50+ nurgake
Kurjadele ja kadedatele!

Hillar 03. oktoober 2008, kl 08.18

Jätke Kena Proua 52 rahule, ta on veetlev ja vaimukas seltsiline, kaunishing ja tujutõstja - igati meeldiv, erudeeritud ja sümpaatne kaaslane!

olen meelitatud, et ta minu on valinud ja oleme kohtunud, loodan peatselt järgmisi kohtumisi! Tunnene, et tema ongi minu jaosk see ainus ja õige, see minu teine pool.
Hillar

muig 03. oktoober 2008, kl 08.27
Hillar, mul sinu pärast hea meel.
Aga õtle palun, tark mees, miks sinu teine pool siis pidevalt edasi kuulutab, iseendale vastu räägib ja prüükab nagu arust ära kooliplika?

Eks need, kes teda sõimavad, on temaga ühesigused, aga sinu reklaam tallle siin meenutab mulle küll reidi rumalaid lapsi.

hommikune naer 03. oktoober 2008, kl 08.44
Nii palju hommikul naerda, lahe!:))))))

. 03. oktoober 2008, kl 08.49
Rõõm kuulda, et keegi jälle nõks õnnelikum......oska õnne hoida, Hillar!

soovin 03. oktoober 2008, kl 09.27
Hillarile mõistust nüüd see õnn kõvasti kaenlasse võtta ja mitte enam arvuti taha lasta, siin igasugused Reinud ja Peetrid ja kes kõik veel vilavil silmil saaki passimas, igas foorumis kümnete kaupa.Ja veel need paksud ropu suuga eided!!! Rikuvad su lillekese puhta ära...

hahhaaaaa 03. oktoober 2008, kl 09.51
kp52 teeb jälle meest!
loomariik on ikka suur! :)

tõesti 03. oktoober 2008, kl 10.02
tõesti Hillar räägiks nagu kp sõnadega. Vaat mis tähendab, kui inimesed on lähedased, sõnavaragi ühesugune.
Palju õnne.

Leopold 03. oktoober 2008, kl 10.28
Krt, Hillar, mina eile meilisin kenaprouale ja täna saame kokku.
Sina ära arva, et sina ainuke mees oled, ma löön proa sinult üle ja ei luba temal enam sinuga kokku saada!

aqua 03. oktoober 2008, kl 10.29
Kulla Hillar, Kohv oled või? :)

ja 03. oktoober 2008, kl 10.36
Leopold: kõige suurem sõber

õnn 03. oktoober 2008, kl 10.49

* 03. oktoober 2008, kl 10.55
Idioodid lõbutsemas.

muideks 03. oktoober 2008, kl 11.10
kpr 52 ongi üsna kena

IRW 03. oktoober 2008, kl 11.12
jah, jumalast pandav moor.......kui kaugelt vaadata. aga eks öösel on kõik kassid hallid. muhahaaa

julge 03. oktoober 2008, kl 11.17
vaata aga vaata, palju siin teemas koos;)) Aaa.. pean vist ennastki siia sokutama, sest olin eile väga paha:((((
Ei, siia ma ei jää.

nii ongi 03. oktoober 2008, kl 11.40
Kp-l on õigus, ainult vanad, paksud, koledad ja üksikud, kellel puudub oma elu, leiavad lohutust teisi närides.

mesasja? 03. oktoober 2008, kl 11.40
see Leopold Hillarilt üle lööb? proa? prao? :)))

kena proua 52 03. oktoober 2008, kl 12.34
Tere hommikut. Nonäed. Mooride reede elik nädalalõpp on taas tuure sisse võtmas, et oma üksindust sisukalt täita...Muide üks huvitav teema on õgimisest Naistelehel. Keda puudutab selle sisu, võiks süüvida ja teha järeldused.

Hillareid on palju. Aga tänan teemategijat.

hah 03. oktoober 2008, kl 12.53
oma üksindust siin täidab ju ka kanapepuke ise!
ja ERITI sisukalt! :)))

kena proua 52 03. oktoober 2008, kl 12.59
Minul ei ole üksindust, kuna ma pole õel naine, soovin kõikidele alati partnereid ja abikaasasid leida, ma olen tige vaid nende kommentaaride peale mida siin üks õnnetu loobib mitmete nimede all...

Väheusutav, et päris reinheidmets sellist teemat teeks,tööka inimesena pole tal selleks aegagi.nagu allpool loete.

lko 03. oktoober 2008, kl 13.32
oi oi kuhu sattusin,no mida te õelutsete,kas tuletate koolipõlve meelde,kui siis sai poiste pärast kakeldud.Ei ole õigeid mehi,need tuleks mitmest mehest kokku teha,siis võik rahule jääda.

Oh jah 03. oktoober 2008, kl 16.14
Eelmisel sügis - talvel oli "KUUM POISS" MART, kes ülistas ja kaitses kenakest, kõigi koledate ja paksude eest. Ei tea, kuhu see vaeseke tänaseks on kadunud?

möh 03. oktoober 2008, kl 17.28
kp ei viitsind marti teha, hakkas hillariks

hillarile 03. oktoober 2008, kl 19.44
Kas sa oled see hildur voodirõõmudest?

samasugune 03. oktoober 2008, kl 19.58
Autor: mitte just alandelon
Aeg: 09-12-08 23:16

Tere,
Ütlen kohe alguses ära ,et olen inetu mees. Olen 45 aastat vana ja siiani üksi elanud.Ma ei ole kunagi edukas olnud, aga ära elan. Olen hingelt romantik ja seega kakelda ei oska.Mul on punased juuksed ja röugearmiline nägu. Pikkus on 175 cm. Kehaehituselt olen nõrk. Hing aga igatseb kaaslast.
Kas leidub minu jaoks kedagi. Selle kirja kirjutamisega olen hoogu võtnud viis aastat.
Peedu.

Peedu, Hillar ja kp52 on kohe näha vanad sõbrad:)

ants 03. oktoober 2008, kl 20.37
Peedu, Hillar ja Leopold - lähme välja ma näitan teile kes õige mees on kenaprouat saama!
m
Mina ta võtan ja teie kaduge kus kuuskümmend- proua on minu!

Mart 04. oktoober 2008, kl 00.27
Nonii, mingi Hillar välja ilmunud. Minule aetakse siis mingit puru silma, et palju tööd ja haige vanatädi. Eriti laupäeva õhtutel kui sai vanasti tantsupidudel käidud. Oled samasugune valelik pahatahtlik naine nagu kõik ülejäänud. Ma sülitan su peale vana kõõm.

Peeter 04. oktoober 2008, kl 04.58
kes kenaprouat puutub saab kolki- proua on minu oma, saite aru!

Jürka 04. oktoober 2008, kl 08.29
proua saab mulle ja ainult mulle! teie pühkige suud puhtaks prouast, igavesed vanad paksyd suurte kõhtudega töötud maamehed - mingi oma paksde vnade moooride juurde1

heh! 04. oktoober 2008, kl 09.55
Ei tahaks küll sellistesse jama teemadesse sekkuda, aga siiski... kust kurat te võtate kogu aeg need "paksud vanamoorid"? Ise olen ligi 60 ja paksusest kaugel. Ka paljud klassiõed on saledad või siis no normaalsed, igatahes mitte mingid tündrid. Kaks klassiõde on prisked, aga nemad olid prsiked juba koolieas. Ma ei saa aru, kas teie tuttavate hulgas on kõik 50+ naised paksud või??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!