Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
sobilik pulmakleit vanemas eas

Maimu 24. aprill 2016, kl 22.40
naaberküla Endel tegi lõpuks ettepaneku leivad ühte kappi panna. plaanime sellist suuremapoolset pidulikku sündmust, vähemalt 100 külalist minu ja 70 Endli poolt. seega peab ka kleit pidulik olema. klassikaline valge ei sobi, kuna abiellun juba kolmas kord. olen siin leopardimustrilisi vaadanud, liibuvad hästi ja näitavad lopsakat figuuri visuaalselt saledamana. ja kui juba loomateemale mindud, siis loor peaks sebramustriline olema. kuigi mulle meeldis ka paabulinnusaba muster. ei teagi kohe, millist valida, ei saa ju kahe looriga altari ette minna.

Maimule 24. aprill 2016, kl 22.54
Mina pakun välja, et sobivaim loor on siiski paabulinnumustriline... See TORKAB silma ja tõmbab veel rohkem tähelepanu lopsakale leopardifiguurile. Üldmulje on külluslik ja lopsakas - st rikkalik. Külalistel jääb mulje sinust kui jõukast inimesest.

Tädi Rutt

Maimu 24. aprill 2016, kl 23.13
aitäh, tädi Rutt. just sellist muljet ma avaldada soovingi. söön veel enne pulmi kõvasti saiakesi ja pirukaid, et leopardimustrilist liibuvat kleiti võimalikult efektselt välja kanda. las naabrid vaatavad ja kadestavad.

Tädi Rutt 24. aprill 2016, kl 23.52
Aitäh, armas proua Maimu. Mina juba oskan head nõu anda. Elatud aastate kogemus ja minu sünnipärane peen moetunnetus on teinud oma töö. Mul on väga hea meel, et olete leidnud ja osanud endaga siduda kokku, otsekui suvelillede pärja, enda ja härra Endli elutee. Osavalt ja peenelt, mängleva kergusega korraldate Te pulmi külalishordidele, samas jäädes ise ikka tähelepanu keskpunkti. See ongi tõelise proua tundemärk.

KOLMAS KORD --ON RASKE 25. aprill 2016, kl 09.33
Maimu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> naaberküla Endel tegi lõpuks ettepaneku leivad üht
> e kappi panna. plaanime sellist suuremapoolset pid
> ulikku sündmust, vähemalt 100 külalist minu ja 70
> Endli poolt. seega peab ka kleit pidulik olema. kl
> assikaline valge ei sobi, kuna abiellun juba kolma
> s kord. olen siin leopardimustrilisi vaadanud, lii
> buvad hästi ja näitavad lopsakat figuuri visuaalse
> lt saledamana. ja kui juba loomateemale mindud, si
> is loor peaks sebramustriline olema. kuigi mulle m
> eeldis ka paabulinnusaba muster. ei teagi kohe, mi
> llist valida, ei saa ju kahe looriga altari ette m
> inna.
VÕTA ENDEL KAASA JA VALIGE
KOOS RIIETUS ----ET KA TEIE KÜLALISED ""SIND NAERMA EI HAKKA::???
IKKA SIIN PEAKS OLEMA ,,,
VÄGA LÄBIMÕELDUD RIIETUS,, ERITI
KUI TAHATE KIRIKUS ABIELU SÕLMIDA,; ###SIIN ON IKKA PALJU VAJA MÕTELDA ,,
JA ABI KA KÜSIDA ;;
SELLEKS ONGI SINU ENDEL:

Küsimus RUTILE 25. aprill 2016, kl 09.37
Tädi Rutt Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aitäh, armas proua Maimu. Mina juba oskan head nõu
> anda. Elatud aastate kogemus ja minu sünnipärane
> peen moetunnetus on teinud oma töö. Mul on väga he
> a meel, et olete leidnud ja osanud endaga siduda k
> okku, otsekui suvelillede pärja, enda ja härra End
> li elutee. Osavalt ja peenelt, mängleva kergusega
> korraldate Te pulmi külalishordidele, samas jäädes
> ise ikka tähelepanu keskpunkti. See ongi tõelise
> proua tundemärk.
TÄDI RUTT ::::KAS OTSID KA
OMALE KÜLAMEEST ENDLIT::

et te ka viitsite 25. aprill 2016, kl 11.11
siin sellist nalja teha, kui igav peab ikka eluke olema.
ja kui loll peab peake olema, et sellele tõsimeeli reageerida.

ja vaatangi seda hambutut röökurit - temagi on eestlane, evolutsiooni vili, esiisade järeltulija - südame alt läheb jahedaks
brrrrrrrrrrrrr

oh mida 25. aprill 2016, kl 12.05
las inimesed lõbutseda, las räägivad, kuni veel aega olla antud.
nähkem ikka elu ilusamat ja lõbusamat poolt.

aga miks te tahate lõbutseda 25. aprill 2016, kl 12.14
SELLISEL AJAL
eestimaa on omadega perses, neegritel on suuemad õigused kui aborigeenidel, venemeelne pürib eesti presidendiks ja jänkila teeb eeltööd käte puhtakspesemiseks kui putina baltikumile maidani korraldada tahaks. krt, või pole see kõik teie asi enam, sest teie suud on hammastest puhtad juba - JA SEDA IGAS MÕTTES???

Pagulased saavad jahh 2000.- € kuus korteriüüriks!!! 25. aprill 2016, kl 12.21
Kle KOLMAS KORD --ON RASKE
25. aprill 2016, kl 09.33,

ega siin muidugi päris õige aruga enam kõik pole, aga sina lõpeta see copy-paste juba ära, tõesti!
Kui omal see ajuke enam ei vaarita, kas siis on uhkem teiste mõtteid muudkui korrata? Sa vist see poolearuline "öölektor" sealt poolearuliste
soovikontserdist :D

kiku 25. aprill 2016, kl 12.50
Hammastest lage suu on inimesele endale nuhtluseks. Ajudest lage kolp on kõigide hädade algus. Ka selles foorumis.

veel 25. aprill 2016, kl 13.20
Röökuri suur peenis on samuti nuhtluseks, enamik verest on seal. Aju jaoks ei jätku üldsegi.

jummel 25. aprill 2016, kl 22.12
inimene otsib endale tähtsaks päevaks sobilikku riietust ja mida teie siin teinud olete, kommentaatorid? häbi ei ole või mingite pagulaste ja puuduvate hammastega siia sisse sõita? kui on häbi, siis vähemalt südametunnistust kuigi palju alles. kui häbi ka pole, siis tuleb valge lina ümber võtta ja astuma hakata, elavate seas pole sellistel enam midagi teha.

Ülla-ülla 26. aprill 2016, kl 11.49
Mina ka soovitaks paabulinnumustrilist.
Nii vana inimene peaks juba taipama, et külaliste arvamine pole tähtis, tähtis on enda ja oma pere arvamus. Ja kui sa end paabulinnumustris hästi tunned, siis see ongi sinu jaoks see õige.

P.S. Võiksid siis ka kaasale paabilinnumustriga taskuräti rinnataskusse sokutada või vähemalt paabilinnumustriga kingad hankida. Siis on kohe kaugele näha, et kes kellega.

Endel 29. aprill 2016, kl 10.45
Olgu muster mis tahes, aga dekoltee peab vähemalt vööni ulatuma.

:)D) 29. aprill 2016, kl 10.57

poltergeist 14. juuni 2017, kl 01.48
prouad, mehe leidmine on käkitegu, siingi neid rohkem kui meheleminekueas naisi. kes neid varsti enam mäletab, aga vat pruutkleit jääb eluks ajaks meelde.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!