Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Lühifilm ETV-s
 
ellu1 08. august 2022, kl 18.43
Aidake meenutada.
Kas kuu või kaks tagasi oli etv-s hilja õhtul nä'htav üks lühifilm. Seal oli teemaks, kuidas üks vene perekond taotles kohtu kaudu sõjas langenud pojale toetust. Asi selles, et sõjas langenutele oli lubatud surma korral toetust riigi poolt. Aga see pere ei saanud toetust enne, kui pidi käima kohut ja siis ka maksti ainult hauakivi ja kirstu eest.

Kas keegi mäletab millal seda filmi näidati jamis oli filmi pealkiri?
 
spasiba sõnu sa mashinu 21. august 2022, kl 03.04
you tube abiks. seal on neid filme väga palju. eriliselt jäi meelde see, kus vene perekond sai hukkunud poja eest summa, millest piisas mingi näruse auto ostuks. selle autoga tehti esimene sõit poja hauale ja tänati veel presidenti, et tänu surnud pojale on neil nüüd uus auto.

on seal riigis üldse midagi inimlikku alles jäänud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!