Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Tamsalu mõrvalugu
 
šokis 30. juuli 2013, kl 22.24
Uudiseid regulaarselt ei jälgi ja siiani ei teadnudki, et Tamsalus noor tütarlaps nii jõhkralt mõrvati. Just praegu vaatasin delfis videot sellest Kirsti Timmeri saatest, kus erinevaid Eesti paiku ja inimesi külastatakse. Seekord siis saate keskseteks tegelasteks see mõrvariperekond. Oeh, tule taevas appi. Kohtulikult karistatud, vargad, pätid, nüüd veel mõrvarid ka ja selline hala ja ving, kui paha on neil seal elada, vald ei anna suuremat korterit, paha sotsamet võttis veel lapsed ka ära. Ema ju ainult toitis last rinnaga, kui see kogemata aknast alla kukkus jne. Mis kontingent see ometi on ja kust sellised tulevad? Endale tundub, et seal mitmete eelnevate põlvkondade tegemata töö see põhjus, miks teiste kukil elavate vägivaldsete kaabakate jada ei lõppe ega lõppe.
 
küünar-nukk 30. juuli 2013, kl 22.27
kas kellelgi on linki , sellest mõrvaloost?
 
Aarialane 30. juuli 2013, kl 22.28
Mis kontingent see on?
Tavaline Tamsalu kontingent on. Kuskilt sealt Piiri tänavalt.
Aarialased.
 
šokis 30. juuli 2013, kl 22.40
Linki ei oska panna, aga see on video on delfi esilehel vaadatav.
Tamsalu ei ole ju koht kuu varjatud poolel. Sellised nn "aarialased" elavad siin ja praegu, meie keskel. Neil on naabrid, töökaaslased (kui keegi neist üldse tööl käib), nende lastel klassikaaslased. Nemad on samuti igapäevaselt ohus, kui mõni sellest perekonnast ennast salaviinast segi joob ja kukub järjekordselt kirvega vehkima. Või otsustab kedagi ära vägistada, või piinata.
 
no 30. juuli 2013, kl 22.53
aarialastes ikka asi kaugel,pigem kisub sinna ida poole kui näkku vaadata
 
tibu 31. juuli 2013, kl 10.57
Kus neid ei oleks, selliseid pätte on igal pool aga käsi on kõigil pikalt väljas: anna,anna.anna. Õpetavad nad ka oma lastele maast madalast esimest sõna: daaai,daaai,daaai!
Need ei ole aarialased,sa pole aarialast oma ihusilmagagi näinud, need aga kellest teemas jutt ja keda liigub igal pool on tüüpilised hingemustlased.
 
virulane 31. juuli 2013, kl 11.32
ega nad ise ei saagi aru et midagi valesti teevad, nemad elavad põlvkondade viisi sellist elu, see on nende meelest normaalne. vaatasin ka juhuslikult eile seda saadet, ema Maia on muidugi alati väga sõnakas ja oma peret kaitsmas. Oma seisukohti väljendab ta alati häälekalt ja suuri sõnu kasutades. Kahjuks pole sellised juhtumised nende peres esimest korda, kus keegi oma elu nende käe läbi kaotab.
Kas ema mitte ei toitnud teises toas rinnaga titte ja suurem laps kukkus aknast välja sel ajal.
 
kahjuks 31. juuli 2013, kl 11.44
meie sotsiaalsüsteemi ei ole olemas. Sellistel peredel peaks olema tugiisik, kes neid õpetab, kuidas elada. Eelkõige ema ja isa. Sest juba nemad on ühiskonnakõlbmatud oma elustiililt. Seda enam lapsed.
Igasugu fondid ja toetused on isegi telesaated kus neile luuakse küll materiaalsed tingimused aga kauaks. Tööd ei ole ja ega nad ei teeks ka tööd kui seda oleks.
Mismoodi saab Eestimaa hakkama selliste inimestega? Kohutav.
 
Tamsalu on banger 27. jaanuar 2022, kl 23.33
Tamsalus saab nuga, aga mitte igaüks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!