Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Otsin pruuti ja võin ülal pidada ka
 
Helmut 16. august 2017, kl 03.11
Hästisäilinud, nooruslik, nike tossude ja tõukerattaga mees 71 Kalamajast otsib pruuti. Eelmised olid hirmsad laristajad, selliseid enam ei soovi. Õige naine teeb kartulikoortest lasanje ja vanadest sokkidest vaiba.
 
vastus... 19. august 2017, kl 13.16
Ülal võid pidada...et kartulikoortest sööki pakkudes vai tõukeratast laenutada. Vilets kuulutus.
 
katjake 24. august 2017, kl 22.00
mina teen kartulikoortest lasanje, kui sina tuvi kohale vead- saab pisut lihasem. aga mulle ei meeldi, kui toit järgi jääb- ära pead sööma. küll me selle vaiba ka valmis saame. käid tõukekaga ehk sokke juurdegi kogumas. mis sa niisama passid.
 
vuuduu lakei 25. august 2017, kl 14.05
Mul on paar varblase keha ära anda. Need jäid lasanje tegemisest üle. Kui tuvi ei saa, siis kuluvad need marjaks ära.
 
katjake 25. august 2017, kl 16.16
siis saame juba pitsat ka teha, aga Helmut peb jalad tööle panema rattaga ja jahu hakkama tegema. egas me laristamist kannata- kõik teeme ise ja võtame teistelt vastu niipalju kui saab.
 
vuuduu lakei 25. august 2017, kl 20.07
Ma vaatasin üks päev oma vanad asjad üle ja leidsin vana saunalina. Servad on terved, aga suurest saunatamisest keskkoht on katki kulunud. Mõtlen, et kui see auk veidi suuremaks lõigata, et saaks pontsho ja sellest ümmargusest tükist saaks, kui seda vähekese kohendada, bareti teha. Ma siin kohendasin oma vana hakklihamasina vändaga arvutiks. Võtsin vanast "Feliksist" malli. Saab isegi sõnumeid postitada, selleks tegin seina sisse pilu ja naaber käib väikese viina eest adressaadil ära.
 
just 27. august 2017, kl 03.06
ega koonerdus pole kokkuhoid
uuskasutus on popp - pontsho idee on guul
kanna ainult välja - miksmitte saunamütsiga
nt.
 
vuuduu lakei 27. august 2017, kl 12.29
Muidugi kõike vana ja kasutatut pole mõtet kokku korjata, aga vanad õhukummid ja murdunud kammipiid ja kasvõi munarestid on igati tarvilikud asjad igas majapidamises. Esiteks sääst ja teiseks rõõm säästu üle.
 
k 30. august 2017, kl 19.59
see tossudega vanamees on vist tõukerattaga hetkel oma arvutist mööda pannud, aga ehk hoiab kokku ja ei panegi teist tööle- ehk ootab kuuvalgust.
 
Helmut 02. september 2017, kl 05.58
Vabandan viivituse pärast, otsisin vahepeal tasuta hamstreid, kes rattas jookseks ja generaatori käivitaks. Üks osutus lombakaks, seega netiühendus katkendlik.
 
katjake 02. september 2017, kl 17.07
hamstrid olgu ikka ilu pärast- silmale kah midagi. aga ehk kasutaks oravaid need pisut suuremad ja võivad pähkleid kah korjata-kaks ühes.
 
vuuduu lakei 08. september 2017, kl 21.11
Ega see generaator ole igiliikur, et ise toodab elektrit. Pähklid tuleb ikka sinna rattasse puistata, et oravatel kõht kogu aeg täis oleks. Siis jaksavad joosta. Ja kui kipuvadki väsima või unele jääma, siis hamstrid asemele ja ka ise sõrmega hoogu andma. Siis tuleb netti nii, et pole kuhugi panna. Selle uue tehnikaga on kord sedasi, et ei kipu enam peremehele alluma - kõik kohad netti täis. Olen kuulnud juhtumeid, kus isegi öösiti tükib seesinane net ka voodisse ja siis on jälle öö untsus.
Ma siin leidsin öues prügikastist vana puust supilusika. Vedasin teisele keeled peale ja sain midagi mandoliini taolist. Teeb teine nii kõrget heli, et vaevu ise kuulen. Nüüd harjutangi öösiti mängimist, sest tänavamüra ei eksita ja naaber nagunii ei kuule seda. Muidu oleks kuri karjas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!