Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Mis lein?
 
kert 2 24. aprill 2020, kl 11.05
Kui sureb vana haige inimene mis leina saab olla. Rõõmustama peab, inimene sai vaevast valla, lapsed ei pea mähkmeid vahetama, hooldekodus ei pea pöörama ja keerama, et ei tekiks lamatisi. Eutanaasiaseadus tuleb vastu võtta ja kiiresti, et saaksin seda kasutada. Aamen!
 
juhan3 26. aprill 2020, kl 17.58
Jah, ega neid vanureid ei taha keegi. Meie küla viimane uudis on see, et vana mees pandi hooldekodusse, et poeg saaks maja maha müüa. Teine juhus oli emaga kes pandi ka samasse kohta, sest poeg ega minia ei viitsinud enam mähkmeid vahetada ja muid toiminguid teha mis voodihaigega teha tuleb. Õudus!
 
Tartu 28. aprill 2020, kl 20.46
Öeldakse, et iga elu on väärtuslik. Mis väärtust saab olla elul, mis on määratud voodisse, ei saa istu, ei saa astu, lihtsalt oled. Vana ja väeti. Kuskil hooldekodus. See ei ole ju elu, see on ju juba surm, lihtsalt süda veel tuksub. Eutanaasia vanurite jaoks oleks üks inimlikemaid asju üldse, mis tulla võiks.
 
lisaks 03. mai 2020, kl 06.03
tahan öelda et miite ükski haige vanur kellel on säilinud veel pisutki mõistust ei soovi , is püsib ei taha meist keegi siite vabatahtlikult EUTANAASIAT, seda soovivad tavaliselt PÄRIJAD, et kiiremini lahkuja varanatukese kallale pääseda....Ainus kontingent haiglas-vanadekodus on ravimatud ONKOLOOGIA haiged, kellel enam paranemiselootust ei ole.... kuni Hingeke sees püsib ei taha keegi ise lahkuda....seda on näidanud töökogemus töötades vanadekodus...
 
just 03. mai 2020, kl 16.03
viimasega nõus, seda tahavad pärijad.
 
Iiah 05. mai 2020, kl 11.15
Ei ole nõus, minu vanaema, olles liikumatu ja pime, küsis alati meilt, miks surm ometi teda ei taha? Miks talle selline karistus? Ta piinles ikka lubamatult kaua.
 
just 05. mai 2020, kl 18.09
Nii räägivadki aga ei mõtle, miks räägivad, et sa temaga rohkem suhtleskid, et ta saaks pereelus rohkem osaleda ja et teda ei eirataks. Mis tähendab , et käiksid teda rohkem vaatamas ja mitte kolm minutit korraga vaid ikka tund vähemalt istuksid ta juures, ajaksid juttu, ka siis kui tal silmad kinni on, sageli ta ei maga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!