Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
tundmatu tel. nr.

malle 22. august 2015, kl 17.51
Tervitus teile,
mul täna selliseid kõnesid kolm. Pikad numbrid. On juhtunud nii, et ma pole telefoni vastu võtnud. Aga teate, tekitab huvi ka!!!! Olete te siin kursis kas neid numbreid kusagil kontrollida ka saad, et kus või mis? Või ongi kohe nii, et need on need rahakorjajad numbrid? Ja kust neil minu tel nr.? Oskate midagi arvata?

Arvan, 22. august 2015, kl 18.52
et uudishimu oli see, mis kassi tappis.
Seega: elage rahulikult oma elu - kel ikka väga vaja, küll sel suu peas ja oskab öelda, et ... igatseb!

kallle 22. august 2015, kl 18.53
miks ei vasta?

Tapetud kass 22. august 2015, kl 18.57
Uudishimu? Tapetud kass... Krt, kas ma olen surnd või? Kass ragistab nüid ajusid.... raks-raks

Surnud mutt 22. august 2015, kl 19.13
Surnud mutt luges netist uudishimulikult nii lolli juttu, et sai ise ka aru, et see tema enda jutt oli...Puänt käes?!

Paitaja 22. august 2015, kl 20.03
Sa mu väike linnupojakene. Nüüd sain igatsemisejutust ja noka avamisest aru. Ma jäin oma heietusse kinni ja ei tabanud mõtet ära.

google.com 22. august 2015, kl 20.28
Guugelda numbrit.

ära vasta 22. august 2015, kl 20.37
ega helista tagasi. sain ka kunagi neid kõnesid. kord oli mingi aasia riik, siis aafrikast...

Miisu 22. august 2015, kl 21.42
Mul hakkas nüüd tõsiselt põnev kohe... Mis ikkagi see va tekstide eesmärk tegelikult oli ja on... Miisu luges ja imestas, koer naeris rõõmsalt, keegi tundis kedagi ära... Joppenpuhh!?

nija 22. august 2015, kl 21.49
Need on bingoloto võidunumbrid

tõsi või 22. august 2015, kl 22.10
kas võiksid need nr-d siia kirja panna. ammu pole loteriiga võitnud.

Rullnokk 22. august 2015, kl 22.59
Ma ei taipa ikka veel mõtet - kas kosjasobitamine, ärapanemine? ei usu hästi, niisama lõbus loba? kes teab... krt seda teab. Ah, vahet ple.
Ükskord ma juhtusin lugema mingit teksti, mis rääkis väiksekese paitamisest. Ma olingi just eelnevalt mõttelist tervendamist teinud. Siis ma mõtlesin, et sa kuuled ja tunned selgelt. Nii huvitav...

babulja 75 22. august 2015, kl 23.02
Mina avastasin hiljuti sellise pühaku nagu Peterburi Ksenja - ta tõesti aitab. Palvetasin meie kõigi eest - ja näed ta aitab ja asjad on liikuma hakanud.

cinderella 22. august 2015, kl 23.05
rullnokk, sa vist sattusid kassipidajate kodulehele, kus oli kirjeldatud, kuidas väikseid kassipojukesi paitatakse. kas sellisel äratundmis ja härdushetkel endale ikka varjupaigast kodutu kassi soetasid?

cinderella 22. august 2015, kl 23.07
babulja, mille eest sa seal täpsemalt palvetasid? et rullnokale varjupaigast ikka kirpudeta kass satuks?

Babniknokk 22. august 2015, kl 23.25
Eesmärgid täidetud, Tuhkatriinu!

cinderella 22. august 2015, kl 23.33
babnik, kas sa otsid siin ikka veel järjekindlalt sellist atsakat ja matsakat mammit? kuidagi pikale veninud need otsingud, äkki on sul mõni viga külges?

babniknokk 22. august 2015, kl 23.39
Kust mina mäletan, mida ma kunagi otsinud olen... kas see "atsakas ja matsakas mammi" on minu väljend vä? Ma naersin end praegu peaaegu puruks ;))) Minu eesmärgiks on eelnevas elus olnud naljaviskamine endast noorematele. Siis on mõni hakanud mind kurjustama ja nahutama, nalja kui palju - rumalat nalja.

cinderella 22. august 2015, kl 23.57
sa lihtsalt meenutad kahtlaselt üht lõbusat selli nimega haukuvpeni. millegipärast kargas tibunimeline vanatoi talle kintsu ja lõrises täiesti mittetibulikult erinevate naisenimede alt ta peale pidevalt. kartis vist konkurentsi.

Babniknokk 23. august 2015, kl 00.12
Ahh, vahet ple. Minu vana pea seda asja peensusteni niikuinii ära ei jaga, ma olen siin niikuinii tahumatu vana matsi kestas. Ip-des ma tuustida ja otsida ei oska ja ei viitsi - kes mis nime alt ja mis vahtu kirjutab. Tõsiselt ma seda niikuinii pole võtt. ...Kuni nüüd toimuvale... See on nii kummaline ja lõbus kokkusattumus lihtsalt. Elu keerdkäigud on ikka imelikud ja imelised. Head ööd!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!