Mina olen 24. aastane ja väga aktiivse ja kiirelt areneva raske reumaga neiu. Viimase 3 aastaga olnud 6 oppi. Uuel aastal lülisamba kirurgia tulekul. Viiendal lülil istub väga suur lisaliiges, mis teeb juba 10 aastat tugevat valu, nutan juba päris tihti. Enam ei saa ka magada millega niiuinii probleemid, rääkimata pidevast valust tuharas ja tagareies+6 kuud paistes hüppeliigesest. Füsioteraapias oli aeg täitsa asjata raisatud, ütlesin ju kohe neile, et mõttetu saatmine. On vaja lõikus ja kui nüüd seljakirurg vaatas, siis imestab, kuidas ma üldse veel saan trenni teha. Teen, aga läbi valu.
Ajan lund, saen, raiun, niidan. Need kõik on nii meeletult valusad minu jaoks, aga samas mulle meeldib neid teha, pealegi kahjuks olen mina sunnitud neid tegema, kuna abijõudu ei ole.
Reuma on selline haigus, mis hävitab liigesed, kellel kiirelt, kellel aeglasemalt, aga seljal olev valuallikas on eraldiseisev. Reuma teeb peale seda, mis tahab, peaasi, et sellest jõledast valust lahti saan. Lõikab mind Taavi Toomela.
Eks vaatab, mis edasi. Igal aastal ligikaudu 2 oppi.