Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Uskumatu!
 
juhan 3 24. veebruar 2020, kl 20.30
Edgar vabanes kohtupidamisest sest tervis on nii halb, et võib ära surra, nüüd aga on Presidendi vastuvõtul !? Kohtuniku ja arstide mõnitamine, advokaadi triumf !?
 
Maimu Märjamaalt 24. veebruar 2020, kl 23.18
Kesse ikka jõuab neid kohtuid ja muid pidamisi jälgida. Ega see Edgar seal vastuvõtul ju väga terve välja näind ka. Tavaline invaliidist pensionär. Mis teda sinna minema ajendas? Kes seda teab, kas tahab nüüd lõpuks toetust riigilt, või on hakanud lõpuks presidenti austama. Eelmistest paistis küll sealt Hundisilmalt üle vaatavat, et mul oma riik ja sul oma. Huvitav, kas nende Helmetega ka kunagi aastate pärast nii juhtub? Praegu nad vist kujutavad ette enda nägemuses Eesti lapikuks muutmist ja siis kui lõpuks reaalsus asjad paika paneb, kas siis tulevad ka ratastoolis, käsi õieli?
Eks aeg näitab.
 
Einoh jah 24. veebruar 2020, kl 23.26
Edgar vana Buratino, ninaauke ka rohkem kui jalgu
 
jummel 25. veebruar 2020, kl 00.24
sul Einoh jahil ajurakke ka vist vähem kui edgaril jalgu.

elu sul Eestis kehv? tahad loendan paar kontingenti, kes pidevalt inisevad, et elu käib üle mõistuse - mõttetud hariduseta jotad, need ei suuda ühtegi töökohta pidada. samasugused, aga veel mitme naisega lapse soetanud, kel elatisraha maksmine oleks nagu käe amputeerimine.
a jaa, mingid endised retsid kah, keda seal sarjas 'kinni' näidati. pool elu trellide taga ongi pool elu trellide taga.
 
see 25. veebruar 2020, kl 00.58
18% ekre valijatest ilmselt ongi need, kel loll pea otsas pidevalt annab juhiseid, et ma peaks ikka universumi direktor olema, mis sest, et kolm klassi külakooli.
 
SiniMustValge 25. veebruar 2020, kl 01.18
Helmetel ja nende valijatel nokk kinni saba lahti. MOTT
 
lisaks 26. veebruar 2020, kl 08.47
et Õigus kõigub Võllas ja Vale sõidab Tõllas! Vaadake ikka ka kuidas miinimum palgaga pasakorjajad lõpuks sandisentide ise peavad pensionile jääma, sest omadel lastel pole aega e.tahtmist omi vanu ise hooldada..
 
ei mõista 26. veebruar 2020, kl 09.19
mida siin halada, et pole osanud lapsi kasvatada ja lapsed ei hooli sinust3
 
sepik 09. aprill 2020, kl 04.03
Kui siin juba jutuks tuli, siis kas lapsed toovad teile kõik hädapärasema koju kätte? Helistavad, tunnevad muret ja suhtlevad igapäevaselt?
 
vastu 09. aprill 2020, kl 16.01
Kõik ammu ostetud, lapsega ei kohtu, juba 1 kuu. Igaks juhuks keelasin kõigil end külastada ja ei käi kusagil kohtumas, kohtamas ega kohvitamas, kodus palju tegemist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!