50+ nurgake
mees vanuses 55
n52 04. aprill 2016, kl 10.14 |
HaukuvPeni 04. aprill 2016, kl 14.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Läbi foorumi jääb ikka ja jälle kõlama naiste väljendid: "mina nõudsin, mina tahtsin, mina..." Äkki oleks mõistlik veidike ise ennast vaadata ja küsida: "Mida ma teiste silmis väärt olen?" Ise enda suurepärastes omadustes oleme me kõik kaljukindlad. Aga äkki püüaks otsida endas ka vigu.
n52: Ennetan sinu vastulause minule... Selle pärast ma siin ei tutvugi, et minul on neid vigu küllaga...
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
n52: Ennetan sinu vastulause minule... Selle pärast ma siin ei tutvugi, et minul on neid vigu küllaga...
to haukuvpeni 04. aprill 2016, kl 18.27 |
Asi klaar 04. aprill 2016, kl 18.47 |
haukuva peni vead 04. aprill 2016, kl 20.10 |
KniksMarihen 05. aprill 2016, kl 09.07 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 82 |
Naised, päike ja kevad, mida te õelutsete. On küll naiste vahel õelus, aga võiks olla vendlus, ja kõigi vahel.
Noh, mõni mees võiks siin ikka käia, kes hambaid teritab, muidu polegi teil kedagi hammaste vahele võtta.
Kas te arvate, et kui siin mehed kirjutaksid magususest nõrguvaid tekste, et nad siis on tegijamad??
Mõni niimoodi naisi võrku tõmbabki, pärast selgub, et jama värk.
Naised! Kevad ja linnud ja lilled ja liblikad. Kaugel pole enam aeg, kui saab karikakra pealt ennustada, kas HaukuvPeni armastab, ei armasta, armastab ...
Ilusat Õnne kõigile!
Noh, mõni mees võiks siin ikka käia, kes hambaid teritab, muidu polegi teil kedagi hammaste vahele võtta.
Kas te arvate, et kui siin mehed kirjutaksid magususest nõrguvaid tekste, et nad siis on tegijamad??
Mõni niimoodi naisi võrku tõmbabki, pärast selgub, et jama värk.
Naised! Kevad ja linnud ja lilled ja liblikad. Kaugel pole enam aeg, kui saab karikakra pealt ennustada, kas HaukuvPeni armastab, ei armasta, armastab ...
Ilusat Õnne kõigile!
n52 05. aprill 2016, kl 11.12 |
HaukuvPeni 05. aprill 2016, kl 15.57 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
n52 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minuga ei ole ükski boyfriend haukunud kui peni nü
> üd. Kui on olnus lahkarvamusi siis lihtsalt läheva
> d teed lahku ja enam kätte ei anna.
Huvitav? Kas ma olen kätte andnud? Kas ma olen sinu "boyfriend"??
Ma olen siin lihtsalt selleks, et mõned printsessid taevastest kõrgustest alla tuua. Tiivad ei kanna teid lihtsalt nii kõrgele!
Sõimake nüüd peni edasi. Sellest hakkab printsessidel palju kergem ja siis ei minda käsitsi mõnele õnnetule mehele kallale kes ennast naiste vastu kaitsta ei julge.
> Minuga ei ole ükski boyfriend haukunud kui peni nü
> üd. Kui on olnus lahkarvamusi siis lihtsalt läheva
> d teed lahku ja enam kätte ei anna.
Huvitav? Kas ma olen kätte andnud? Kas ma olen sinu "boyfriend"??
Ma olen siin lihtsalt selleks, et mõned printsessid taevastest kõrgustest alla tuua. Tiivad ei kanna teid lihtsalt nii kõrgele!
Sõimake nüüd peni edasi. Sellest hakkab printsessidel palju kergem ja siis ei minda käsitsi mõnele õnnetule mehele kallale kes ennast naiste vastu kaitsta ei julge.
HaukuvPeni 05. aprill 2016, kl 16.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
KniksMarihen Kirjutas:
saab karikakra pealt ennusta
> da, kas HaukuvPeni armastab, ei armasta, armastab
> ...
> Ilusat Õnne kõigile!
19. sajand. Mees keset põldu ennustab karikakra pealt. "Armastab, ei armasta, armastab, ei armasta..."
20. sajand. Jälle mees põllul karikakraga ennustamas. "Saab, ei saa, saab, ei saa..."
21. sajand. Uus mees põllul, karikakraga ennustamas. "Seisab, ei seisa, seisab, ei seisa..."
saab karikakra pealt ennusta
> da, kas HaukuvPeni armastab, ei armasta, armastab
> ...
> Ilusat Õnne kõigile!
19. sajand. Mees keset põldu ennustab karikakra pealt. "Armastab, ei armasta, armastab, ei armasta..."
20. sajand. Jälle mees põllul karikakraga ennustamas. "Saab, ei saa, saab, ei saa..."
21. sajand. Uus mees põllul, karikakraga ennustamas. "Seisab, ei seisa, seisab, ei seisa..."
vigade nimekiri 05. aprill 2016, kl 18.25 |
KniksMarihen 05. aprill 2016, kl 19.53 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 82 |
vaaaal 05. aprill 2016, kl 20.45 |
HaukuvPeni 06. aprill 2016, kl 15.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
vigade nimekiri Kirjutas:
> loeks selle haukuva peni vigade ja puuduste nimeki
> rja kah läbi. kas saaks nagu seda ka?
Sa loe siinsete Nõia-Ellade kommentaarid, nendes teemades läbi kus mina olen sõna võtnud ja saadki teada kõik minu vead. Isegi sellised, millest minul endal aimugi ei ole. Ikkagi tipptasemel selgeltnägijad.
Kui mina neid vigu loetlema hakkaks mis printsessidele ei meeldi, siis saaks internet enne täis kui loetelu lõpuni jõuaks.
> loeks selle haukuva peni vigade ja puuduste nimeki
> rja kah läbi. kas saaks nagu seda ka?
Sa loe siinsete Nõia-Ellade kommentaarid, nendes teemades läbi kus mina olen sõna võtnud ja saadki teada kõik minu vead. Isegi sellised, millest minul endal aimugi ei ole. Ikkagi tipptasemel selgeltnägijad.
Kui mina neid vigu loetlema hakkaks mis printsessidele ei meeldi, siis saaks internet enne täis kui loetelu lõpuni jõuaks.
ühesõnaga, sa oled looduse praak 06. aprill 2016, kl 17.45 |
Aurvana 06. aprill 2016, kl 18.53 |
kägu 06. aprill 2016, kl 19.47 |
jah aga põhjus on, et ripub 06. aprill 2016, kl 21.08 |
Aurvana 07. aprill 2016, kl 19.42 |
KAS MEHEL --KÄED ON HAIGED:? 20. aprill 2016, kl 10.41 |
virtin Kirjutas:
> Mis teha mehega ,kes ei taha peale suusexi mitte m
> idagi ?On see mingi kiiks?
VIRTIN ??;;;; SIIS ON SELLINE ISANE ,,,
JA AJAB TÜRA --- AINULT SIIS KÕVAKS!---JA SAAB OMA SPERMA SUHU LASTA ???
SEE VÕRDUB -----OMA MEHE VAJADUSTE RAHULDAMISEGA;; ""MEHEL ON VAJADUS OLEMAS..
> Mis teha mehega ,kes ei taha peale suusexi mitte m
> idagi ?On see mingi kiiks?
VIRTIN ??;;;; SIIS ON SELLINE ISANE ,,,
JA AJAB TÜRA --- AINULT SIIS KÕVAKS!---JA SAAB OMA SPERMA SUHU LASTA ???
SEE VÕRDUB -----OMA MEHE VAJADUSTE RAHULDAMISEGA;; ""MEHEL ON VAJADUS OLEMAS..
TÄPSELT PANID PIHTA;; 20. aprill 2016, kl 22.09 |
Lisa postitus