Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
moos otsas
 
aleksa 18. mai 2016, kl 18.03
juula, tegelt ka, mida sa närid sest villemist, viisakas rahulik kodanik ja sina sedasi --- ise väitsid, et sul on päris elu ka, no tõesti, päriselus ka niimoodi kihvtitad või. . ma tegelt ei usu
 
vana-Villem 18. mai 2016, kl 18.10
Nüüd kohe heameel mis hirmus, lullar 1. Nõndamoodi.
 
õitsvas penskarieas Juula 18. mai 2016, kl 18.58
Mida nüüd Villem jälle ahistamiseks klassifitseeris? Kui ikka nii tundlik ollakse, siis pole vaja siia üldse vist nina pista, närvikava säilib ja on aega vahel lihtsalt pilvi vaadata. Aga jah, päriselus ei ole inimesed enamjaolt sellised nagu kataloogist tellitud pilt, viisakad ja alati malbed. Inimesed ongi erinevate egode ja karismadega. Lihtsalt kui ei solvuta iga pisiasja peale, aktsepteeritakse teise erinevust, siis lihtsustatult öeldes ongi mugav ja hea koos elada.
 
vana-Villem 18. mai 2016, kl 19.27
Ei pole mina ahistatud ega ahistaja.
 
õitsvas penskarieas Juula 18. mai 2016, kl 19.40
Tõsi ka või, Villem? No siis paneme su autahvlile ja näitame järgmistele siia lisanduvatele 50plussidele, et meil siin selline tõeliselt stoiline ja mehine kuju. Iga pisiasja peale närvi ei lähe, naisi ei halvusta ja on üldse nagu Bruce Willis visas hinges. Austajaid tekib nii et tapab.
 
vana-Villem 18. mai 2016, kl 20.59
Pole autahveldamise vajadust ega urbaniseerunud naiste vajadust.
Kui selg väsinud, siis surgin arvutis, pole aega rohkem.

Avastasin Flash Mobi, vahin seda ajaviiteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!