50+ nurgake
Kurjadele ja kadedatele!

kadestaja 05. oktoober 2008, kl 19.18
nojah, kenaproua kudrutab nüüd kusagil Hillariga ja itsitab lõbusalt nende paksude ja mehetute maakatest kadestajate üle

iiiccccicicic 05. oktoober 2008, kl 19.39
ta kudrutab mii teemas juba, pole aega meeste jaoks, tarvis siin klähvida erinevate nimede all!

Jaan janek jaanus jüri jalmar 05. oktoober 2008, kl 20.00
peeter, paul, peep, tiit, vasja, sulev, endel, enn, henn, tõnu, tõnis, tanel, daniel, danel, john, david, tanel, jeesus, mooses, priit, elmar, heino, heinar, vambola, harri, jaak, uuno, meelis, andrus, andres, üllar, ülo, ivar, ivo, heiki, ago, agu, lembit, aleksander......................................................

ME KÕIK TAHAME SIND JA AINULT SIND, KENAPEPU!!

Stanley Kowalski 05. oktoober 2008, kl 20.04
Veel keegi viskas persetäie mehi seie.

õunasüda 05. oktoober 2008, kl 20.07
Keegi tuntud samakameister testib proua peal värsket toodangut???

Stanley Kowalski 05. oktoober 2008, kl 20.10
Samakas ei ole vibraator, mida prouhveni peal testida.

õunasüda 05. oktoober 2008, kl 20.13
Ära siis auke segi aja:)))

kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 04.08
Aga teemategijale, suur tänu,ole rahulik ega ilkujad suuda tugevale inimesle mitte midagi teha,olen väga tugev inimene, peale selle, et tõmbavad omale kaela täpselt selle, mida soovivad teisele. Kui selline õelus ühele inetule ja vormist väljas vanale naisele ikka endale tema ettevõtmistes kaela langeb,on tal suur mure.Tavaliselt on õelad need inimesed,kellel on mingi haigus,mis mõjutab tervet mõtlemist. Kuid see on inimese oma häda ja mingi õelus kellegi suhtes ei tee teda tervemaks.kanna aga seda, mis su sees on ja see pole mitte ilus sisu, kuna väljast paistab ka kole.

jah 06. oktoober 2008, kl 06.28
sa KP nüüd omaenese õeluses mädanedki: saad selle mille kaela oled tõmmanud. Ometi kord jõuab sulle kohale, et kõik see halb, mida sa teistele teed, tuleb sulle endale kätte. Nii et viimane aeg on sul lõpetada see ilkumine teiste kallal. Teiste süüdistamine ja solvamine. Hea et aru said. Ka sinu elu läheb nüüd paremaks.

kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 09.59
Mina ei ole õel, ma olen väga hea ja südamlik inimene, hooliv ja maailma armastav. tean, mis on ühe inimelu väärtus siin ilmas ja kuidas hoida seda, mida me nimetame ühkürnaks elulootuseks. Minu negatiivne hinnang on tühistele inimestele, kes lasevad teiste seljas liugu, vaevumata ennast analüüsima, miks ta nii teeb...Miks suhtleb keegi võõras vaid sõimates soovides tema tähelepanu. Delfisõltlane, ma ei soovi ebaviisakate inimestega suhelda eg a sinuga lävida, sa oled mulle väga antipaatne ja seepärast hoia eemale, ära muutu isiklikuks, tegele ise oma asjadega...Lõpeta siin minu jälitamine ja kui sul on probleeme, siis tegele ka nendega, mina ei pea ega keegi suvaline virtuaalne nimi tegelema sinu haigete probleemidega, ravi ennast või kui oled parandamatu haige, siis anna andeks aga teised pole selles süüdi. Eriti võõrad virtuaalsed inimesed, kellele sa üritad siin ennast vägisi külge kleepida. Mul on väga hea meel, et siin on toredaid asjalikke härrasmehi aeg-ajalt liikumas...vabandan kui olen paaris kohas prooviks kritiseerinud, et kas siis kah moorid õiendama hakkavad kui ma mehi sarjan, ei-siis on nad vakka, st. neile ei meeldi mehed kui sellised, ilmselt on haiget saadud,neid maha jäetud ja kui ise ei suudeta inimest köita ega temaga elada, ärgu teised kah kellegagi tahtku tutvuda...Tutvutakse ja Su ilkumine ei sega kedagi. Ilma meessoota oleksime ju täiesti hukas.Elagu eesti mehed!:)

kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 10.00
Ja ongi SADA kommentaari täis. Aitäh, Harri.

101 06. oktoober 2008, kl 10.08
Hillar ikka?!:) nimed sul segi

no 06. oktoober 2008, kl 10.34
kui proual nõnna palju mehi, siis otse loomulikult lähevad nad peas ja putsis sassi...

102 06. oktoober 2008, kl 10.35
see kõik on juba nii hüsteeriliselt naljakas, et lausa kurb hakkab....kui sooda võib ikka üks ennast kenaks nimetav tädike olla...uskumatu, et vanus pole inimest targemaks teinud :(

kp52, sa ju isegi ei maga enam öösiti, luurad ainult delfis, mis paganama OMA elu sul üldse on??? oled ju täielik sõltlane, sa vajad abi ja kiiresti!

103 06. oktoober 2008, kl 11.41
mis siis juhtuks, kui ühel kenal päeval kõik esineksid ühe teatud kuulsaks saanud kena nimega....? Või meestena..? Ootame 1.aprilli...

kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 12.21
:))) Sassi läksid jah aga no õnn jääb ikka alles.:))))

einoh 06. oktoober 2008, kl 13.51
arumaeisaa, kp52, kuidas ja miks sa vaidled nendega siin ja ennast pidevalt tõestad

kena proua 52 06. oktoober 2008, kl 14.02
Einoh, mis sest, et vanapoisiks jäin...einoh, mis sest,mis sest...:))) Mäletad seda laulu?

õnn? 06. oktoober 2008, kl 20.13
nr 52 tunneb suurt õnne, et kellegi võõras teema sai sada kommi täis?! haaahaaahaaaa, see ta enda tehtud teema ja me kõik saame sellest aru. segane eit, et sihuke mulle ette ei jääks.

kena proua 52 07. oktoober 2008, kl 13.43
Mõnikord võib kellegi sarkasm ta enda vastu pöörata, näed mis välja tuli...Eks ole?! Mina olen ikka see kes mina olen...Aga sina pead igas kommis nime vahetama...Vaesekene:)))))))))))Hillar, life is life...

kaevur 25. jaanuar 2015, kl 15.36
Huumorit veidi sellest ajast kui tibu oli veel kena proua 52

tibu 25. jaanuar 2015, kl 15.43
Kes keora saba ikka kergitab kui mitte ta ise...Edu sulle!:))))

Illar 25. jaanuar 2015, kl 16.51
Ma siin vaatan, et ma ajan aastaid ühele ja samale naisele ligi - ise ma sest tänaseni aru saand pold... Naine nagu hea vein, ma ütlen.

konkurent tibule 25. jaanuar 2015, kl 16.52
Tutvun püsisuhte/kooselu loomisel.
Mees peaks olema:45-55a.Pikk:XXXXX190)sportlik,
nägus,haridusega,töötab,korralik/ viisakas,puhtust armastav,hooliv,mõistlik,ei suitseta,alkoholiga ei liialda/karsklane,mat.kindlustatud,
omab autot,eelnevatest suhetest vaba.Ps.Kirjale lisada kindlasti foto ja enda kirjeldus,milline mees olete.
Mina olen väga nägus naine,puhtust ja korda armastav,ei suitseta,alkoholi ei tarbi,haridusega,elan oma majas,jõe kaldal,alevikus.Olen DAAM.

Urmas 25. jaanuar 2015, kl 18.18
Tutvume, eriti meeldib see koht, et sa pead puhtust,(üks korralik vanainimene peab puhtust pidama, muidu tuleb kusehais juurde) kuhu saata vastavasisuline kiri, kuninglik kõrgus DAAM?

džiisas 25. jaanuar 2015, kl 19.04
Aastaid üht ja sama plaati kedrata... KP52-tibu, sa oled konkurentsitult maailma kõige nirum diskor :(

mein Gott 25. jaanuar 2015, kl 19.17
Aastaid üht ja sama plaati kedrata...

Kui publikut leidub, miks mitte.
Publikust puudust ei ole, kistakse kuus aastat vana plaat letti ja leierdatakse mõnuga edasi.

dziizas-konkurent tibule 25. jaanuar 2015, kl 19.28
tahan kaaaa meest" ida-virusse meeest!

džiisas 25. jaanuar 2015, kl 19.50
tibu, aitäh, ei taha. Kui mõne enne surma kinni püüad, siis hoia aga endale :)

dziizas-konkurent tibule 26. jaanuar 2015, kl 12.27
tahan mees, idavirusse meest kaaaa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!