Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
540.00
 
aauuu..... 22. oktoober 2021, kl 14.06
kas 540.00 euri kuus pension on eesti mõistes väga väike pension, üksikule naisele? Mul elab ühes eestimaa väikelinnas sõbranna, kes nuriseb oma pensioni suuruse üle ja plaanib, teha Eluga "lõpparveid" kuna ei tule omaga välja. Rahvas mida arvate, sellest asjast?
 
tuuuuu 23. oktoober 2021, kl 10.30
Täitsa hästi ju. Kui elab väiksemas kohas, pangalaene pole ja teatris ning ooperis käib harva, saab hakkama ilma vannitoa põrandakütteta. Ühele inimesele on sellest küll. Kui aga kulutab mõttetult, siis võib kurta, et hakkama ei saa.
 
Arriiva 23. oktoober 2021, kl 12.35
Jaama jaa, eks neid vaeseid nähtud, kes toime ei tule. Korter neli tuba pealinnas, elab üksi. Maha ei müü, et ökom osta pluss raha kuni surmani, täiskasvanud lastele kes elavad välismaal saadab raha, tellib lastele riideid mida need ei kanna. Tõesti keeruline toime tulla.
 
kibuvits 21. november 2021, kl 22.02
No mis siin arvata, elada ei oska see sõbranna. Mul pension 450, söön, joon, käin riides. Ooperis ei käi - aga kui tahaksin, võiksin käia. Kingad ja mõni parem riidetükk peab ikka naisinimesel olema ja on ka. Kui tekib lisaraha vajadus, võtan mõne tööampsu. Ega töö ei ole ilmast otsa saanud.
 
oot 09. detsember 2021, kl 03.34
kohe laekub siia staarinvaliid, kes saab 0,30 senti kuus penssi, kuna ta töötas ennast nii haigeks, et keegi ei raatsi talle isegi eurot selle eest anda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!