Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
häda jänese pärast
 
u 20. detsember 2011, kl 12.51
poeg tõi jänese, ise väga õhinas. arvasin, et teeb ka valmis, aga ei, surus teise külmkappi "pidulikku hetke" ootama. no ja nüüd, mis mina temaga teen? mina kohe kardan niisugust asja. mõtlen, et millega maitsestada (et jänese mekki ei tunneks) ja üldse, kui kaua ta küpseb ja kas teda ka millegagi täidetakse?
 
Ah 20. detsember 2011, kl 13.12
lase parem lahti, las jookseb.
 
u 20. detsember 2011, kl 13.36
sul hea öelda...
noh, alustuseks katsusin siis oma jänest guugeldada, kuid ega sealt ka kuigi häid "adjustaate " ei saanud. ikka et kuiv,lahja ja kondine ning ilmetu olemisega. aga ega midagi, siin kehtib vist jälle tuntud-teatud vahva sõduri ütlemine "rohkem sousti!"
 
jänes 20. detsember 2011, kl 14.06
tükelda jänes parajateks paladeks. pane rasvaga määritud praepanniga ahju küpsema. kui jänes on pruunistunud, vala üle rõõsa koorega, maitsesta soola ja musta pipraga. hauta kuni jänes on pehme.
 
Häda mõistuse pärast 20. detsember 2011, kl 14.21
Loomavihkajad! Austage loomade õigust enesemääramisele!
 
jänes 20. detsember 2011, kl 14.50
Häda mõistuse pärast

Ma just määran, mis minuga teha võib ja tuleb;D
Palun austa minu enesemääramise otsust;D
 
u 20. detsember 2011, kl 17.32
rõõsa koorega hautada? ega õiget moorpraadi vist muidu saagi. kõva kamakas võid ka muidugi. isegi vanast saapatallast pidada sel kombel hõrgutis saama. ühe erandiga siiski: nõuka-ajal ostis üks mees Liiva kauplusest (teate küll, seal raudtee ülesõidu juures)supikana. keetis päeva ja teise ning tüki kolmandatki, aga lõpuks viskas tibukese minema...
 
Lee 20. detsember 2011, kl 17.58
Ja ma polegi ainuke, kes toodut kartusega põrnitseb:) Jänese asemel küll kalkun aga esimene ja viimane kokkupuude temaga jääb eelmisesse sajandisse ja riigikorda. Koer kiitis:)
 
vaaaal 20. detsember 2011, kl 18.04
minu koer on kõike kiitnud:)
 
rästu 20. detsember 2011, kl 18.45
vähemalt üks oskab heast-paremast lugu pidada.:) minu koer mitte üksnes ei kiida pärast, vaid üritab juba enne mind vaaritamise vaevast päästa.
viimasel ajal püüan mitte olla oma kõhu ori...:D
 
vaaaal 20. detsember 2011, kl 19.01
nonäädsa, on teisigi rikkureid, kes kuskilt laekunud hea ja paremaga koeri nuumavad...:D
 
rästu 20. detsember 2011, kl 19.36
teema õigetele radadele suunatud...:)

aga eks see jänes tükeldatud kujul kõige söödavam ole...no ei meeldi mulle need tervelt küpsetatud elukad(sead, kanad jne.)
 
vaaaal 20. detsember 2011, kl 20.05
toidutare lehel 12 retsepti
 
rästu 21. detsember 2011, kl 12.12
...:D saatuse sunnil lähen minagi nenedega tutvuma.
 
Kati 21. detsember 2011, kl 14.34
Mina praen enne natuke toorest peekonit, siis pruunistan seal jänesetükid ja porgandid ja sibulad, kallan peale keeva vee ja hautan umbes tund või pisut rohkem. Hiljem sõelun praeleeme ja alles siis valan juurde koore, lasen keema ja on väga hea.
 
Musi 26. detsember 2011, kl 08.18
Jänes püksis!
 
musi -musi 26. detsember 2011, kl 12.47
Jänes kõhus.
 
??? 26. detsember 2011, kl 12.59
Kõhus...jänes..? Liblikad ikka...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!