Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Kaaslase minevik

Pirtsakas mutt 16. mai 2015, kl 09.37
Olen netis tutvunud mõne sümpaatse mehega. Aga alati on tekkinud kõhklused, et miks ta on vaba. Tavaliselt ei taheta minevikust rääkida. Kui räägibki, siis tegelikult ei tahtnud ma seda kuulda. Sisimas tahaksin nn. puhast lehte. Pirtsakas mutt olen.
moosimadu 16. mai 2015, kl 09.56
50+ ikkagi. Puhas minevik oleks kloostrist sääred teinud mungal, kui sellelgi.

üks mees 16. mai 2015, kl 09.57
Miks sa ise vaba oled? Ja kui puhas on su enda leht?

.. 16. mai 2015, kl 10.02
Mina ei otsi kedagi, sattusin lihtsalt teemat lugema. Aga olen ise samasugune oma põhimõtetes. Sümpaatsus tekib ausa ja rahuliku (mitte vägivaldse) inimese vastu. Tal ei tohi olnud olla palju sekspartnereid ehk et on olnud koos pikalt 1-2 partneriga. Mida väiksem arv, seda parem. Miks keegi on lahku läinud, seal on erinevad põhjused. Kindlasti leiad ka neid, kes on lahutanud abielu lihtsalt mittesobivuse tõttu. Aeg oli lõpuks küps lahku minekuks.

Pirtsakas 16. mai 2015, kl 10.02
Lesk olen

.. 16. mai 2015, kl 10.09
Arvan, et teed siis õigesti, et ei asenda oma meest koheselt kellegagi, vaid ikka valid. Vahel võtab uue suhte loomine aastaid. Kas Sul on kiiret? Meie vanuses ei võta väga omaks enam päris uusi inimesi. Võib-olla järgmine tuleb jälle vanast ringist, keda tunned. Mina päris uuesse ei suudaks vist enam armuda ja teda tundma õppida oleks raske.

arvab 16. mai 2015, kl 10.25
Kui ollakse 50+, siis pole enam aega aastaid valida
moosimadu 16. mai 2015, kl 10.55
arvab Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui ollakse 50+, siis pole enam aega aastaid valid
> a

Pole ju reeglit "võidab see, kes on surma hetkeks suhtes".
Sellise asja jaoks peab aega olema.
mansion ghost 16. mai 2015, kl 11.13
"Aga alati on tekkinud kõhklused, et miks ta on vaba."

Just-just, siingi tekib küsimus, miks keegi naine jälle "vaba" on.
Kummitus on vaba, sest esimesest ja ainsast suhtest on järglased olemas ning mingit kohustust ja vältimatut vajadust järgmisteks suheteks pole. Tõenäoliselt pole ainus omalaadne.
Igasugused "skoorijad" sebigu omasugustega ;)

peab 16. mai 2015, kl 11.15
on küll aega. ei pea iga hinna eest kellegagi elama või olema. milleks oma elu nõmedaks teha. kui oma ei leia siis oledki üksi, mis siis on? nii meeleheitel ei saa ju üks inimene olla, et ei vali ega midagi.

.. 16. mai 2015, kl 11.37
Kummitus on siis normaalne tegelane.

Ehk on ikkagi meeldiv kaaslane sulle palju lähemal. Vaataks ikka oma vanade tuttavate ja sõprade seas esmalt ringi. On mõni vaba inimene, kellele meeldid ja sind hoiab.

juuli 16. mai 2015, kl 11.57
Kas peabki kedagi otsima . Ela üksinda , teed täpselt seda mida tahad .

Teemaalgatajale 16. mai 2015, kl 12.59
Kuule, pirtsakas mutt, Sa ise ei ole ju ka puhas leht, kui lesk oled :) Keegi sinusugune paranoika võiks samuti kahtlustama hakata, et pagan, on mehe hauda ajanud. Kui inimene, kes ei ole enam verinoor, on nö puhas leht, siis see on ka tegelikult kahtlane - miks ta elu elanud pole?

Parem karta kui kahetseda 16. mai 2015, kl 13.37
kriminaalse minevikuga mehed on hea näitlemisoskusega. Jääd nende muinasjutte uskuma, oled elu lõpuni häbistatud ja õnnetu.

arvaja 16. mai 2015, kl 19.01
Äkki ootad liiga kiiret südamepuistamist? Anna aega - muudest juttudest ja käitumisest võib nii mõndagi välja lugeda, kui oskad.

Teemaalgataja 17. mai 2015, kl 10.41
Minu kadunud abikaasa pani palju kärakat, algul ikka viina aga hiljem juba veinid, siis suured ölled ja minu jättis unarusse. Tema pump ütles pärast jooma tuure lihtsalt üles. Tahan järgmisena ikka kaine mehega tegeleda.

juurikas 17. mai 2015, kl 10.48
Kirjuta siis...mis, kus, kui vana jne jne.

vanamehest tibu,me jälgime sinu tegevust 17. mai 2015, kl 10.50
tibu / 10:36, 17. mai 2015
kas JÄLLE üks Eesti kaitsdevõime tõstmisele vastu töötav kirjutis?????

tibu 17. mai 2015, kl 11.23
Alati tuleb teha taustauuringuid. Med. töötajad saavad ligi terviseandmetele. Kui ise ei saa, siis sõbrannad abistavad.

Bonne 17. mai 2015, kl 11.39
Arvan, et kui ei suudeta kellegi minevikust mööda vaadata, siis pole ka mõtet uut suhet otsida. Ei poolesaja aastasena ega ka nooremana.
Hetkel, kui koos alustatakse, muututaksegi teineteise jaoks väga mitmes mõttes puhtaks leheks. :)

tibule 17. mai 2015, kl 11.42
kas sa delikaatsetest isikuandmetest oled midagi kuulnud. KEELATUD ON VAADATA VÕÕRASTE INIMESTE ISIKUANDMEID. Ja kui se välja tuleb, vallandatakse päeva pealt. Väga loll nõuanne nuhkida E-terviselugu.

kana 17. mai 2015, kl 11.44
Netis võib ikka tuhlata, vahel midagi põnevat välja.

kle tibu 17. mai 2015, kl 15.23
Peaksin sinu õpetussõnu osakonna arstidele näitama, saad lolli jutu eest töölt kohe ja ruttu vabaks! Mitte keegi peale arsti ei saa haigusloole juurdepääsu, kui arst on loa andnud, see teine teema.

HaukuvPeni 17. mai 2015, kl 20.13
Ideaalset pole olemas! Kõigil on minevik ja selles kindlasti neid asju mille üle uhke ei olda. Võta selline kelle minevikku, mida sa tead, veel taluda suudad. Või ole üksi oma loodud fantaasia ideaalmaailmas.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!

Küss 24. juuni 2015, kl 15.50
Tibu on kadunud siit. Kas lastigi töölt lahti?

50+ 24. juuni 2015, kl 15.57
Ainult vastsündinud beebil on veel elamata elu aga iniemsel 50+ on minevik kindlalt olemas. Teisele tuleb sellest rääkida niipalju, mis võib segada, häirida või olla võimatuks edasimineku puhul. Kui inimene on vangis olnud, siis ei saa seda jätta võimalikule tutvusele rääkimata,sõltuvuseprobleemid, sama ka võlakoorem ja laste arv, toetused lastele ja muu väga oluline. Kui see hiljem välja tuleb, mis teisele on vastuvõetamatu, käib lahkuminek valulisemalt kui eos rääkimine, siis ehk ei märkagi, kui suhet ei saanud ellu viia.

gõustile, kes suhteid ei loogi 24. juuni 2015, kl 18.36
gõusti moor jättis vanale mehele kustumatud mälestused, tegelikult kas siis kepipuudus naisele oli koormav juba suhtes olles, et ta su minema viskas?
näib, et ega sust eriti kepivenda polegi, sest kui oleks, ju sa otsiks aktiivsemalt.
nüüd niisama hea möliseda netis. ja kritiseerida ja vinguda..
testosteroon ajudest välja jooksnud, peenisest ka?

viimasele 24. juuni 2015, kl 18.44
Kas oma labast joodiku sõnavara ei saaks oma külas omasuguste keskel viljeleda, mitte avalikus ruumis võõraid solvata sellise sõnavaraga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!