Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Klassikokkutulek
 
kolla 11. detsember 2016, kl 15.42
Täna siis näete seda filmi kanal 2. kell 20.00 Ainult selle filmile mõeldes tulevad külmavärinad peale. Õudus! Kas see peab komöödia olema? Stsenarist on ming pervert vist!?
 
Ole nüüd ikka! :D 11. detsember 2016, kl 16.43
"Raju ja samas südamliku komöödia algstsenaarium pärineb Taanist, kus samanimeline film 2011. aastal üliedukalt kinod rahvaga täitis. Täpselt samasugune pöörane publikumenu saatis ka soomlaste versiooni. Eesti jaoks kohandas originaalstsenaariumi hetke üks premeeritumaid stsenariste, dramaturg ja näitleja Martin Algus, kes loo sädeleva huumoriga kohalikku konteksti tõi."
Vaat seda küsiks selle "kriitiku" kohta küll!!!
Kui Kenderi Kaur oma "ülinaturaalsed" biograafia ja unistuste kirjeldused "tekstina" avaldas, siis teda uurinud kõrgharitud akadeemiline komisjon ei näinud piiskagi vaimuhaigust ja kultuurakõrgkiht laulis õigustusi ja halleluujat! Aga noh, kuskilt see "sooneutraalsus, pedofiilia ja kärgpered" peavad ju pärinema! :D
 
eiei 11. detsember 2016, kl 16.43
juba reklaamid on vastikud, filmi ei tahagi vaadata, mujalt tuleb sel ajal palju huvitavamat.
 
------------ 11. detsember 2016, kl 19.23
Kohe mitmesse foorumisse teema teinud... No peab ikka hea film olema tõesti.
Ootan huviga, aga ei tea, kas ikka tuleb meelde telekas lahti teha...
Eks näis, kuidas "kolla" reklaamiüritus vilja kannab:)
 
Ei usu, et see sulle sobib, 11. detsember 2016, kl 19.43
sest sa ju juba nii vana! :(
Loed nii paljudest foorumidest selle "ime" kohta, aga meelde ei jää muhvigi! :(
Aga p-rset see ora torgib! :)
 
kolla 11. detsember 2016, kl 20.58
Kell 22 on veel mingi klassikokkutulek?
 
------------- 11. detsember 2016, kl 22.43
Ei usu, et see sulle sobib, Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sest sa ju juba nii vana! :(
> Loed nii paljudes
> t foorumidest selle "ime" kohta, aga meelde ei jää
> muhvigi! :(
> Aga p-rset see ora torgib! :)
--------------
Seda ma mõtlesingi, et ma vist liiga vana selle jaoks tõesti, ikka 30+ ja puha. Ei viitsinud vaadata. Ja nagu ei torgi ka kuskilt.
Las need noored vingu omakeskis edasi.
 
:) 11. detsember 2016, kl 22.55
kolla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kell 22 on veel mingi klassikokkutulek?

Nojah. Ega see filmgi mingi uus asi pole. Või mida küsid?
 
uu 12. detsember 2016, kl 09.40
mul selle filmiga hoopis oma mälestused/rõõmud/mured: -üle hulga aja käisid noored õhtul väljas e koos kinos "Klassiõhtul".
-mis paganama pärast on kogu klassil peas Tartu nõuka-aegse e nn Riikliku Ülikooli teklid? kas Martin Algus, muidu igati nutikas poiss, tõesti ei tea, et meil 25 a tagasi polnud keskkoolides mingit koolimütsi-kommet?
-ei saanud eile filmi õieti vaadata, keegi helistas. aga see, mida nägin, oli päris sümpaatne. lõpp täitsa üllatav: et ei olnudki midagi, kõik vajus laiali. nagu me endi "suured" elud. ootad midagi ja siis...
 
kyll 12. detsember 2016, kl 09.44
sex on hea
 
maniila 12. detsember 2016, kl 10.51
:) to 30+! võta vabalt, see ei ole mingi noor, kes siin tatti pritsib, ma saanud ikka nahutada küll ja veel. ja no põhiline on, et ora perses:)see juba vana kommija:)
 
ausalt 12. detsember 2016, kl 14.58
reklaami vaadates, mõtlesin samuti, jube, aga film ise meeldis, asjalikult tehtud, mehed, mehed, raske on endale tunnistada, et aastad lähevad ja paljugi muutub. Hea kõigile meestele meeldetuletuseks, mis tegelikult tähtis on.
 
Raivo Kohalik 12. detsember 2016, kl 15.16
sõprus on defitsiitne haruldus .
need kes su kõrval on vaid siis
kui sul hästi läheb - on vaid tuttavad .

Tõelised sõbrad leiad siis kui hädas oled .

abigi ei pea olema alati materiaalne
piisab ka mõistmisest ja kaasa tundmisestki
 
vanem eit 12. detsember 2016, kl 16.49
mul tundus ainult 1 koht naljakas. naersin sudamest. seal, kus malmsten diskol kaed harali tantsu vihtus. ulejaanud tundus nii nome. meenus sulev nommik, keda omal ajal palju kritiseeriti, kuigi minu arust oskas tema nalja teha ilma labasusteta. meenub ka baskini peen huumor. noukaaegsed vene komoodiad. see film oli nende vanade naljafilmide korval lihtsalt hale.

vbl meestele meeldib rohkem selline allapoole naba nali, ei tea. oma mees oli kahjuks sel ajal tool, ei saanud vaadata. pole meeste arvamust kelleltki kusida ka.
 
vanem eit 12. detsember 2016, kl 16.52
raivo kohalik
mitte alati. mul oli suur sobranna just siis, kui mu elus kehvasti koik laks. tema lohutas. aga kui mul hakkas hasti minema, siis seda ta valja ei kannatanud.
 
paku pekkit või moos, soolas või haput, midagi ei kõlba 12. detsember 2016, kl 17.33
Te olete VANAD SAURUSED. Olete unustanud nooruse ja nooruses tehtud vembud. Või olite nooruses samasugused kuivad kuivikud nagu olete praegu. Raske juhtum, võibolla parandab teid haud. Kahtlen, sealgi lamate te samasuguse morni näoga ja kriipsuks kokkupigistatud mokkadega nagu te naistekas arvamust avaldate. Ikka ving, ving, ving.
 
ausalt 12. detsember 2016, kl 18.07
Ma ei naernud ka, aga muigasin nii mõneski kohas. Väga sügavamõtteline film ja need kes ei oska lugeda ridade vahelt, need vahivad nagu lollust ikka, naeravad, sest see kõik on tehtud neist endist. Kellel noorus meelest läinud või oma elu nii krussis, et sellest enam ei oska üldse välja tulla, need kritiseerivad, sest nii hea on vaadata, kui lollid on teised.
 
veel ausamalt 21. detsember 2016, kl 19.21
Väga mage ja sealjuures labane film. Esimesed 15 minutit ajas mõni stseen muigama, ülejäänud aja haigutasin ja nihelesin (kinos). Kohati oli piinlik ka, et sellist jama üldse vaatama läksin.
 
uu 21. detsember 2016, kl 22.37
ei-ei, kinno nüüd küll tõesti iga "kähkuka" peale ei tasu minna, raiskad aega ja raha. see teema siin sai alguse TVst, Kanal 2 peal näidati seda filmi. vbl pühade ajal saab ka midagi muud uut näha, "Ema" on näiteks reedel ETVs.
 
aff 22. detsember 2016, kl 18.06
Iga asi omal ajal. Ainult arengupeetusega inimesele tundub 20-30 aasta taguste naljade kordamine ikka sama naljakas, reaalsuses tegemist vaid haleda paroodiaga. Filmi tutvustamises näitlejate poolt poldud kiidusõnadega kitsid, kuidas ikka nauditi filmi tegemist ja kuidas rahvale meeldis jms blablablaa. Nojah, kui vaadata, mis maailmas toimub, kes meid valitsevad ja juhivad, siis polegi enam midagi imestada. Nagu ma ikka olen öelnud, maailm on lolle täis ja veel mõned aastad tagasi oli mul suur tahtmine olla samasugune loll nagu ma noorena olin, et mitte näha seda idiootsust, mis me ümber toimub. Jaa muidugi, siis oleks kõik naljakas tundunud. Ka palja pe.rse näitamine. Praegu aga, sorrivaan, ei pakkunud mingit elamust, raisatud aeg.
 
Ülla-ülla 23. detsember 2016, kl 11.11
Tsitaat: _Olete unustanud nooruse ja nooruses tehtud vembud_

Noo ei.
Palja tagumiku vempe pole tõesti iialgi teinud, seega pole, mida unustada. Pole sellist asja iialgi naljakaks pidada osanud.
Mis parata, teine kasvatus.

Minu nooruses oli millegipärast suhtumine, et nii labaselt käituvad kohalikud venelased, et meie, eestlased, oleme paremad . . . sest tõesti võisid linnas näha, kuidas vene poiste kamp läheb, üks äkki röögatab (tähelepanu äratamiseks) ja tõmbab teisel püksid maha, teine röögatab veidi kõrgema tooniga ja tõmbab oma püksid jälle üles . . . ja mingit rüselust või omavahelist arveteklaarimist ei järgnenud, nii et ilmselt peeti seda keskmiselt normaalseks käitumiseks.
Ja seda rohkem kui ühel korral.

Nüüd siis oleme laskunud samale tasemele?

Meie ajal käidi Pirita sillalt jõkke hüppamas, pandi juua täis teise tänava onule tühi kilukarp nööriga sappa, pisteti naabripoisile lumepall kraevahele (lumesõja käigus). Tehti metsa selline suusarada, kust üks suusk läks ühelt poolt, teine teiselt poolt väiksemat puud (üks kord sõideti ühel suusal ühelt poolt, teine kord teisel suusal teiselt poolt puud). Pandi vinnastatud hiirelõks rohu sisse, kust naabrimutt üle meie muru otse käis. Kallati vanaema valgete kannikeste sinisesse vaasi veidi tinti, nii et kannikeseõied omandasid varre kaudu helesinise värvuse.

Ainus allapoole vööd nali oli see, et maal visati küla tigedikule palaval ajal tema õue peal olevasse kuivkäimlasse paar pulka pärmi, nii et kemmergu sisu käärima ja kobrutama ja üle ajama hakkas ning tigedikule majaukse juurde vastu tuli.
Aga tema oli selle ka ausalt ära teeninud.

Püksata olemist ei peetud naljaks, vaid rumaluseks. Aga see oli ka ammu, minu nooruses, tänapäeval on teised moraalinormid . . .
 
uu 23. detsember 2016, kl 16.35
mulle ka "Klassikokkutulekus" see palja-pee-asi ei meeldinud - just selles mõttes, et langes üldisest stiilist/stiilitusest välja. jama.
mida me ka omal ajal malevas ei teinud, sellist asja küll ei olnud.
aga film iseenesest on ju tõesti selline...toode, mis sai millegipärast suht palju tähelepanu. ma küll kartsin hullemat, aga jah, "Seenelkäik" oli selle kõrval ikka lausa kunstiteos?
 
Doktor Pederastitšeskihh Nauk 24. detsember 2016, kl 02.51
Selline kuri kuulujutt vanasti oli, et sakslased olevat kakast piiritust (ehk sitast saia) valmistanud aga tehnoloogia, kuidas nad seda tegid on senini avastamata saladuseks jäänud.
Veel varasel nõuka ajal tehti sibist pudretti, mis põldudele väetisena laiali laotati, et see leiva-/saiaviljale väge annaks.
Olen staažikas viinapõletaja. Kui pärm tõesti kempsu ülevoolavalt käärima paneks siis oleksid mul torud juba ammu töös!
PS: Sitta vedeleb tänapäeval sitta kanti. Nii mõnigi hakkajam puskariajaja kasutanuks juba ammu sellist võimalust ja seda enam, et varsti võib magusaga pingelisemaks minna.
 
maniila 24. detsember 2016, kl 12.20
No "Klassikokkutulekut" ja "Seenelkäiku" ei anna võrreldagi. Viimane mulle väga meeldis. Ja meeldis ka eile telekas olnud "Ema". ja just sellepärast, et iva tuli välja alles filmi viimastel minutitel. Väga hea sooritus Kadri Kõusaarelt:)
 
ene 24. detsember 2016, kl 13.20
Hakkasin ka seda "Ema" vaatama , aga ei viisinud eriti, lõpu vaatasin ära, mis see oli kriminull või draama? Tundus sünge olevat, ei tahtnud tuju rikkuda.
 
telelehe 24. detsember 2016, kl 21.14
saadete tutvustus-reklaamis:
2016 olulisemad sündmused ... ja ... ja Eurovisioonil viimane koht, "Klassikokkutuleku" suurim vaadatavus, ...

Nii omaette naerangi, just selline rahvus me olemegi, see ongi meie mentaliteet.:)
 
film 25. detsember 2016, kl 13.51
Filmi vaadates oleme moraalijüngrid, delfis kirjutame hommikust õhtuni, päevast päeva meeste kottidest ja kelladest.
 
meie 25. detsember 2016, kl 14.29
ei ole moraalijünger, aga naerma ei ajanud mind seal ükski koht.
ps. meie kõik ei kirjuta ka siin kottidest ja kelladest, kuigi vahel küll, siis aga käe- või seinakelladest ja kottidest, mis intiimpiirkonda ei kuulu!
 
arvan 25. detsember 2016, kl 16.12
Kust see suur vaadatavus kinodes tuli, kallid piletid ja seansi ajal lahkumine segab teisi, nii saadigi vaadatavus. Mulle ilusa asja labastamine ei sobi vaadata.Pole moraalijünger.
 
uu 26. detsember 2016, kl 13.40
nonii, "Ema" ka poole pealt ära vaadatud. raske psühholoogiline draama, mida eeldasin, see küll ei olnud. kriminull siis või?
ja eile õhtul Maimikute "Kirsitubakas", selline armas pretensioonitu looke. aga väga hea, eluline dialoog ja toredad näitlejatööd. mõnus tunne jäi sellest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!