Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Neti teel kaaslase leidmise võimalikkusest
 
Ebanormaalne...? 11. juuli 2019, kl 15.46
Tere!
Olen 50-ndate keskpaigas mees, kolanud ringi Delfi foorumis, paaris tutvusportaalis, mulje on pehmelt väljendudes hämmastav. Endal hakkab juba tekkima mingi ebanormaalse inimese tunne, et kas olen mina loll või otsitaksegi interneti vahendusel armukesi ja sponsoreid. On veel kolmas variant - tutvuste otsijal on sedavõrd kõrge enesehinnang, et sobitumiseks peaks lausa supermees olema.
Esimestes kirjades küsivad naised peamiselt pilti. Nõus, visuaalne pool on vaieldamatult oluline, aga kas naine tahab siis enda kõrvale meest väljanäituseks või sellist inimest, kel oleks temaga ühiseid huvisid või veidigi sarnane mõttelaad? Kui nüüd pildiküsija enda profiilist vaatab vastu heas toitumuses "tõeline tädi", siis vabandust, mis sportlikku kehaehitusega härrasmeest sa siis tahad. Selline suhtumine on mulle üpriski vastukarva, seda enam, et omas vanuseklassis olen ikka suurepärases kaalukategoorias :)
Samuti on palju kuulutusi, kus eraldi rõhutatakse vajadust, et mees peaks olema edukas, otsekohesemad kirjutavad, et heal järjel, mõni toob eraldi välja ka auto olemasolu.
Mõneti võib ka sellest aru saada, ei taha ju naine hakata meest üleval pidama, ainult et selline ääretult enesekindel majandusliku seisundi rõhutamine kõlab sageli paksu rahakotiga lüpsilehma (härja) otsimisena.
Armukeste otsimisest ei tasu rääkidagi. Siin on tõesti pilt tähtis, kuna pole plaaniski peale seksi mehele rohkemat pakkuda.
Nii tekibki küsimus - kas 50 ja natuke peale naised ongi suures osas ülimalt, et mitte öelda põhjendamatult enesekindlad, et kaaslast ei leia, või otsivad vaid midagi ajutist?

PS: aitäh kommentaaride eest, mis ei ole nilbed ega mind ja teisi kirjutajaid halvustavad!
 
viimasele 11. juuli 2019, kl 20.06
aga nii see Eestimaal elavad Daamid 50+ peavadki endid väga tähtsaks ja põhiliselt sponsorite otsinguil väljas. ka on nad iseendast ülimalt heas arvamuses, ka kipub nii mõnelgi daamil olema vastupandamatu tõmme kõikvõimalikesse joomakohtadesse ja teine liik , kes siin väga tihedalt tiirutab on kõrbenud tiibadega ööliblikad vanuses 40++++, kelle aktsiad hakkavad juba kahjuks kukkuma...Valikut siin juba jätkub (sari-süelujaid=
 
linlane 12. juuli 2019, kl 19.01
Ilusti kirja pandud , ei saa isegi probleemist aru, nii nagu naised, nii ka mehed on on erinevad, sellest lähtuvalt oleneb. Muidugi võiks siin olulisema üldises mõttes kirja panna, mis millest oleneb ja miks küsimused ja miks vastused aga see teid ei aita edasi. Proovige lahti mõtestada välistamise teel, mida või keda ise otsite ja väljaspool enda soove ärge hakake sobimatute peale aega kulutamagi.Edu.
 
Dolores 13. juuli 2019, kl 10.45
Aga miks mitte reaalis tutvuda? Terve Eesti on suveüritusi täis. Valik ju kordades suurem ja saab kohe paksud ja hambutud välistada.
 
Ebanormaalne...? 13. juuli 2019, kl 22.43
linlane...
Mis siin arusaamatut? Valik tundub lihtsalt veidi kummaline olevat, kirjeldasin ju, minu meelest on tutvusportaalid sobivas vanuses naisi täis, aga ma kohe mitte ei saa aru, mida nad seal teevad. Vähemalt püsipartnerit küll ei otsi! Löövad niisama aega surnuks kohvitass ühel pool, koogitaldrik teisel pool arvutit. Ühes FB grupis toimus lausa kiitlemine, kui kaua keegi üksik on olnud, justkui võistlus, kes keda üle trumpab. No on ka millega kiidelda!
Dolores...
Muidugi on võimalus suveüritustel käia, ainult et ei kujuta päris hästi ette, kuidas seal selle sobiliku kaaslase leidmine käia võiks. Pealegi tundub mulle endale veidi imelik kullipilgul jälgida :D , et kes nüüd visuaalselt vastuvõetavatest ilma kaaslaseta on. Pealegi käivad üksikud naised üritustel enamasti sõbrannadega ja üsna küsitav, et sellisest seltskonnast kedagi ära meelitada õnnestub. (oletus, pole teg proovinud)

Mitte et ma nüüd kuidagi pettunud oleksin, lihtsalt kuidagi kummaline seis. Ja ometi peaks statistika põhjal minu vanuseklassis tuntav naiste ülekaal olema, ka vabade naiste.
 
Üks mees leidis 14. juuli 2019, kl 00.00
Siinselt Üks mees võib küsida kuidas see kaaslase leidmine käib, kui Sa ise pole seesama Üks mees :)
 
Volts, penskar 14. juuli 2019, kl 01.50
Seda ma ütli, naesed aint mammona kallal.Egas mul neid na hädasti ka tarvis pole.Tikub veel mõni säendne külla.Tahab kohe süia ja käsa pesta. Pole mul niipalju kardulaid, et igast külamoori toita ja seebi järele pea poodi minema ja raha maksma.
 
linlane 14. juuli 2019, kl 11.42
Naised lihtsalt on seal...ilmselt näitavad välja enda vabaks olemist mitmel tasandil, et kedagi leida. Kas kusagil mingil x ajal võib tulla mingi partnerlusvorm, see on alles kusagil tulevikus. Hirmutab see, kui mees soovib kohe kiiresti püsisuhet ennast tutvustamata, küsimustele vastamata. Vähemalt on nii räägitud, milles on ka loogika. Nagu soovitasin , ärge muretsege naiste pärast, miks keegi kusagil on ja milleks. Mõtestge lahti enda jaoks enda soovid kaaspartneri osas välistamise teel. Nii on tulemus teie enda jaoks parem, samas ka sobiv kaaslane leidub targeat teed pidi suurest valikust.
 
Üks mees 15. juuli 2019, kl 09.44
Tutvumisportaalides leidub ka toredaid naisi, aga teema autor vaatab ilmselt neid elukutselisi kümnete piltidega tibisid, kes vajavad ainult tähelepanu. Nüüd mees pettunud ja see segab adekvaatset tutvumist.
Mina kohtasin toredat naist reaalis.
 
Naine 50+ 20. juuli 2019, kl 10.45
Aga meestega on sama lugu...
Olen ka portaalist kaaslast otsinud,aga asjata.
Pildi küsimine on igati õigustatud,sest ühele meeldib peenike,teisele paks jne
Ilmselt portaalist kaaslast leida pole võimalik.
mansion ghost 20. juuli 2019, kl 15.57
Tutvumine on palju lihtsam kui keegi ette kujutadagi oskab, iseasi mis selle tutvutuga peale hakata. Tutvuda on võimalik kõikjal, kasvõi siinsamas ;D)) Inimene peab huvitav olema ja millegi poolest eriline, "mina tahan" ei loe.
p.s. mina enam tutvust ei sobita.
 
ju siis 21. juuli 2019, kl 01.08
Pole enam huvitav ega eriline naiste jaoks?
 
AGA 21. juuli 2019, kl 18.09
Teemaalgataja ja N5o+ ,Te saate ju ühineda.
 
Meretuul 22. juuli 2019, kl 13.22
Loen ja on tunne, nagu oleksin ise selle teema algataja. Ainult selle vahega, et olen teemaalgatajale vastassoost. Tutvuksin ka meelsasti vahva inimesega. Ei vaja sponsorit, ei ole kohver pakitud, et kohe sangast haarata. Ei nõua ei pilti ega pangakonto väljavõtet, isegi automark ei huvita. Sõnaga, ei ole meeleheitel koduperenaine.
Ainult et kõnelda peab midagi olema inimesega, ja jutt ei peaks koosnema vaid lihtlausetest ja puudutama ilmastikutingimusi.
Kas seda on liiga palju nõutud?
:)
 
Künnivagu 23. juuli 2019, kl 21.40
Meretuul Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Loen ja on tunne, nagu oleksin ise selle teema alg
> ataja. Ainult selle vahega, et olen teemaalgatajal
> e vastassoost. Tutvuksin ka meelsasti vahva inimes
> ega. Ei vaja sponsorit, ei ole kohver pakitud, et
> kohe sangast haarata. Ei nõua ei pilti ega pangako
> nto väljavõtet, isegi automark ei huvita. Sõnaga,
> ei ole meeleheitel koduperenaine.
> Ainult et kõn
> elda peab midagi olema inimesega, ja jutt ei peaks
> koosnema vaid lihtlausetest ja puudutama ilmastik
> utingimusi.
> Kas seda on liiga palju nõutud?
>
> :)

Ilm oli täna päris palav, aga kui ilmateema ei sobi, siis võime jalgpallist rääkida:)
Kuidas saada teada kas meil on midagi ühist?
 
soovitaja 24. juuli 2019, kl 02.08
rääkige alustuseks poliitikast, siis kohe selge, kas suudate ühes ruumis viibida või mitte.
 
Ebanormaalne... 24. juuli 2019, kl 10.05
Tore näha, et teema vaatamata soojale rannailmale vaikselt edasi arenenud on :)
Proovin paari lausega eelkirjutajatele vastata.
Nagu juba mainisin, ei otsi ma paaniliselt kedagi, saan enda ja oma elamisega normaalselt hakkama. Profiilide pildid jäävad ikka silma, paraku on vägagi suur osa seal selliseid, mis kohe kuidagi ei kutsu kirja saatma. Otsekohe saavad välistatud ülesvõtted, kus naisterahvas pidulauas veinipokaali käes hoiab. Kuigi mõni pokaal pidulauas on igati õigustatud ja ei jäta ka mina sünnipäeval tervisenapsu vahele, siis selline pilt võib jätta mulje, nagu oleks selline tegevus enam kui tavapärane.
Järgmine variant on väljapeetud kontoriprouad (vabandust, ei osanud paremat terminit leida). Mõnele võib-olla sobib, mina oma energilisusega aga liigun sellise pildi juurest edasi, kus vaatab vastu piinliku täpsusega silutud kostüümis tõsimeelne daam. Kuigi võin ka ülikonna selga panna, tahan enamuse ajast siiski elada. Justnimelt ELADA alates metsamatkast kuni rokk-kontserdini, ei kujuta ette, kuidas poolemeetriste kunstküünte ja uhke soenguga proua soises rabas hakkama saaks.
Üsna küsitavad on ka erinevad päikeseloojangu, lille ja kiisupildid. Pikemalt jäävad siiski silma loomulikud pildid, ilma mukkimata ja pingutatud naeratuseta.
Aga pilt ei ole määrav, olgu välimus kui kaunis tahes, suhtlemisoskus ja viis on siiski need, mille järgi saab otsustada, kas on mõtet rohkem kui 2-3 kirja vahetada või mitte.
Aga kõik mis tulema peab, tuleb õigel ajal ja lausa siis, kui seda kõige vähem oodatagi oskad :)
 
Nnormaalne 24. juuli 2019, kl 12.04
Sa teed oma üldistustega naistele liiga. Loomulikult soovib iga naine endast parima mulje jaoks üles panna pildi, kus ta on sätitud ja kenam kui muidu ja selleks ongi pidulikud juhtumid (koos veiniklaasiga). Olen enam kui kindel, et ranges kontorikostüümis daam võib riided seljast heites muutuda voodis sensuaalseks miisuks ning raba laudteedel matkates ei sega pikad küüned mitte raasugi Kas kaelani mudas müttava naise pilt jätaks sulle parema mulje või peaks igast variandist pilte näitama....tööl, kodus, peol, metsas ja voodis? :) Aruka vaataja jaoks on pildid siiski väga informatiivsed, see käib ka meeste piltide kohta. Kuhu jääb teemataja spontaasus ja mängulust? See müstiline keegi ilmutab end võibolla hoopis pimekohtingul?
 
:) 24. juuli 2019, kl 12.07
Väga pirtsakas vanapoiss, kärss kärnas ja maa külmunud :)
 
Naine 50+ 24. juuli 2019, kl 12.07
Praegu jäin kohe tõsiselt mõttesse,et huvitav , kuhu minu pilt kvalifitseeruks.....
Aga see selleks. On ju igati mõistetav,et peole minekuks ,soeng,kõrgemad kontsad jne
Rappa minekuks ju hoopis teised riided jne.
 
naine mitte esimeses nooruses 24. juuli 2019, kl 12.49
No mina peaksin sellele meesterahvale siis küll väga hästi sobima :) Kõik pildid FB-s täitsa ilma meigita ja vabas vormis. Kuigi muidu olen täitsa kontoritöötaja :). Aga vabal ajal lemmikud on teksad ja topp ja juuksed hobusesabasse.
 
kümnesse 24. juuli 2019, kl 16.37
Kell 12.04 ja 12.07 väga tabavalt kirjutatud.
 
tutvumisnõustaja 24. juuli 2019, kl 16.54
mina soovitaksin teema autorile aadressi https://www.iha.ee/ , seal on paljud prouad ehedas olekus ja pettuma ei pea.
 
aga 24. juuli 2019, kl 19.54
Mul kunstküüsi-ripsmeid-muid pikendusi pole
kodus olles ,laup-pühap olen täitsa alasti...
 
linlane 24. juuli 2019, kl 21.15
Ei, see mees ei ole valmis . Pole tõsimeelne. Juba mitu korda kirjutab ta (vaatamata sellele, et keegi suunab , et mis teemad huvitaksid) hoopis kusagil tutvuvatest naistepiltidest. Meeldetuletus, naised ei taha rääkida ja arutleda teistest naistest, kes on kusagil pilte välja pannud, vaid enda ja kaaslase võimalikust seosest mõne teema puhul.
 
loomulikult supermees peab olema 24. juuli 2019, kl 21.59
Kellele ikka mingit penskar vollit vaja, kel kõigest kahju. Mees pakub, naine kas võtab vastu või mitte - see on tema valik. Aga mida on siinsetel meestel pakkuda naisele; et temaga tutvust sobitada? Pole siin mehigi.
 
just 25. juuli 2019, kl 02.52
lõpuks ometi oleme heaoluriik - ehitajaid tarnime ukrainast ja valgevenest, odavad õmblustööstused rändavad mujale ja naised näevad ka 60+ välja nagu viiskendviis (nõukaajal oldi siis juba penskarid).
ja sellistel veidratel vanameestel, kes pirisevad pildi kallal - a la naine klaasiga, naine kelluga, naine rannal trikoos, naine koeraga, naine kassiga, naine uue soenguga, naine uue autoga, naine lihtsalt kusagil ilusal hetkel, need jäävad ilma igasuguse naiseta. kuna tänapäeval on isegi eakal naisel valikut, kas suhelda tumeda tumbaga nõukaajast või kaasaegsa ja sportliku eakaaslasega, siis ilmselgelt jäävad tumbad nurka tolmu koguma ja oma igavaid heietusi taastootma..
 
Meretuul 25. juuli 2019, kl 07.08
Suhtleksin meeledi. Kirjutan alla tõdemusele, et kirjastiil on üsna kõnekas. Loomulikult ei saa sellele toetudes teha täielikku järeldust inimese kohta, kuid esialgse ülevaate annab paremini, kui mistahes pilt. Toredate inimestega tuttavaks saamise vastu pole mul vähimatki.
meremeeleline@online.ee
 
linlane 25. juuli 2019, kl 18.31
Ju ta vaatab pilte modellidest, neid on ju sadu ja siis on murelik, miks nad talle ei vasta või mida nad tahavad. Ei tea, mida nad tahavad või miks nad on. Las olla. Nad ei sega ju.
 
??? 25. juuli 2019, kl 19.52
... ju siis algataja nii väheväärtuslik kraam et üles korjatud pole... siin korjatakse üles ju kogu see ümbertöötlemisele mitte kuuluv praht, olgu ta siis vanglast väljavisatud või muidu paadialune prügikala..... Delfi naised jooksevad ju igale isasele tormi....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!