Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Kooselu mõte vanemas eas?
 
kalkunitolkan 04. august 2018, kl 03.33
kuulge tädid, mida te õige n+ aastat tagasi tegite, et endale seda õiget, kellega õlg-õla kõrval eluteed rühkida, ei leidnud? kas mehed olid tol ajal kõik nirud või teil endil kiiksud küljes? mis kirg nüüd äkki enne kirstupanekut ärkas, et vaja muudkui armuluulut ajada? kõik telekanalid seriaale täis, kus 300 seeriat tobedaks tuunitud tädid rikardosid jahivad. kui sellest veel vähe, siis raamatukogudes terved riiulitäied cartlandi ja muud roosat lektüüri täis. ikka veel vähe? külapoe tagused olevat ka mingeid pooloimetus olekus külakarlasid täis, kes eriti vastupanu ei osuta kui nende hulgast mõni koju lohistatakse. võtke sealt juba mõni tropp koju, armastus või mitte, jätab vähemalt majapidamisse mingi mehelõhna. no ei terenda teil silmapiiril ühtegi zorrot, brad pitti ega eterniitlokkidega arnoldit. kui nii väga meesterindele kisub, lohistage ometi see pisut nässakas külajorss koju ja näidake tegudega, milline armastav hing te olla oskate.
 
Ja kes oled sina, 04. august 2018, kl 13.20
et üleolevas toonis soovitusi jagada, kuidas üks 50- aastane naine elama peab?
 
kle.-kalkunitolkan 04. august 2018, kl 19.06
Kes kurjam sulle ütles , et miskid tädid ei ole omale KUNAGI kedagi leidnud kellega eluteed jagada.?
Te kurjami kalkunitolkamid koolete ju nii kuradima vara, et 50+ tädidel ei jää muud üle kui siit, veel hingitsevaid piiluda. Kui veab ei pea järgnevad 30+ aastat üksi unetuid öid veetma.
 
See veel puudus, et 04. august 2018, kl 20.12
mingeid jorsse koju vedada :D
ja millegipärast kalkuntolkan arvab, et siin vaid külamutikesed, juskui oleks see mingi külaelu portaal. Või on tõesti siia kogunenud kalkuntolkansugused külajorsid? Vaatan küll harva, aga mehi ei paista siin üldse olevat, kellega võiks meelepäraselt vestelda ja ei pea oma kodu vedama. Kui on huvi, leiab ka võimalusi aja sisustamiseks.
 
musta kingaga maakas 04. august 2018, kl 23.32
kuidas see meelepärane vestlus siis käiks ka? ja kui huvi tekib, siis millised võimalused vaba aja sisustamiseks? võrkpall, tennis, koos bolognese kastme valmistamine?
 
mhhh 05. august 2018, kl 21.30
Vestlus käib nii, et üks räägib ja teine kuulab ja teine räägib ja üks kuulab. Siis selgub, mis neid inimesi seob, mis huvitab ja mis teemadel võib suhelda edasi. Kui elatakse maal ja linnas, siis saab ju selgitada võimalused ja muud aspektid. Ega võõras inimene inkognitona foorumis oska teiste jututeemasid teada. Siin ei saa ka nõu anda, endal tuleb liigutada ja reaalselt huvi üles näidata.
 
mhhh 05. august 2018, kl 21.35
Üks soovitus küll oleks, ei maksa end üles kiita ega ilustada, et ma teen sporti , jooksen ja sõidan ratast kolm korda nädalas ja olen heas sportlikus toonuses, samas kui välimus näitab midagi muud, et...tagasihoidlikkus ja ausus on antud juhul suur boonus , kui tahetakse, et juttu jätkub kauemaks...
 
kalkunitolkan 03. september 2018, kl 03.24
noh, ausad mutid, mehekribala juba leidsite, kes talvel külge soojendab, või polnud soojal suvel piisavalt seksikas seelik seljas?
 
ega siis 03. september 2018, kl 15.01
meest küljesoojenduseks valita.
 
kle.-kalkunitolkan 04. september 2018, kl 14.10
Täitsa aus mutt vastab:
Tänu toredale naisteka foorumile on distants vastassooga tagatud.
Meil ees veel pikk - nii-nimet. vananaiste suvi ja kindel see, et sügistormide eest kaitsevad kalli kodu seinad, pakkudes sooja - praksuva kaminatule paistel.
...
Mida enamat saakski hing ihata?
 
kalkunitolkan 09. september 2018, kl 03.48
just, kuna õhtud soojad, siis veel leiab siit-sealt koltunud põõsastiku alt ikka mõne meheplännaka, keda praksuva kamina ees elule turgutada. enne sügistorme võib veel isegi valik olla, hiljemalt talveks jäävad need kõige rääbakamad ja täispissitumad järele.
 
linlane 09. september 2018, kl 12.55
Imelik kommentaar, olen veendunud ja naised on ka kirjutanud, justnimme ei taha nad leida juhuseotsijat joodikust -hulgust- põõsa alt. Kui sa kalkun oled normaalne, siis leiad kindlasti, kui aus oled, endale väärilise kaaslase kellega tutvuda.
mansion ghost 09. september 2018, kl 14.14
No mida see tolkam siis niiväga valesti kirjutas?
 
Täitsa aus mutt 09. september 2018, kl 16.17
Põhimõtteliselt oskas see tolkam ju kõik ees ootava aja võlud, mitte just kõige ahvatlevamal moel välja öelda. Tema poolt mainitud lõpptulemus on üsna masendav ja vastuvõetamatu. Isegi solvav.
Isiklikul tasandil, olen võimeline veel pikki aastad egoistina üksinda oma kamina võluva valgusepaistel külma peletama kuulates näljase hundi ulgu. Järelikult klassikaline egoistinäraks.
 
külamutt. 09. september 2018, kl 17.33
tolkanikalkun
vaata meil siinkandis ammuilma selliseid poetaguseid pole... aga teil seal...mittekülas...üht teist ikka kuuldakse leiduvat.
teine küsimus veel, et mis kirg naisi siin sunnib otsima...mis kirg teid mehi siin sunnib olema:O
kui see kalkunitolkan ikka on ehtsast meessoost.
 
Täitsa aus mutt 09. september 2018, kl 20.09
Kõikse rahvas kes siin aega surnuks lööb, löövadki vaid aega surnuks ega otsi mitte kedagi. Tühja aja täiteks sobilik koht.
 
Kõikse kutt 09. september 2018, kl 21.45
Õigust räägid, mutt.
 
Täitsa aus mutt 15. september 2018, kl 14.45
Ja mis selle õigusega peale peaks hakkama?
Suppi sest ei saa, patta panna ei sünni, juttu ei vesta, kuulata ei mõista, kalli ei tee ja sängi ei poe.
Mõttetu tilulilu, see õigus.
 
juurikas 25. september 2018, kl 13.49
No tuju teeb see ikka rõõmsaks.
 
Kius 25. september 2018, kl 17.05
Õõnes rõõmud, tühjas toas, ehteina kaelas ... mida rõõmu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!