda 05. oktoober 2008, kl 20.07 |
Stanley Kowalski 05. oktoober 2008, kl 20.10 |
kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 04.08 |
Aga teemategijale, suur tänu,ole rahulik ega ilkujad suuda tugevale inimesle mitte midagi teha,olen väga tugev inimene, peale selle, et tõmbavad omale kaela täpselt selle, mida soovivad teisele. Kui selline õelus ühele inetule ja vormist väljas vanale naisele ikka endale tema ettevõtmistes kaela langeb,on tal suur mure.Tavaliselt on õelad need inimesed,kellel on mingi haigus,mis mõjutab tervet mõtlemist. Kuid see on inimese oma häda ja mingi õelus kellegi suhtes ei tee teda tervemaks.kanna aga seda, mis su sees on ja see pole mitte ilus sisu, kuna väljast paistab ka kole.
jah 06. oktoober 2008, kl 06.28 |
sa KP nüüd omaenese õeluses mädanedki: saad selle mille kaela oled tõmmanud. Ometi kord jõuab sulle kohale, et kõik see halb, mida sa teistele teed, tuleb sulle endale kätte. Nii et viimane aeg on sul lõpetada see ilkumine teiste kallal. Teiste süüdistamine ja solvamine. Hea et aru said. Ka sinu elu läheb nüüd paremaks.
kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 09.59 |
Mina ei ole õel, ma olen väga hea ja südamlik inimene, hooliv ja maailma armastav. tean, mis on ühe inimelu väärtus siin ilmas ja kuidas hoida seda, mida me nimetame ühkürnaks elulootuseks. Minu negatiivne hinnang on tühistele inimestele, kes lasevad teiste seljas liugu, vaevumata ennast analüüsima, miks ta nii teeb...Miks suhtleb keegi võõras vaid sõimates soovides tema tähelepanu. Delfisõltlane, ma ei soovi ebaviisakate inimestega suhelda eg a sinuga lävida, sa oled mulle väga antipaatne ja seepärast hoia eemale, ära muutu isiklikuks, tegele ise oma asjadega...Lõpeta siin minu jälitamine ja kui sul on probleeme, siis tegele ka nendega, mina ei pea ega keegi suvaline virtuaalne nimi tegelema sinu haigete probleemidega, ravi ennast või kui oled parandamatu haige, siis anna andeks aga teised pole selles süüdi. Eriti võõrad virtuaalsed inimesed, kellele sa üritad siin ennast vägisi külge kleepida. Mul on väga hea meel, et siin on toredaid asjalikke härrasmehi aeg-ajalt liikumas...vabandan kui olen paaris kohas prooviks kritiseerinud, et kas siis kah moorid õiendama hakkavad kui ma mehi sarjan, ei-siis on nad vakka, st. neile ei meeldi mehed kui sellised, ilmselt on haiget saadud,neid maha jäetud ja kui ise ei suudeta inimest köita ega temaga elada, ärgu teised kah kellegagi tahtku tutvuda...Tutvutakse ja Su ilkumine ei sega kedagi. Ilma meessoota oleksime ju täiesti hukas.Elagu eesti mehed!:)
kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 10.00 |
no 06. oktoober 2008, kl 10.34 |
102 06. oktoober 2008, kl 10.35 |
see kõik on juba nii hüsteeriliselt naljakas, et lausa kurb hakkab....kui sooda võib ikka üks ennast kenaks nimetav tädike olla...uskumatu, et vanus pole inimest targemaks teinud :(
kp52, sa ju isegi ei maga enam öösiti, luurad ainult delfis, mis paganama OMA elu sul üldse on??? oled ju täielik sõltlane, sa vajad abi ja kiiresti!
kp52, sa ju isegi ei maga enam öösiti, luurad ainult delfis, mis paganama OMA elu sul üldse on??? oled ju täielik sõltlane, sa vajad abi ja kiiresti!
103 06. oktoober 2008, kl 11.41 |
kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 12.21 |
einoh 06. oktoober 2008, kl 13.51 |
kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 14.02 |
õnn? 06. oktoober 2008, kl 20.13 |
kena proua 52 07. oktoober 2008, kl 13.43 |
kaevur 25. jaanuar 2015, kl 15.36 |
tibu 25. jaanuar 2015, kl 15.43 |
Illar 25. jaanuar 2015, kl 16.51 |
konkurent tibule 25. jaanuar 2015, kl 16.52 |
Tutvun püsisuhte/kooselu loomisel.
Mees peaks olema:45-55a.Pikk:XXXXX190)sportlik,
nägus,haridusega,töötab,korralik/ viisakas,puhtust armastav,hooliv,mõistlik,ei suitseta,alkoholiga ei liialda/karsklane,mat.kindlustatud,
omab autot,eelnevatest suhetest vaba.Ps.Kirjale lisada kindlasti foto ja enda kirjeldus,milline mees olete.
Mina olen väga nägus naine,puhtust ja korda armastav,ei suitseta,alkoholi ei tarbi,haridusega,elan oma majas,jõe kaldal,alevikus.Olen DAAM.
Mees peaks olema:45-55a.Pikk:XXXXX190)sportlik,
nägus,haridusega,töötab,korralik/ viisakas,puhtust armastav,hooliv,mõistlik,ei suitseta,alkoholiga ei liialda/karsklane,mat.kindlustatud,
omab autot,eelnevatest suhetest vaba.Ps.Kirjale lisada kindlasti foto ja enda kirjeldus,milline mees olete.
Mina olen väga nägus naine,puhtust ja korda armastav,ei suitseta,alkoholi ei tarbi,haridusega,elan oma majas,jõe kaldal,alevikus.Olen DAAM.
Urmas 25. jaanuar 2015, kl 18.18 |
džiisas 25. jaanuar 2015, kl 19.04 |
mein Gott 25. jaanuar 2015, kl 19.17 |
dziizas-konkurent tibule 25. jaanuar 2015, kl 19.28 |
džiisas 25. jaanuar 2015, kl 19.50 |
dziizas-konkurent tibule 26. jaanuar 2015, kl 12.27 |
Lisa postitus