Stanley Kowalski
palun...ole mõistlik...ära keera minu juttu intriigiks! :)))))
ma ei pidanud ega pea siin kedagi matsideks, isegi paaviane mitte. kui oleksin seda teinud...oleksin ju ise olnud mats matside seas. siia sattusin ma sellepärast, et mul oli liiga palju aega, ma ei saanud tegelda oma tavapäraste asjadega, millega tavaliselt tegelen. enne õnnetust ma ei teadnudki, et on olemas foorumid, kus lobiseda. mul ei olnud nende jaoks vajadust ega aega. siia sattumine oli juhuslik...ja ma ei kahetse seda. arvuti, raamatud, vahendid joonistamiseks olid ainsad asjad, millega oma aega sain täita. see...et mina taas vanade hobide ja sõpradega tegelen ja aega viidan, ei tähenda seda, et olen hakanud halvemini suhtuma ja mõtlema delfist ja delfikastest. lihtsalt...minu aeg kulub muudele huvidele. siit on lahkunud paljud toredad ja värvikad tegelased, kes 50+ile sära ja ilu lisasid, puudub elurõõm, mis valitses enne...sellest on mul siiralt kahju. ma ei usu, et keegi lahkus sellepärast, et teisi matsideks pidama hakkas. ju kõigil on selleks omad põhjused olnud. aga...nagu ütles õunasüda: tulevad uued, huvitavad ja täidavad tühimikud...elu läheb edasi.
Stan, ma peab teist kõigist väga lugu...kui see nii ei oleks olnud...siis ei oleks ma peale tervenemist oma nina siia enam pistnud. ma tulen siia juba terve aasta peale oma tervenemist ja tulen ilmselt vahel ka siis...kui ise enam ei kirjuta. tulen, et lugeda...veendumaks, et teil kõigil läheb hästi, olete sama südikad, kui olete siiani olnud.
oma jalutuse perioodil...joonistasin teist kõigist oma ettekujutuse järgi saržid või portreed.( kuidas neid nüüd nimetadagi, ei tea)kirjutasin juurde seda, mis teid kõige rohkem iseloomustab. põrgu värk...kui ma ka oleksin tahtnud...ei leidnud ma midagi halba, millega teie iseloomu vürtsitada. ainus vürts on huumor. :)))
ja kui te ka kõik...kogu see kamp siit kunagi varvast viskab...ei pääse te minu riiulist, albumi vahelt kuhugi :)))
ja sina Stan ka...seal sa oled... vuntsid õieli( kuigi, nüüd ma tean...sa vuntsitu) :DDDDDD