50+ nurgake
Kurjadele ja kadedatele!

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 10.07
Siin enamus naiskommijaid on marupaksud...Seda ka mehed teavad...Noorusaja pildid mõnel väljas,ok-s aga see neid ei päästa. Panevad vaid oma suure priske näo pildile aga üleni ei julge ühtegi pilti lasta teha , veel vähem ok-s avaldada, sest tünder on tünder aga see nende probleem...Kui julgevad ja tahavad sellistena elada, lasku käia aga siis ei maksa armukadetseda saledaid ja ilusaid naisi, kellel on kõik eelised nende ees olemas.Olla tähelepandud, olla tahetud, olla väljavalitud ja saledal kenal naisel ei jäägi muud üle kui -valida.
Aga sellest on nii palju räägitud ka, et...Olgu pealegi.

heh! 04. oktoober 2008, kl 11.05
ära tüütab see kehakaalu jutt juba!! No tõesti. Mina küll oma sõpru kehakaalu järgi ei vali. Ja kes kadestab saledaid? - mõni prikem koolitüdruk ehk kadestab, aga meie-ealised ometi enam ei kadesta! Sina, kp, ise ajad oma jutuga teisi tagajalgadele. Kogu aeg võtad selle paksuse ja tünderkehade teema üles. nüüd head aeg, väljas imeline ilm. Soovitan sul, kenaproua, ka välja värskesse õhku liikuma minna. --------------

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 12.40
to heh,s a oledki liiga noor, et 50+-s passida, kobise 25+-sis on mõnel rõõmu ka.Mine ja jaluta noortega ringi, sa niikuinii ei saa aru paljudest asjadest...Endavanustega suhtle, tuleb arukam.

vanna 04. oktoober 2008, kl 12.42
Tulin just õuest, et tass teed juua ja jälle on probleemiks kehakaal. Tõesti, nagu lasteaed. Meie eas pole enam tähtsust kehakaalul, vaid hoopis sellel, mis kõrvade vahel on. 50+ vanuses enam keegi miss olla ei tahagi, see ikka noorte pärusmaa. Eelmise nädala kepikõnniüritusel naeratas loosiõnn kinkekaardi näol tervisekeskusesse ja nüüd lähengi uurima, millist massaazi või muud kehahooldust teha lasen.

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 12.57
Massaazh on parim, mudavann hea, soolasaun super-ohh.

mõistmatu 04. oktoober 2008, kl 13.03
Mis tähtsust on naise kehal, kui ses kehas pole mitte midagi naiselikkusest?
Piltidest niipalju, et kaugelt saleda figuuriga siin eputav kena on lähedalt näost väga vana, aastaid vanem kui ta õige vanus.
Prisked on näost jällegi ilusamad.
Sõpru valida kehakaalu järgi, andke ikka jumal teile sel juhul mõistust!

*Proua kena 52, oleme kohtunud mitmeid kordi.

vanna 04. oktoober 2008, kl 13.34
Valin ka arvatavasti massaazi, pilk jäi sinna peatuma. Toila SPA-s käies külastasin ka soolasauna, mulle see ei meeldinud, parim oli aroomisaun mõnusa muusikaga. Soolaseepi küll kasutan korra nädalas kui pärast vesivõimlemist saunamõnusid naudin.

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 13.49
to mõistmatu
Mina sinusugusega ei ole kohtunud, kes tavatseb virtuaalis isiklikuks minna, ei huvita kah.Ela aga oma elu. Valikud teeme ise ja seda igaüks oma kombe kohaselt. Oma maitse järgi.

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 13.57
Mulle jälle soolasaun meeldib. Kehakoorivad seebid on head.Odavalt aga väga head saab kätte Oriflame-st.Mudavann oli samuti hea...Kõike, mida pakutakse lihtsalt ei jõua vastu võtta.Eks ta maksab ka.Pan soola vannid koos toniseeriva vanniveevahustajaga on mõnusad.
Muidugi meie vanuses on eriline tähelepanu jalgadel.Jalgu korras hoida pole raske, sest jalavanne saab lihtsamalt teha, mähiseid turgutavate leotistega ja nüüd on saadaval kümneid ja kümneid jalakreeme igaks momendiks.Mulle meeldivad jahutavad kreemid.Arbuusilõhnalised.Väsinud jalgadele on kah palju tooteid olemas.ja muu hooldutarbed.Missuguse toonuse saavad ikka naisterahva jalad iga päev, aastaid kanda keha.

mõistmatu 04. oktoober 2008, kl 14.07
kena proua 52, sina lähed eriti isiklikuks, naerad teiste pilte ja paned siia nende rate kontodki!!! Need ongi sinu korralikud kombed, valikud?

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 14.15
rate on mulle tundmatu suurus, ei figureeri seal , ei huvita, ok pole rate, ära ole pealetükkiv.

mõistmatu 04. oktoober 2008, kl 14.31
Lühike mälu.IRW!

aga?? 04. oktoober 2008, kl 16.15
kena proua pilt - see, kus ta on suvekleidis või -seelikus, blondid juuksed lahtiselt; kena sale tõesti, aga pilt on võetud kaugelt, nägu pole hästi nähagi - see oli ju ometi rates??

niuniu 04. oktoober 2008, kl 16.41
oehhhh,niuniuniu, proua ees ja proua taga, proual on kõik okeeeyyy,ilus.

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 16.42
Eks ole:))))))

just nii 04. oktoober 2008, kl 18.57
prohhven võiks oma näokese kenasti suurelt pildile jäädvustada, nuhh seda ilu ma imetleks.

t 04. oktoober 2008, kl 19.28
imetle ise suurt oma nägu, matsakaks keha

Robi 04. oktoober 2008, kl 19.48
No ma aru ei saa mis te siunate sed aprouat, ta on tõesti väga kena figuuri ja armas anäokesega naine. PROUA SÜDA AGA POLE KINDLASTI ENAM VABA, MUIDU KANDIDEERIKSIN ISEGI!

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 20.47
Robi, kandideeri, mul nii suur süda, et sinna mahub palju ilusaid mõtteid ja suuri tundeid...:)

vastik!!!!!!!!!!!!!!! 04. oktoober 2008, kl 20.57
siin on vastik käia juba! ainult ühe vana muti kekkamine ja superloll jutt!!! õudne, kui inimene peab ennast aastaid-aastaid kõigile peale suruma ja eneseimetlusest segaseks minnes tema ajumaht kahanema hakkab! erinevate meeste nimesid kasutades ennast kiita!????? mine ravile või mine minema! igatsen normaalseid teemasid tagasi, mis olid siis, kui see lehtsaba, vananev ja tige,kenaksnimetav, siit ära oli.

tõesti piinlik olla 50+, kui meie maine loob selline ajukääbik nagu nr 52!!!!!!!!!!

karlsson 04. oktoober 2008, kl 21.18
viimasele.
Rahu, ainult rahu ! Ära ärritu!

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 21.18
Avalik foorum on igaühe oma asi, kui sa siin hakkama ei saa ja peale ilkumise muud teha ei oska, siis tõesti, otsi sobivam. Siin on 50+ aga mitte mitte armurõõmud ega voodirõõmud, veelvähem mingi muu stiil. Keskmises eas inimesed on juba igaüks oma suhtumisega ja arukust on igal ühel juba niipalju, et mitte isiklikult end puudutada lasta mingitest virtuaalnimedest. Ilkumise ja sõimaise foorumit pole veel tehtud aga see, mida keegi välja ütleb langeb tema enda vastutada.

Vt.kommenteerimise tingimusi.

kena proua 52 04. oktoober 2008, kl 21.20
mu kommentaar oli 20:57 -le

vastik!!!!!!!!!!!!!!! 04. oktoober 2008, kl 21.48
su debiilsus võtab sõnatuks!!! ma küsin siis otse: kas sa nr 52 aru ei saa, et ilkuja ja tüliõhutaja oled siin SINA??!! risustad kõike, halvustad kõiki ja see peabki olema normaalne 50+ foorum???!!! on ikka mõnel piiratud mõistus! ei väsi ikka veel imestamast! aga olgu, laamenda siin palju tahad ja mängi lolli edasi. soovin edu!

kuhugi võiks teha sala50+ nurgakese, kuhu see 100 erineva nime ja kirjaviisi all kommenteeriv kibe ja vana ei pääseks.

Stanley Kowalski 04. oktoober 2008, kl 21.53
Robile: Mes sa muretsed, suru ka ennast sinna, vanaproua toobrisse mahub palju huiasid, gruzovik ehk aint saa jaole ja tuu ka ainuke kus ta all põle olnu.

uudishimulik 04. oktoober 2008, kl 23.09
kena proua 52 teab, et siinsed kommijad (peale tema enda muidugi)on kõik koledad ja paksud.
Olen ka siin neid komme lugenud, aga pole küll ühtegi pilti manu olnud.
Kas mul midagi märkamata jäänud?

Heino 05. oktoober 2008, kl 05.29
Mis te õelad naised kadetsete siin ilusat noorusliku naist?
Ise ei olede koledad, kortsus ja paksud, karja lastega kusagilt maakolkast ja ilma mehetta. Tahaks ka prouaga tutvuda, aga ei tea kas proua mind tahaks

heh! 05. oktoober 2008, kl 08.53
Heino.
Kui teada tahad, siis linnas on palju rohkem ülekaalulisi kui maal. Maal inimene liigub rohkem värskes õhus, käib pikki maid jala või jalgrattaga; ajab maja eest lund, riisub lehti, kõplab peenraid - igal aastaajal mingi kehaline tegevus. Tallinnas pole küll ammuilma käinud, ei tea sealsete prouade mõõtusid. Aga meie (mitte just väljasurnud külas) on vaid paar turskemat härrat - nemadki üle 70. Ja üks pere, kes on kõik geneetiliselt priúked. (väga armsad lahedad inimesed kõik, muideks!). Selle pideva tünderkehade jutu peale vaatasin üleeile poes kohe siiralt kõik oma küla eided üle - pole seal ühtegi 45-60st, kes oleks lausa tünder!

vanna 05. oktoober 2008, kl 10.42
Olen sama meelt, et paksukesed elavad ikka linnas rohkem, sest maal püole hamburgeriputkasid ega poes suurt kreemikoogi valikut. Aru ma ei saa, mis lastekarjast Heino räägib. 50+ naistel lapsed juba ammu suureks kasvatatud. Suurimat rõõmu polegi kui vahel lapelapsi külla oodata. Kortsud näha ikka kõhnadel - muidugi kui puudrikord neid ei peida.

Mart 05. oktoober 2008, kl 11.01
jätke juba see proua materdamine järele, proua on tark ja vaimukas ja kena pealekauba - tallinnas ei olegi teist nii kena naist!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!