Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Kuidas suhtute """ Etv- saadet vaadates ""Suud puhtaks""
 
34.. aastat olen Abielus 04. oktoober 2017, kl 23.25
1. Kas TEILE Eestlased ei mõju see Geide rünnak --eesti Pere--konna inimeste vastu
Vastikult ::: ? TEGELIKULT ENAMUS KODANIKEST ___ Kaitseme koos EKREGA --OMA EESTI PÜSIMA JÄÄMIST: JA ARMASTUSEST SÜNDIGU PALJU LAPSI EESTILE !
Mees + Mees ei sünnita ühtegi uut eestlast ---SEE OLEKS
2. RIIGIMEESTE POOLT TEKITATUD TÜLI --- KA KIRIKU ÕPETAJAST ---- KIRIKU LIIKMETEST ON JUBA ÜLE ASTUMINE !
ÜHELGI POLIITIKUL EESTIS ---POLE KA MIKSERIL ÕIGUS
OTSUSTADA EESTI INIMESTE PERE ELU ÜLE ! :::
3. RANDPERE SAATE LÕPUKS SAAB ARU... KA PEREKONNA TÄHTSUSEST --JA ÜTLES ÕIGED SÕNAD;;;;
""" ÄRGE PIILUGE TEISTE INIMESTE TUPPA !
SEE ON VABA VALIK --KUIDAS KEEGI JA KELLEGA TÄNA EESTIS ELAB""""
GEIDEL --SOOVITAN VAIKIDA JA EDASI KOOS ELADA:(KEEGI TEID EI AHISTA),,AGA PEREKONNA ÕIGUSI TEIE EI SAA :::
SEE SAADE TÄNA NÄITAS --KUIDAS RÜNNATAKSE ABIELUS INIMESI ---- LASTEGA INIMESI JA EESTIS JÕULE TÄHISTAVAID INIMESI =? ÜTELGE --MIKS TE ENAM JUMALA SÕNA EI USU ::
ET AINULT MEES JA NAINE ON ELU EDASIVIIMISEKS MAA PEALE LOODUD ::
 
Huugo 04. oktoober 2017, kl 23.39
Kas sa kukkusid pea peale?
 
Misasja 05. oktoober 2017, kl 01.50
selle kooselu seaduse peale nii kisatakse, et mõnel ausa naba paigast? Eriline argument veel peremudel! Kelle peremudel, huvitav. Need kisakõrid mitu korda lahutatud ja oma perede juurest saba selgas leebet teinud. Nii kiire oli seda peremudelit lammutada, et lihased lapsed ka käigupealt unustatud. Kah mul ütlejad, kuidas ja kellega kes elama peab. Eestis lahutatakse üle poolte abieludest, mis pagana peremudelist me räägime? Kõigepeal tehke omaenda ukseesine korda, st osake oma abielu elada nii, et seal pole petmisi, vägivalda ja laste hülgamist ja siis tulge üürgama, kes kellega elada tohib. Imbetsillikari, ma ütlen.
 
Misasja 05. oktoober 2017, kl 02.13
Lisaks veel juurde, et need mees mehega ja naine naisega lapsendavad kelle poolt lastekodusse jäetud ja hüljatud lapsi? Ilmselt sealt ainuõigest kooslusest sündinuid, keda on nagu üleliigset ballasti sellest ' kaunist' peremudelist välja visatud. Suur hulk rongaisad ja vanemlikest õigustustest ilma jäänud emasid on tunduvalt suurem häbiplekk ühiskonnale kui väike protsent ebatraditsoonilisi.
 
Siis vaata ise 05. oktoober 2017, kl 06.02
Misasja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> selle kooselu seaduse peale nii kisatakse, et mõne
> l ausa naba paigast? Eriline argument veel peremud
> el! Kelle peremudel, huvitav. Need kisakõrid mitu
> korda lahutatud ja oma perede juurest saba selgas
> leebet teinud. Nii kiire oli seda peremudelit lam
> mutada, et lihased lapsed ka käigupealt unustatud.
> Kah mul ütlejad, kuidas ja kellega kes elama peab
> . Eestis lahutatakse üle poolte abieludest, mis pa
> gana peremudelist me räägime? Kõigepeal tehke omae
> nda ukseesine korda, st osake oma abielu elada nii
> , et seal pole petmisi, vägivalda ja laste hülgami
> st ja siis tulge üürgama, kes kellega elada tohib.
> Imbetsillikari, ma ütlen.
Kellega koos elad kellega üldse julged lapsi teha::?
Ei tasu Kohe pea ees hüpata tulle ,,,Ja meie emade kasvatada on eestimaa lapsed,
Aga mees ja mees pole perekond ,,,vaid kaks "Väga --Haiget inimest
kes lapsendatud lapse elu ka ära rikuvad;;
Selleks ongi turvaline lastekodu!
 
skiso 05. oktoober 2017, kl 14.06
hia teema
veelparemad argumendid !

nüid tuleb Telhvi kohta pikk jutt ja need kes pikemast lausest kui kolm sõna aru eisaa, nendel palume lahkesti jätta lugemata ilma vingumata, et küll nüüd alles mölises siin

raffastiku säilimise ja maksuametile ning pensiunääridele meelepärase lähenemise juures pole vahet, kas laps (tulevane maksumaksja ja iibe kasvataja) sünnib "traditsioonilises" peres, "traditsioonitus" peres, pereväliselt, või neitsimaarjast. samuti poleoluline kas laps sünnib sünnitusmajas, kiirabiautus, ühetualises korteris, või männimetsas. oluline on, et lapsed sünnivad.

ses suhtes ei tooda teatud "pere"mudel meile ei positiivset iivet, töökäsi, riigikaitsjaid, päästeametnikke, arste, treialeid, telhvikomentaatoreid ega maksumaksjaid.

hia küsimine on eksjuole, et mis on see "traditsiooniline" peremudel?
et "kas SEE ongi TEIE "traditsiooniline", kui mees treib valmis 10 last ja tõmbab siis teise Barbie juurde jehhat, või SEE, et naene sarisünnitab 25 last lastekodu täituvuse kindlustamiseks?"

vatake lugudegapeetud, see kui imearmsa pere loovad kaks Jüri või kaks Mari ei taga mittekuidagimoodi seda, et üks Jüri ei jookseks millagi Taavi juurde, või üks Mari Kaire juurde.
siin puudub põhjuslik seos.

samuti võib üks Mari ja teine Mari omada eelnevalt lapsi, kes taritakse kaasa uude imetoredasse kooslusesse, kust need lapsed võivad sattuda ka lastekodusse.
elik kahe Mari (ega Jüri) kooselu ei välista võimalust, et olemasolevad lapsed või lastekodust võetud ei satuks mingil ajaetkel lastekodusse esimest korda, või sinna lastekodusse tagasi.

sama kehtib kahe Jüri kohta. ja sama kehtib ka heteropaaride kohta, kes lapsi ei saa ja võtavad omale lastekodust lapsi. see kõik ei taga, et need lapsed lastekodusse tagasi ei või sattuda. täpselt samamoodi nigu ei saa tagada, et iga mehe ja naise ühised lapsed lastekodusse ie satu.

ses suhtes pole appsoluutselt mingit vahet, kas see pere on "traditsiooniline", "traditsioonitu" või kas vanemad on abielus, vallalised, või kooselulepingulised. eiole mõtet kleepida mõlemale grupile sobilikke silte ühele grupile niikuda oma äranägemine ja suunitlus parajasti on ja omale kasulik tundub.

niipalju sis selle "argumendi" kohta lastest ja lastekodudest ja ärajooksvatest Jüridest-Maridest.

nüd edasi tuleb lisaks teha vahet kahe Jüri ja kahe Mari peremudeli vahel, sest esimene PERE ei saa mittekuidagi raffastikku taastoota, aga teine siiski saab. see on üks oluline erinevus, mida ei maksaks unustada.

kõik see eiole primaarne, kui me räägime mingist marginaalsest raffahulgast, kes ei taastooda järglaseid. teema ei vääri sellisel juhul isegi kärpsemusta paberil. primaarseks muutub see siis, kui selline raffahulk kasvab üle teatud kriitilise piiri. meiel on PIISAVALT taastootvate perede või mitteperede (indiviidide) hulk langenud ilma Jüridetagi käesolevaks etkeks alla seda kriitilist taset ja selle Tivoli asemel ümber Jüride ja Maride peaks me kulutama oma auru oopis sellele, et midaiganes peremudel toodaks juurde piisaval hulgal lapsi. olgu see siis kristlike traditsioonidega pere, ateistlik pere, abielupere, vabaabielupere, visiitabielupere, varaliselepinguga pere, kärgpere, kaks Mari kes kasutavad kunstlikku viljastamist, või minupärast haarem. vahet pole. aga isegi Oburje süüdimatu sarisünnitaja on ühiskonnale tibude lugemise hetkeks kasulikum, kui lastekodust lapse võttev Jüride pere.

nüd mis puudutab seda "traditsioonilisust" mida armastatakse sõna "pere" külge pookida või sealt äralahutada.

ei saa eitada ega salata, et igal ühiskonnal ja raffusel ON mingid omad traditsioonid.
jöulud on teatud rahvaste traditsioonid. ramadan on teiste raffaste traditsioon. laulupeod on meie traditsioonid ja pompöössed paraadid Punasel Väljakul venelaste traditsioonid.

WIKI:
**************************************************************************************************
Traditsioon (ladina keeles: traditio – üle-, edasiandmine, ülek. jutustamine; teade) ehk tava ehk komme on inimeste ja põlvkondade vahel toimiv ajaloolise materjali suuline või eeskuju najal edasi andmine. Traditsioon eeldab millegi kordumist - sündmuse, elukommete.

Traditsioon võib koosneda ka mitmest erinevast tegevusest üheskoos. Näiteks Eesti pulmakombed.

Sotsioloogia seisukohalt on ühiselt omaks võetud traditsioon see, mis inimestele ühiseid norme anda suudab ja mis paneb inimesed tõhusamalt kui ükski kontroll või politseivalve neid norme ka täitma. Nende normide puhul, mille aeg ja traditsioon on "pühaks" teinud, mõtleb inimene kuidas oma elu ja tegevust kõige paremini korraldada, et vaieldamatute, täitmisele kuuluvate normide piiresse jääda.

Läbi aegade seostatakse traditsioone enim religiooni ja kirikuga. Paljud kiriklikud tähtpäevad on traditsioonid ja tähistatakse sarnaselt nii usklike kui uskmatute poolt, jõulud näiteks.

Samas on Karl Jaspers rõhutanud traditsiooni üldist tähtsust öeldes, et inimesed muudab inimeseks just traditsioon. Arnold Toynbee on aga traditsiooni kirjeldanud kui vastutuse ja vastusena (challenge and response). Saksa konservatiivne teoreetik Arnold Gehlen kutsus aga 1948. a. üles kuulutama traditsiooni ründamist samaseks genotsiidiga argumenteerides, et tegu on mingi inimrühma vaimse või füüsilise terviklikkuse vastu suunatud rünnakuga.
**************************************************************************************************

seega teisendades mõistet "traditsioon" peremudelite kirjeldamiseks peame me (kes vastutahtmist, kes hiameelega) tunnistama, et on teatud peremudeleid, mis ei vasta meie (eestlaste) tavadele ega kommetele. kui neid muuta, sis ei ole enam tegemist ei tava ega kombega. selleks, et miski asi saaks tavaks, traditsiooniks ja kombeks peab see eksisteerima väga pikka aega, lausa mitmeid inimpõlvi.

siin on muidugi erisusi, sest indiviidi elu pikkusest lähtuvalt (indiviidi elukese pikkus VS rahvuse elu pikkus) võib indiviidil kujuneda välja omad isiklikud tavad.... näiteks pesta sokke igal neljapäeval, või süüa piimasuppi igal esmaspäeval. seepärast ei tohi segamini ajada isiklikke tavasid ja rahvuslikke tavasid. viimased tekivad raffamasside pikaaegses koosluses väga pika ajakulu summa-summaariumina ja raffamasside (raffuse ajaloolised) tavad on seega n.ö. "ülemuslikud" ehk rahvuse jaoks tähtsamad, kui indiviidi lühiajalised tavad. ehk siis tava pidada laulupidu üldraffalikuks piduks on ülim, kui Juta tava pesta sokke igal neljapäeval.

sellepärast ei saa meie ühiskond oma piakestes aksepteerida PEREST (mitte partnerlusest!) rääkides Jüride-Maride peremudelit ega haaremeid. ei saa aksepteerida, et 10 aastane plikatirts müüakse kahe lamba eest mehele naiseks, ega seda, et abielumees võib oma surnud naisega astuda veel enne matuseid viimast korda suguvahekorda...
http://www.ohtuleht.ee/474693/seadus-egiptuses-v...
need on meile võõrad, vastuvõetamatud ja pärinevad kusagilt teistest kultuuriruumidest ning arengutasemetest. kui mingi aahvrika suguharu peab igati normaalseks teise suguharu küpsetamist praevardas ja seejärel ärasöömist, siis meie ei pea seda normaalseks ja vastuvõetavaks ju ometigi pidama.



nüd minu isiklik arvamine:

maisaa mittetunnistada, et juhul kui meie plaan B, arengusuund ja tulevik on selline, et puuduva sündivuse/raffa taastootmise asemel ekspordime sisse vajaliku hulga pagulasi ja muulasi (teeme nendest konveiermeetodil eestlaseid), ning viimased 10 eestlaste peret ühel ilusal päeval on kahe Jüri ja kahe Mari pered (või oidku jummel, kahe Mohhammedi ja kahe Fatemahi pered), siis see on minu arvates ülimalt HAIGE, ebapädev ja minule vastuvõetamatu lähenemine. ÕNNEKS olen aga mina selleks ajaks, kui kogu see debiilsus siin täiega ruulib juba ammu ärasurd ja minu silmakesed ma loodan seda innovaatilist pornograafiat ei pea kunagi nägema.

väga loodan!

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
uu 06. oktoober 2017, kl 08.20
kuidas suhtute...saadet vaadates, kõlas küsimus.
küsin vastu: suhtun kellesse/millesse?
saatesse iseenesest suhtun hästi, ka saatejuht,
paratamatult(?) ikka pigem poliitkorrektne kui päris aus,
tuleb enam-vähem toime.
kooseluseaduse-saadet oli hale vaadata, tegelikult päris hirmus.
aga see on alles algus. AKs (või kus?)kuulutati juba välja,
et varsti hakatakse stuudios kristlikke väärtusi arutama!
minu meelest on meil tegelikult üks hoopis põletavam küsimus ja see on RB,
millega meist kõigist üle sõidetakse. kuidas tänapäeval nii saab?
 
naine Tallinnast 06. oktoober 2017, kl 11.01
Ei suhtu, sest ei vaata.
 
skiso 06. oktoober 2017, kl 11.23
minu meelest on meil tegelikult üks hoopis põletavam küsimus ja see on RB,
millega meist kõigist üle sõidetakse. kuidas tänapäeval nii saab?
*************************************************************************************************

tänapäeval saabkõike. ühed sõidavad teistest üle pidevalt ja sis jälle vastupidi nii, et sellest ei maksaks eriti erutuda ma arvan


nüd mis puudutab seda "MEIE"-t, kellest üle sõidetakse, sis mul pole vaja akata siia pikka möla tootma, sest selle (ja ka minu mõtted) võttis ilusasti kokku Mart Niineste Päevalehes.

http://epl.delfi.ee/news/arvamus/mart-niineste-k...

millest üldse ei räägita (ja polegi vaja suure kella külge panna teatud asjaolude tõttu), ning mida ei puuduta ka Ernst&Youngi uuring on riigi julgeoleku ja riigikaitse teema või osa selle RB juures.

nimelt on meie (ja Läti, ja Leedu) raudteed nn. "Idaeuroopa laiusega", mis tähendab seda, et Lääneeuroopast siia ükski rongike ega vagunike ühe jutiga ja kiiresti ei jõua. enne tuleb kas vahetada vedurite-vagunitel rattad, või tõsta kogu laadung teistele rongidele ümber, mis võtab oma üüratuma aja + seistakse ja töllerdatakse paigal (ülimalt hea ja tore sihtmärk vastasele). eriti raskeveoste puhul. reisirongide raffas saab jah kiiresti ümber istuda kui vaja, aga nt. liitlaste armeetehnika mitte.

kuna maismaad mööda ühendab meid Lääneeuroopa ja liitlastega ainult kitsuke Suwalki koridor ja kuna sõjavägesid liigutatakse maismaad mööda 90% juhtudel (ja just suuremaid koosseise) mööda raudteed, siis meile (kogu Baltikumile ja ka Poolale) on eluliselt vajalik Lääneeuroopa rööpmelaiusega raudteeühendus.

seda saab sis tagada kahtemoodi:
* ehitada olemasolev läänesuunaline raudtee ümber Lääneeuroopa laiusele
* ehitada uus raudtee Lääneeuroopa laiusega

nüd esimest asja saaksime me teha oma raha eest ja EU-st miskit märkimisväärset pappi ehk rahalist abi me ei saaks. samuti ei saaks Läti ega Leedu. ja sis muutuks mõttetuks et siuke Lääneeuroopa laiusega raudtee on ütleme ainult Lätis, või on Eestis ja Leedus, aga Lätil pappi pole ja seal on Idaeuroopa laiusega.

RB saab KORRAGA ja ühtse toimiva süsteemina mitmes riigis valmis ehitada aga EU toel.

teine teema on see, et EU struktuurifondidest ja abirahadest saab taotleda igasuguseid toetusi igasugustele imelistele asjadele, kuid mitte kunagi riigikaitselistele objektidele elik militaarstruktuuridele. need tuleb meil ehitada kõik nii ehk naa oma rahaga. Eesti piirivalve (elik EU välispiiri Eesti lõik) saab kaasajastamiseks ja turvalisuse tõstmiseks EU toetust aint seepärast, et see on nüüd ühendatud ühtseks politsei- ja piirivalveametiks tsiviilstruktuurina.

RB võimaldab samal ajal "kantida" EU toetusrahasid kaudselt riigikaitselistel eesmärkidel ja riigi turvalisuse tõstmise huvides. seda võimalust ei tohiks me kasutamata jätta, sest me oleme niipalju vaene riik, et ise selliseid asju ehitada ei jõuaks. et teemal on rahas mittemõõdetav riigikaitseline kasu, seepärast on tagajalgadel ka meie kohalikud kremliööbikud (nt. MTÜ Eesti Vanemad)

AGA see RB on meile kasulik ainult siis, kui EU seda toetab nii nagu lubas. kui ei toeta, siis tõesti ületavad kulutused kasudega võrreldes igasuguse mõistlikuse piiri.

Ernst&Youngi uuring tõi välja, et meie võimalik rahaline kahjum (kõike ei saa aga rahas mõõta) on 138 miljonit juurot 30 aasta jooksul, mis teeb 4,6 miljonit juurot aastas. meie omafinantseering-investeering oleks 268 miljonit juurot. ma olen seisukohal, et 4,6miljonit juurot (või ka isegi kaks korda rohkem) on kommiraha riigikaitseliste võimete ja riigi turvalisuse hüppelise tõusu eest. kilulinnas plaanitakse kulutada 100 miljonit juurot ainuüksi linnahalli renoveerimiseks, ning Eesti Õhku pumbati täiesti mõttetult ca 80 miljonit juurot ja mõlemad kulutused on lühiajalised, elik ei ole 30 aasta peale nagu RB võimalikud rahalised kahjud. neid näiteid, kuda meiel on pappi nigu tapab lollprojektidesse pumpamiseks on terve pikk nimekiri.

kusjuures pole siiani üheselt ja lõpplikult selge ka see, et see RB ikkagi sinna miinustesse lõppkokkuvõttes jääb (ütleme sis kasvõi selle samase 30 aasta lõikes, kuigi miskise sellise suurprojekti tasuvust tuleks hinnata mitmeid kordi pikema aja vältel - millist kasu tõi Eestile Tallinn-Narva-Leningradi raudtee 1870 - 1900 aastatel elik 30 aasta jooksul versus kui palju sellest raudteest on olnud kasu tänase seisuga 147 aasta jooksul kokku?) jne

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
vaaaal 06. oktoober 2017, kl 14.16
lugemist rohkem kui ajalehes :)
 
von Freen 06. oktoober 2017, kl 16.30
jah

nüd Teied olete kõik suurimasse riigisaladusse kaasatud ja meie kliinikum on Teiele väljastanud tagaselja riigisaladuse lua railbaltika küsimusis mistõttu Teied:

aaa) eitohi niisama lubaküsimata enam välismaale minna, eriti kasahstani, venehstani, põhjakoreastani, abhaasistani ega transnistriasse

bee) antud teabetarkusisid käsitlete ainult autoriseeritud töökohtadel ja sisevõrgus

cee) eitrüki paberile ja ega ei nihverda (see nihverdamine käib eeskätt rästu kohta) kirja pandud teavet omale koju, söbrannajuurde, naabrimehejuurde, ega fassongisalongi ja vhotoepillatsioonisalongi ilma teabeameti kirjaliku lubamiseta

dee) ..eee mis see dee oligi nüd.... eeee... ei eee see ei old veel aga ikkagi eeee.....






...hõmmm...






.... nuh deee ühesõnaga tudute edaspidi kõik ilusasti käekesed teki pial ja kogulugu.
 
uu 07. oktoober 2017, kl 10.28
lugege ka riigisekretär Karl Soonpää päevikut "Eesti tee..." tee viis teadagi kuhu (vt täielikku pealkirja). oli küll lubaduste ja kokkulepetega sillutatud, aga läks, nagu läks. kuhu RB õieti viib?

aga selle telesaate kohta veel niipalju, et ma suurepärast ja võimekat ALi teades natuke häbenen ja kahetsen, et ta end niimoodi ära kasutada lasi. sest "keelatud armastuse" toetamisest või hukkamõistmisest on asi väga kaugel, tegelikult käib poliitikute omavaheline räige sõda ja lahing hääletustulemuste pärast (mida nad ise ka möönsid). tõesti, mõttetu ajaraiskamine. Marko Pomerants mõjus konstruktiivsena ja Anres Herkeli lõppsõna meeldis.
 
niion 10. oktoober 2017, kl 09.57
Papi, ära oma sõnade üle tagantjärele nii hirmsasti vihasta, see mõjub tervisele kole halvasti! Mul ei ole su sõimust küll sooja ega külma, naeran vaid suure häälega ja tervis on hea! :D
 
coco 10. oktoober 2017, kl 11.06
"Issand, anna meile meelekindlust leppida asjadega, mida me ei saa muuta; julgust muuta asju, mida me muuta saame, ja tarkust, et nende vahel vahet teha."
/Kurt Vonnegut/

Nii lihtne see ongi!
 
lihtne jah 10. oktoober 2017, kl 14.52
see on Assisi püha Franciscus "Päikeselaul".
Vonnegut (taas)avastas ta masside jaoks, väga hea.
 
uu 24. november 2017, kl 09.51
noh, nüüd on AL selle saate tulemusena juba suureks meediastaariks tõusnud. figureerib ka EPLi Eesti mõjukaimate naiste edetabelis. hiljuti poseeris mingis väljaandes pottide-pannide taustal pimedas kööginurgas...imelik. mehr Licht!
 
kuule näriline 24. november 2017, kl 12.42
Huugo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas sa kukkusid pea peale?
No sinu peake ---on ikka päris sassis ; Kas ravimeid juba võtad ?
 
jah pojake 24. november 2017, kl 12.44
niion Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Papi, ära oma sõnade üle tagantjärele nii hirmsast
> i vihasta, see mõjub tervisele kole halvasti! Mul
> ei ole su sõimust küll sooja ega külma, naeran vai
> d suure häälega ja tervis on hea! :D
Nii ongi ---naera suure häälega ,,, Aga tervis võib muutuda
päeva möödudes ...
 
kirikuõpetaja 24. november 2017, kl 12.49
Misasja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> selle kooselu seaduse peale nii kisatakse, et mõne
> l ausa naba paigast? Eriline argument veel peremud
> el! Kelle peremudel, huvitav. Need kisakõrid mitu
> korda lahutatud ja oma perede juurest saba selgas
> leebet teinud. Nii kiire oli seda peremudelit lam
> mutada, et lihased lapsed ka käigupealt unustatud.
> Kah mul ütlejad, kuidas ja kellega kes elama peab
> . Eestis lahutatakse üle poolte abieludest, mis pa
> gana peremudelist me räägime? Kõigepeal tehke omae
> nda ukseesine korda, st osake oma abielu elada nii
> , et seal pole petmisi, vägivalda ja laste hülgami
> st ja siis tulge üürgama, kes kellega elada tohib.
> Imbetsillikari, ma ütlen.
SIIS lase edasi ---ela oma pere elu !
Ja kirik ei sega teie elu --mitte kunagi
 
uu 02. detsember 2017, kl 13.56
selles mõttes on need saated olnud kõik rõõmustavad, et esitletakse meie Eesti erinevate valdkondade tundjaid tarku ja tegusaid inimesi. tore, et neid ikka on.
aga päris hoolega ja otsast otsani pole kõiki saateid vaadanud. siiski, viimati oli väga kaasahaarav arutelu laste vaktsineerimise teemal.
 
AK, + SUUD PUHTAKS 04. detsember 2017, kl 07.53
naine Tallinnast Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei suhtu, sest ei vaata.
IKKA TULEB VAADATA ---EGA TALLINNA TV.... PAREM POLE
 
sinu nimi :::Huuugoooo ,,ütleb kõik 12. detsember 2017, kl 06.54
Huugo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas sa kukkusid pea peale?
Et vajaksid uut aju ?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!