Valullale:
...Mina tunnen neid luuletajaid ja loen ka praegu nii, nagu loen paljusid teisi, kuid ei arva, et pean seepärast neid samu luuletajaid sundima ka teiste inimeste lugemisvarasse. Ja see, kui keegi ei suuda kohaneda vene kultuuriga, pole samuti patt, sest need inimesed on tavaliselt kogenud midagi enamat, kui meie teame ja nad pole veel valmis oma vastusammu astuma ja keegi ei saa neid seepärast hukka mõista...........................
Kes sundis ja mis on teie arust enam? Keegi ei sundinud minu arust, mina arvan, et need inimesed, kes ei ole kohanenud vene kultuuriga, ei ole kompetentsed ka arutlema teiste kultuuride üle, oleneb harituse tasemest. Nimetame siis sovjetideks maailma tuntumad orkestrid ja balleti teatrid kes etendavad Luikede Järve, Pähklipurejat, nimetame sovjetideks need, kes esitavad Rahmaninovi, Tshaikovski, Tanejevi, Shostakovitshi, Prokofjevi teoseid, nimetame sovjetiks ka ERSO, Eri Klasi, Neeme Järvi.
Hõiskame hauda järele, sovjet, Kõhlerile (vabandust, arvutist puudub õige kahe täpiga täht), Oskar Lutsule, Eugen ja Artur Kappidele, sest neil oli otsene kokkupuude Peterburi Kultuuriga.
Mis puutub Jesseninisse, siis madal on mainida tema alkoholismi, oluline on looming, mitte isiksus. Homo ta ei olnud. Oscar Wilde oli homo, Edgar Allan Poe oli alkohoolik, samuti Hemingway ja Scott Fitzerald-mis, kas nende teosed on sellepoolest halvemad?