50+ nurgake
Ole enese vastu aus ja ütle....
nips 25. jaanuar 2010, kl 15.55 |
sirel 25. jaanuar 2010, kl 18.13 |
aff 25. jaanuar 2010, kl 18.15 |
Inimestel on tähtis, mida teised neist mõtlevad. Nendele soovitakski oma hingeregistrid paika panna. Tundub paradoksaalne, kuid tipp saabub, kui inimene teadvustab enesele: võin olla selline nagu ma olen. Seepärast meeldivadki ka siin foorumis need, kellel on mingigi kindel kasutajanimi, nad on arengus nimetutest ees.
Aga 25. jaanuar 2010, kl 18.20 |
aff agale 25. jaanuar 2010, kl 18.40 |
See on juba nüansiküsimus. Kui heaga ei saa, siis halvaga. Kui õpilane ei saa tähelepanu õppeedukusega, hakkab ta pahandust tegema. Inimene tahab sotsiaalset sära ka enda peale. Aga kust sa võtad, kui ei ole, sest 92 protsenti inimestest on vale mätta otsas ja seal ei saagi särada. Kas sul ka sellised probleemid?
Mes 25. jaanuar 2010, kl 19.10 |
nostalg 25. jaanuar 2010, kl 23.06 |
nagu Annagi, oleksin nõus avalikustama oma nime erialafoorumis, tavalistest lobanurkades mitte. Põhjus lihtne- kui ma suhtlen, siis tahan olla kindel, et mind mõistetakse üheselt ja kontekstist lähtuvalt. Inimene vastutab sõna eest, mille ta lendu laseb. Seinast seina teemade puhul on vääritimõistmine kerge tulema ja võib tekitada asjatuid pingeid sinu ja sind tundvate inimeste vahel. Parem siis anonüümsena seda vastutust maandada. Kui ma vestlen anonüümses foorumis, siis ma ei suhtle konkreetse inimesega, pigem on see reaktsioon mingile teemale või kommentaarile. Loodan, et ka inimene, kelle kommentaarile ma teravalt vastan v reageerin, ei võta neid minupoolseid tänitamisi isiklikult.
Suhtlemine kirja teel välistab miimika, silmavaate, visuaalse suhtlemise- kõik need nüansid, mis aitavad su mõtet edastada. Mõnikord on lausa jahmatav, kuivõrd valesti on su mõttest aru saadud.
Suhtlemine kirja teel välistab miimika, silmavaate, visuaalse suhtlemise- kõik need nüansid, mis aitavad su mõtet edastada. Mõnikord on lausa jahmatav, kuivõrd valesti on su mõttest aru saadud.
Stanley Kowalski 25. jaanuar 2010, kl 23.34 |
To kraaks 13:50: Nii, et kui sul ei oleks olnud jalaoperatsiooni, siis selles matsikamba mulisemises ei oleks osalenud? Mul ei olnud mingisugust pea-jalatraumat tulin siia, sest leidsin huvitavad jutustajad, ja neid oli ja on siin ikka veel. Osa inimesi on muutunud tundmatuseni, osa on nagu olid ka enne. Paljud on kadunud, kellega ennem sai nalja visata aga on ka neid, kes alles ja nende pärast ma ikka vahel siia tulen. Aff on vapralt vastu pidanud ja tema teemasid loen kui aega saan, mehe aru on mehe aru. Liiga palju on minu arust tekkinud lehmasosinat ja see mulle ei istu.
vantsik 26. jaanuar 2010, kl 00.39 |
Rozza 26. jaanuar 2010, kl 00.53 |
vantsik 26. jaanuar 2010, kl 01.10 |
Tervitused Rozzale, ma siin külmetusega pikali maas ja vääga sügavmõtteline ja pea kah veel valutab;))) Ma tegelt tahtsin seda öelda, et pole huvitatud SIIN mingi kuvandi loomisest, vaid lihtsalt vahest sõna sekka öelda, ilma et keegi mulle kallale kargaks ja hagu annaks, sest tegelikus elus on niigi tegemist ja vastutamist piisavalt ja siin on tore vahest vastutustundetult lobiseda, aga üritan mitte oma kaasteelisi kahjustada, ei sõna ega teoga...aga minagi ju ainult inimene - ekslik selline:)
pahavaim 26. jaanuar 2010, kl 07.54 |
virtuaalelu ja see nimi on mu parem mina.Pahavaim püüab elust ja asjadest aru saada ja säilitada optimismi.Aga ka see teine mina pole palju halvem ega õelam, nii et vahet pole.Siiski oma nime ei kasutaks,ei näe ühtegi head põhjust ära segada reaalne maailm selle väljamõelduga, üks hakkaks teist segama.
kraaks 26. jaanuar 2010, kl 11.18 |
Stanley Kowalski
palun...ole mõistlik...ära keera minu juttu intriigiks! :)))))
ma ei pidanud ega pea siin kedagi matsideks, isegi paaviane mitte. kui oleksin seda teinud...oleksin ju ise olnud mats matside seas. siia sattusin ma sellepärast, et mul oli liiga palju aega, ma ei saanud tegelda oma tavapäraste asjadega, millega tavaliselt tegelen. enne õnnetust ma ei teadnudki, et on olemas foorumid, kus lobiseda. mul ei olnud nende jaoks vajadust ega aega. siia sattumine oli juhuslik...ja ma ei kahetse seda. arvuti, raamatud, vahendid joonistamiseks olid ainsad asjad, millega oma aega sain täita. see...et mina taas vanade hobide ja sõpradega tegelen ja aega viidan, ei tähenda seda, et olen hakanud halvemini suhtuma ja mõtlema delfist ja delfikastest. lihtsalt...minu aeg kulub muudele huvidele. siit on lahkunud paljud toredad ja värvikad tegelased, kes 50+ile sära ja ilu lisasid, puudub elurõõm, mis valitses enne...sellest on mul siiralt kahju. ma ei usu, et keegi lahkus sellepärast, et teisi matsideks pidama hakkas. ju kõigil on selleks omad põhjused olnud. aga...nagu ütles õunasüda: tulevad uued, huvitavad ja täidavad tühimikud...elu läheb edasi.
Stan, ma peab teist kõigist väga lugu...kui see nii ei oleks olnud...siis ei oleks ma peale tervenemist oma nina siia enam pistnud. ma tulen siia juba terve aasta peale oma tervenemist ja tulen ilmselt vahel ka siis...kui ise enam ei kirjuta. tulen, et lugeda...veendumaks, et teil kõigil läheb hästi, olete sama südikad, kui olete siiani olnud.
oma jalutuse perioodil...joonistasin teist kõigist oma ettekujutuse järgi saržid või portreed.( kuidas neid nüüd nimetadagi, ei tea)kirjutasin juurde seda, mis teid kõige rohkem iseloomustab. põrgu värk...kui ma ka oleksin tahtnud...ei leidnud ma midagi halba, millega teie iseloomu vürtsitada. ainus vürts on huumor. :)))
ja kui te ka kõik...kogu see kamp siit kunagi varvast viskab...ei pääse te minu riiulist, albumi vahelt kuhugi :)))
ja sina Stan ka...seal sa oled... vuntsid õieli( kuigi, nüüd ma tean...sa vuntsitu) :DDDDDD
palun...ole mõistlik...ära keera minu juttu intriigiks! :)))))
ma ei pidanud ega pea siin kedagi matsideks, isegi paaviane mitte. kui oleksin seda teinud...oleksin ju ise olnud mats matside seas. siia sattusin ma sellepärast, et mul oli liiga palju aega, ma ei saanud tegelda oma tavapäraste asjadega, millega tavaliselt tegelen. enne õnnetust ma ei teadnudki, et on olemas foorumid, kus lobiseda. mul ei olnud nende jaoks vajadust ega aega. siia sattumine oli juhuslik...ja ma ei kahetse seda. arvuti, raamatud, vahendid joonistamiseks olid ainsad asjad, millega oma aega sain täita. see...et mina taas vanade hobide ja sõpradega tegelen ja aega viidan, ei tähenda seda, et olen hakanud halvemini suhtuma ja mõtlema delfist ja delfikastest. lihtsalt...minu aeg kulub muudele huvidele. siit on lahkunud paljud toredad ja värvikad tegelased, kes 50+ile sära ja ilu lisasid, puudub elurõõm, mis valitses enne...sellest on mul siiralt kahju. ma ei usu, et keegi lahkus sellepärast, et teisi matsideks pidama hakkas. ju kõigil on selleks omad põhjused olnud. aga...nagu ütles õunasüda: tulevad uued, huvitavad ja täidavad tühimikud...elu läheb edasi.
Stan, ma peab teist kõigist väga lugu...kui see nii ei oleks olnud...siis ei oleks ma peale tervenemist oma nina siia enam pistnud. ma tulen siia juba terve aasta peale oma tervenemist ja tulen ilmselt vahel ka siis...kui ise enam ei kirjuta. tulen, et lugeda...veendumaks, et teil kõigil läheb hästi, olete sama südikad, kui olete siiani olnud.
oma jalutuse perioodil...joonistasin teist kõigist oma ettekujutuse järgi saržid või portreed.( kuidas neid nüüd nimetadagi, ei tea)kirjutasin juurde seda, mis teid kõige rohkem iseloomustab. põrgu värk...kui ma ka oleksin tahtnud...ei leidnud ma midagi halba, millega teie iseloomu vürtsitada. ainus vürts on huumor. :)))
ja kui te ka kõik...kogu see kamp siit kunagi varvast viskab...ei pääse te minu riiulist, albumi vahelt kuhugi :)))
ja sina Stan ka...seal sa oled... vuntsid õieli( kuigi, nüüd ma tean...sa vuntsitu) :DDDDDD
to kraaks 26. jaanuar 2010, kl 14.41 |
kraaks 26. jaanuar 2010, kl 18.02 |
Madu 26. jaanuar 2010, kl 18.18 |
Kraaksule:
Sul on õigus, ilusad ajad said lihtsalt otsa. Värvikamad tegelased on suundunud kas uutele ja huvitamatele jahimaadele või on muutunud,kaotanud osa oma paabulinnu sulgedest, nii, et enam ei saa seda saba lehvikuks lahti lüüa. Mul ka vahel olnud plaan oma potid, pannid, supikulbid kokku korjata ja ajama panna, aga siis ikka tulen tagasi, sest osa neist endistest on samasugusteks jäänud.
Tunnen paari inimest ka reaalis, kes ikka harvemini siia oma nina pistavad, igav pidi olema siin.
Sul on õigus, ilusad ajad said lihtsalt otsa. Värvikamad tegelased on suundunud kas uutele ja huvitamatele jahimaadele või on muutunud,kaotanud osa oma paabulinnu sulgedest, nii, et enam ei saa seda saba lehvikuks lahti lüüa. Mul ka vahel olnud plaan oma potid, pannid, supikulbid kokku korjata ja ajama panna, aga siis ikka tulen tagasi, sest osa neist endistest on samasugusteks jäänud.
Tunnen paari inimest ka reaalis, kes ikka harvemini siia oma nina pistavad, igav pidi olema siin.
kraaks 26. jaanuar 2010, kl 18.42 |
Rozza 26. jaanuar 2010, kl 18.50 |
kraaks 26. jaanuar 2010, kl 18.56 |
Uus 26. jaanuar 2010, kl 19.01 |
kraaks 26. jaanuar 2010, kl 19.05 |
aff 26. jaanuar 2010, kl 19.06 |
õunasüda 26. jaanuar 2010, kl 19.46 |
aff 26. jaanuar 2010, kl 19.53 |
pliks 26. jaanuar 2010, kl 19.58 |
Lisa postitus