Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Ole enese vastu aus ja ütle....

õunasüda 26. jaanuar 2010, kl 20.03
Kõik teemad on ringiga tagasi, mida paganat veel lisada kui aasta-poolteist tagasi samadele teemadele midagi on kobisetud..., peavadki tulema uued ja huvitavamad isiksused aurama...uue auruga:)

Uus 26. jaanuar 2010, kl 20.04
Mis affil viga osatada, ise sünnist saati püksitu, ainuke mure, mitte liiga kõrgele ronida.

Vana-Rozza 26. jaanuar 2010, kl 20.09
Nojah, eks uutel ole ka uued kriteeriumid, millega midagi hinnata...:)

aff 26. jaanuar 2010, kl 20.10
Uus luud pidigi paremini pühkima.

õunasüda 26. jaanuar 2010, kl 20.11
Paistab, et Uus on olemas, aga kas just luud?...:)

Madu 26. jaanuar 2010, kl 20.20
Iga uus on hästi unustatud vana.

Rozza 26. jaanuar 2010, kl 20.29
Üks uus ei tähenda veel tervet foorumit, nagu ka esimene pääsuke ei too veel kevadet, aga alustuseks seegi hea...:)

valulla 26. jaanuar 2010, kl 20.30
Kõik on vist vanu radu kõndima läinud, sest foorumi otsing on hõivatud :)))

õunasüda 26. jaanuar 2010, kl 20.32
Kevadeni tantsime ümber aurukatla niikuinii, saab soojagi:)

vanna 26. jaanuar 2010, kl 20.36
Ma julgeksin ka oma nimega jutustada ikka samamoodi nagu muistegi. Kui miski ei meeldi, siis ju ei pea rääkima ja asi ongi lahendatud.

Rozza 26. jaanuar 2010, kl 20.45
õunasüda
Sa siin kirjutad, et mõni aeg tagasi sai nagu osadele teemadele kommentaarid kirjutatud, aga vahel arusaamad ja asjaolud muutuvad ning nähakse mõnda asja uue nurga alt jne. Ikka võib ju arvamust avaldada või värskendada. Ja juttu jätkub kauemaks...:)

Madu 26. jaanuar 2010, kl 20.46
Teemast: kesse ikka anonüümkirjale oma nime paneb.

Madu 26. jaanuar 2010, kl 20.53
Kui reformimiseks peaks minema siis soovitan luua seriaalteemad, no näiteks Tunnistage ausalt:
Kui palju teil raha?
Millised.......
Autod teile meeldivad?

aff 26. jaanuar 2010, kl 21.01
Väga head need Madu teemad, fantaseerimiseks palju ruumi... aga võin kihla vedada, et kakluseks läheb:)

õunasüda 26. jaanuar 2010, kl 21.02
Rozza, need nurgad ammu ümmarguseks nühitud ja näritud:), keegi pärast kiidab veel takka, et õunasüda oma lehma sosistama sokutanud, no ma lagistasin naerda..., äkki ma see lehm olengi:)

Rozza 26. jaanuar 2010, kl 21.20
õunasüda
Ei, seda viimast sinu võrdlust ma nüüd küll ei usu, aga kuna sa tundud selline maalähedane inimene, siis miks ei võiks sulle mõne suurema kodulooma koju fantaseerida...:) Ja ega sa pole ju öelnud ka, et sul kariloomi kodus pole.

õunasüda 26. jaanuar 2010, kl 21.28
Rozza, ei ole jah, jääkaru võiks olla, teised ei pea kevadeni vastu, põhjapõder liiga suur jälle...( paha siga, mitu viga):)

Rozza 26. jaanuar 2010, kl 21.34
Karu oleks hea mõte, sest see magab terve talve, pole vaja toita ega kasida...:)

Koll 26. jaanuar 2010, kl 21.45
Aff vist vihjas, et madu ergutab foorumitegelasi seriaalkaklusele, njah, mine neid usse tea, mis neil peas peidus.
Minu arvates tekivad igasugused nagelused ja vastuolud sellest, et siin on nii palju erinevaid inimesid ja erinevaid arusaami, tuleb suhelda ka nendega kellega reaalis kokku ei puutu ja sellest tekivadki arusaamatused, eriti arutlevates ja muidu probleemteemades. Teemaalgataja vahel ei oska arvatagi, millise aurukatla kaane lahti tegi. Tihti on nii, et teemast tervikuna aru ei saada, rabatakse see kild, mis rohkem omale sobiv ja kukutakse vehkima selle oma hammaste kohase ribaga, sealt haaravad kinni ka teised samal tasemel olijad, lõpuks otsi teema algset mõtet padrikust.
Ei ole eriti hea tuju täna ja sestap porisen, maja torud külmunud ja torujürisid ootan juba teist päeva:(((((((

tärnike 26. jaanuar 2010, kl 22.00
mul pole vahet, mu pärisnimi ka umbes mari lill, ma peaks enda esiletõstmiseks ropud sõnad sisse panema, kui id kaardiga peaks sisse logima siis ei viitsiks küll tõesti käia, ega see pank pole.

nelli 26. jaanuar 2010, kl 23.04
Tore et on selline koht kus saab inimestega suhelda. Lugeda teiste arvamusi ja ka ise sõna sekka öelda.
Inimeses justkui olekski mitu isiksust, sellepärast ei kasuta ainult ühte nime.Et ennast mitte liialt avada on hea kasutada teist nime, ma pole mingi "ärapanija" vaid lihtsalt tagasihoidlik.

vantsik 26. jaanuar 2010, kl 23.19
haakudes Kolliga
Eks igaüks saa laulda ikka nii, nagu nokk seatud. Loomulik ju, et kui erineva mõttemaailma ja haridusega inimesed siia kitsasse kohta kokku pressida, siis ikka madinaks läheb, samas kui tegelikult võiksid need karvateemad jms. rahulikult ja teised huvitavamad teemad paralleelselt kulgeda, aga ei kulge ju ja vist ei saa ka nõuda, sest sõltuvalt tasemest on ka arusaamised elust erinevad.
Mul just hea tuju, et torud sulasid ise lahti kui soojemaks läks:)
Tegelt olen nõus ka Kraaksuga, et kõik on teisenenud ja muutunud, ning paljud põhimõttelised asjad on nende aastate jookul ära räägitud ja kui eiteamitmeskord jälle sama asja pead jahuma, siis mõtled, et pole enam huvitav - ei omal, ega teistel. Midagi uut ja huvitavat pole kah eriti juurde tulnud vb pigem rohkem karvateemasi, aga vanast vaimust (sõltuvusest) ikka tuled siia ja ootad vanadelt püsikatelt midagi huvitavat kuulda või vähemalt näha, et nad siit on läbi astunud, aga samas võiksin selle ajaga midagi huvitavamat lugeda või teha, aga ikka jälle ronin siia, sest tegelt on see nagu teine sõpruskond, kellest igatsed midagi kuulda ja ega see minek siit vist nii lihtsalt ei õnnestu, kuigi enda huvides võiks ju. Ikka mõtlen, et ei tea küll kuidas Tydrukul ja ta valgel kiisul läheb ja on ta silmadega ikka OK ja siis Murril ja Nellil ja Mutul ratastoolis ja neil keda ammu näha pole olnud, aga teemast on see kõik küll juba kaugel:)

tigedik 27. jaanuar 2010, kl 12.11
Kas järjekordsed dramaatilised lahkumised? Nüüd kõik koos: Kallis kraaks, ära mine!

Selle vastu, et siin rumalus ja labasus lokkab, ei hakka tõesti vaidlema, aga et siit lahkumine suur pööre või lausa uus lehekülg kellegi elus on....no naljakas kuidagi.

õunasüda 27. jaanuar 2010, kl 12.25
Külm paavianid ka kuuti ajanud või mis, peaks ju pidu auulis olema?

eks 27. jaanuar 2010, kl 14.38
see neile suur pööre on, kes lausa elavad siin. mõtle ise, roni äkitse arvuti tagant reaali elama :D

tropikari 27. jaanuar 2010, kl 14.54
varem või hiljem tuleb nagunii välja, et oled delfisõltlane:D

durbiin 27. jaanuar 2010, kl 17.00
Loe eest või loe tagant, ei loe välja ühtegi juttu pööretest. Ainsad kes, pöördeid ülesse kruvivad on paavianid.

Ubin 27. jaanuar 2010, kl 17.06
Tigedikule: Mis pööretest sa sonid, oled vist veneaja rööpaseadja kollase vestiga.

sirel 27. jaanuar 2010, kl 17.06
Koll
Meil ju oma foorumis torujüri olemas, kutsu ta appi, tal hea süda, soojendab kaugjuhtimisel torud lahti.

angelina 27. jaanuar 2010, kl 23.23
Üldiselt vahet ei oleks küll.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!