Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Mahajäetud mees?
 
fiora 31. juuli 2013, kl 16.56
Kui eelmine naine mehe maha jättis, siis miks peaks selline mulle sobima? Esmapilgul täiesti normaalne mees. Ei suitseta ega kuritarvita jooke. Omab korterit ja töökohta. Aga ikkagi idanevad kahtluseussikesed.
Häid mehi ei jäeta maha.
 
nimi 31. juuli 2013, kl 16.58
ja tema nimi on Endel.
 
arvan et 31. juuli 2013, kl 16.58
päris nii ka ei ole. mõned suhted lähevad hapuks, mõnedes saab armastus otsa.
 
jep 31. juuli 2013, kl 17.00
ei jäeta jah, kuni selgeks ei saa, kus viga on, ei tunne sa teda piisavalt hästi, vähemalt lapsi teha ära lase.
 
näkk 31. juuli 2013, kl 17.01
kui sul ette juba jänes püksis või kahtluseussid, siis oled ju negatiivselt häälestatud ja pigem peaksid iseendaga seltsis olema. nii ei tule midagi välja ;)
 
naine 31. juuli 2013, kl 17.02
Lihtne ju. Teemaalgataja eks kohtas veel paremat meest ja vana vastu saigi armastus otsa.
 
ssaar 31. juuli 2013, kl 17.03
kuidas muidu endaga on? ka mahajäetud?
 
tõsi on 31. juuli 2013, kl 18.17
ei jäta keegi päriselt head meest maha. päriselt hea mees ka ise ei loo suhteid mõne katkise naisega. see pole ka miski jutt, et armastus lihtsalt saab otsa. inimesed, kel on see oskus luua lähedasi ehtsaid suhteid neil ei saa armastus otsa. otsa saab see ikka lähisuheteprobleemides imbetsillidel.
 
valulla 31. juuli 2013, kl 19.08
Kõik inimesed lihtsalt ei sobi kokku ja nii minnaksegi lahku ning headus on vaataja silmades. Headus sõltub nendest parameetritest, mis iga inimene enda jaoks loonud on.
 
no kuulge 31. juuli 2013, kl 19.18
naiivne on arvata, et kõik abielus mehed on ilma vigadeta.
 
tibu 31. juuli 2013, kl 20.06
Aga sa võid mehe käest ju otse küsida, miks tal viimase abikaasaga abielu lagunes.Saad teada põhjuse ja siis vaata ise, kas sulle see põhjus on takistuseks või ei,et mehega suhtesse astuda, kui sa oled temale meeldima hakanud.
 
to tibu 31. juuli 2013, kl 20.09
Ei pruugi saada tõest vastust.
 
tibu 31. juuli 2013, kl 20.13
Ja siin teemas saad jumala võõrastelt indiviididelt selle mehe tõelise lahkumineku põhjuse teada või? Aga otse küsides ei saa. Kui sa mehele meeldid, siis ta ka ütleb, miks nad lahku läksid ja ütleb isegi millal. Kui sa aga talle ei meeldi, siis pole see ka sinu asi, miks nad lahutasid.
 
ei saa aru 01. august 2013, kl 09.15
seletage mulle, kes on tõeliselt hea mees?
Kas mehe teeb heaks see kui ta ei tarvita alkot ja ei tee suitsu? OK, see on väga oluline. Aga kui ta sealjuures on ebamõistlikult kooner, haiglaselt armukade, kiuslik, pahatahtlik, südametu türann oma lähedaste suhtes, talle lähebki korda vaid tema, töö ja raha. naine olgu tema koduori ja lapsed soldatid, kes peavad alluma igale lollile korraldusele.
Samas teeb teine mees suitsu ja vahel tarbib alkoholi ka, aga ta on naise ja laste jaoks hell ja hooliv, mõistev.
Head meest ei jäeta maha. Nii ütles üks naine ka, kui leidis endale mahajäetud hea mehe. Poole aasta pärast käis sinikatega ja ei suutnud uskuda, et pealtnäha hea mees on kodus hoopis midagi muud, et nüüd ta saab alles aru, miks see naine minema jooksis.
 
viimasele 01. august 2013, kl 09.28
nii võib absoluutselt iga mehe kohta ütelda. lihtsalt ühed naised elavad koos ja kannatavad, teised lähevad lahku.

minu mees ei joo ega suitseta, ka ei ole ta kade, töökas on ka. tubli mees on, kuid lahku minemiseks leiab ka põhjuse kui vaja. lahku ajab meid esiteks ämm, sest mees oma ema tegemised on eluaeg pidanud tähtsamaks kui minu omad, st. kui ema palub joostakse ja tehakse, kodus võib kõik oodata ja küll mina hakkama saan, aga ema ei saa.
ka on mu mees väga räpane. ma pean eluaeg tema järgi koristama kuna ise ei suuda mustuse sees elada.

kui ma nüüd lahku lähen, siis järgmine naine saab ju kohe aru, miks ma seda tegin.

aga ma ei lähe kuna armastus on meil ikka väga suur ja see on aastatega järjest kasvanud.:DDDD
 
veel 01. august 2013, kl 09.47
meie naaber läks aasta tagasi naisest lahku, õigemini naine temast. alguses oli jutt selline, et raha pärast, kuna tema ei viinud koju raha, kuid kui see naaber tõi mulle oma väikeettevõtte raamatupidamise korrastada, siis nägin, et summad, mis ta teenis, ei olnud sugugi nii väikesed. kas need rahad läksid kodust mööda või jäi tema naisel sellest väheks ma ei tea, kuid omavahelisest jutust selgus, et naaberpoiss oma naisega ei maganud ühes voodis juba 3 aastat. naaberpoiss muidu ei joo, ei suitseta, ei käinud ka vasakule, töötab palju, hiilis vaid pornot netis nagu ta ise mainis, et mis sa hing hädaga teed.

minu arust pole sel naabrimehel häda midagi, praegu ta veel põeb, ta oli oma naisega koos ülikooli ajast, see on ju terve elu. loodan, et tema ellu tuleb ka kunagi veel midagi suurt ja ilusat.
 
ehh 01. august 2013, kl 10.21
Üks naine sai halvast lahti, teine saab hea mehe.
Inimestel nõudmised erinevad, mis ühele ei sobi on teise jaoks kullatükk.
Ei midagi keerulist.
 
tibule 01. august 2013, kl 10.26
Nii naiivne ei maksa küll olla, sa suhteekspert. Mees tuleb ja ütleb otse, jõin palju või andsin naisele peksa, kui hilja koju tuli või midagi veel räigemat???
ha ha haaaa
 
nnn 01. august 2013, kl 10.58
Küll juba tibu oskab mehelt kõik väljapressida.
 
tibu 01. august 2013, kl 11.41
Lugege läbi ja õppige see elutarkus omale pähe!!!!

Kui sa mehele meeldid, siis ta ka ütleb, miks nad lahku läksid ja ütleb isegi millal. Kui sa aga talle ei meeldi, siis pole see ka sinu asi, miks nad lahutasid.
 
to tibu 01. august 2013, kl 11.56
sina pista oma tarkused omale sinna tahapoole sulgede vahel ja ära kaaguta siin nii palju.
 
tibu 01. august 2013, kl 12.23
ÕPi pähe! See on küll väga lühikeselt ja täpselt kirja pandud, peaks sinna hallolusesse kinni jääma.

Kui sa mehele meeldid, siis ta ka ütleb, miks nad lahku läksid ja ütleb isegi millal. Kui sa aga talle ei meeldi, siis pole see ka sinu asi, miks nad lahutasid.
 
jah ekstaole 01. august 2013, kl 12.28
aga miks sina ühelegi mehele ei meeldi?
 
just 01. august 2013, kl 12.39
miks sa ühelegi mehele ei meeldi, vaid nad lasevad jalga teises suunas ja kiirelt.
Tahad reedan saladuse, kui sa vait ei jää ja muudkui unistad kuidas mehed sind taga ajavad.
Võin su pildi siia panna, saavad teised teada. Virtuaalne imeilus tibu oma saja nimega.
 
palve 01. august 2013, kl 12.49
palun ärge pange selle kortsus ja koleda sanitari pilti siia
 
sa 01. august 2013, kl 19.27
tibu oled siin teemas ikka päris võhik või mängid lolli.Ükski mees ei tunnista lahku minnes oma süüd Seda enam kui talle naine meeldib.Alati on naised süüdi.Samuti ei räägi ka naised oma tulevasele tegelikke põhjuseid lahku minnes.Kas teile on mõni mees rääkinud,et jõin palju,käisin pidevalt sõpradega....,ei koristanud enda järelt,naisele raha ei andnud,vahel äigasin ka jne.Ja kui see mees peaks uue naise leidma,siis ta räägib kui hea mees ta oli,aga naine ei osanud seda hinnata.Hea kui ta naist veel 100 surmapatus ei süüdista.
 
tibu 02. august 2013, kl 09.58
Teema oli, miks mees lahku lä'ks ja mnina avstasingi, küsi tema käest, kui sa talle meeldid ja ta tahab sinuga oma elu jagada, ütleb ta sulle ka lahutuse põhjuse. Kui sa talle ei meeldi, pole sinua si üldse huvi tunda, miks mingi mees lahku läks.

Pole vaja välja mõelda oletusi ja mingeid külajutte- kuulujutte võõrastest inimestest rääkida, keegi neid ei eta ega tunne ja see, miks ja kuidas on iga paari oma asi, miks lahku lähevad.Põhjusi on sadu, miks lahutatakse.
 
üks mees 02. august 2013, kl 10.24
oma eelmisest suhtest rääkimine pole viisakas tegu ja seda teevad ainult kibestunud tundmatud netiavarustes ja kuulsad tropid Kroonikas
 
nnn 03. august 2013, kl 14.41
Kas mehed üldse julgevadki tunnistada, et nad on mahajäetud. Pigem saab eksnaine kriitikanooli.
 
Ats 50pealt 03. august 2013, kl 16.50
Mis teooria see on, et mahajäetu on halb ja mahajätja hea? Võibolla ta naine armus ülepeakaela ja tõmbas minema, see ei tee ju meest halvaks. Ei saa ju lambist väita, et see uus mees on parem? Erinev, seda küll ja see on ka loomulik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!