Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Kas soovid sooja mehe soojust? Aga oma piibi vahel...
 
Kimmo, pettund hing 25. september 2021, kl 03.55
Lasin reede õhtal 6 (lausa kuus kanget pindist) õlle hinge alla ja toksisin netist tutvumissaite-kuulutusi. aga keski ei akand õnge, ehkki paar maatibinat oleks justkui soovind mu tyrblil yles-alla end hõõrutada. aga ei näkand. õrritasid vist vaid. lõpuks koukisin oma vembo välja ja jõhkra tõmbega lõin mitu nädalit ilma olnud karal paar korda nahka edastagasi ja siis purskasin, johhairottijaa kogu oma rüperaali ekraani värsket või siis roiskund spermi täis. uijah, kõik mis sees vist oli, purskus välja mõeldes teile rahuldmata tibid. noolige noksi teinekord paremini!!
 
Ei 25. september 2021, kl 23.30
ole vaimukas, no ei ole. Punnita palju tahes.
 
to Ei, uus katse naisi seebitada ära oma voodisse. keegi ikka leidub ja tuleb ju. nagu tavliselt... 26. september 2021, kl 05.17
soovin vaid naistelt änaltsi, ei miskit erilist ju.. olge nyyd, kohe esimesel korral ei pea, aga mõni hetk hiljem tahaks raiuda teile oraltsi. lõpuni, nii et cube kratsib su musi-mokkasisid. ja siis lõpuks tahax tunda end vabalt ja pursatada oma kaua kogutud spermapangatäie sulle näccu, rindade peale ja lõpu pudistada anaalavausele ning torgata lõpux oma emmi su ilusasse roosasse perzze!!

kuidas tundub, kas olid ilusad read ja sa lõpux andud mulle - NII ORAALSELT, VAGIKALT KUI ÄNÄÄLSELT NING LÕPUKS LUBAD PURSATA PERZZE SYGAVALLE. SEE MU UNISTUS, LOODAN ET KA SINU, POJA!!!!
 
Nooruse hulluse kyysis vaevlev 29. september 2021, kl 05.33
Vanurid, kas Te ATM-i teete? Ja kui jah, siis kui tihti??

Me enam ilma ei saagi - käibki üks from ass to mouth jne, aga te vist seda Englishit ei mõika üldse, on nii ju.. Mis me ikka räägime - lihtsalt: zitast wembot lutzute või ei?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!