Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
palju teil kuus....
 
kriuks 02. august 2023, kl 12.31
söögi peale raha kulub? Tahaks hakkama saada nii et kõik maksud makstud ja terve kuu ainult makaronidest ja kartulist toituma ei peaks järgmise pensipäevani..... natuke "liha v kalalõhna" tahaks kaa... lapsi või abimajandit ei ole olen "linna-krigiseja" ehk keegi viitsib sõna võtta ilma riiuta...
 
Bastard 02. august 2023, kl 14.16
kle muti sebi omale sponsor, neid milfi ihaldajatest nolke on küllaga.
 
viimasele 02. august 2023, kl 17.55
tänan soovitue eest.... kuid parem püüan ise hakkama saada, ülalpeetavaid oma krae vahele ei soovi, kui vastus trügiis teemast välja
 
eelmisele 02. august 2023, kl 18.29
"viimasele"- sa suhtled endaga?
 
sina jah ma vaatan 03. august 2023, kl 15.17
mina mitte sa mõttetu vaimuhaige töll
 
jeelmisele töllile 03. august 2023, kl 15.38
solvusid või??
 
kas sa solvusid 04. august 2023, kl 06.51
ve teeskleja ja pedofiil vaimuhaige reetur
 
algataja... 04. august 2023, kl 09.00
tundub et siin teemas midagi normaalset küsida ei , tohi, kohe tuleb mõni omalaadne ,"kiiksuga" tegelane arvamust avaldama aga jäägu siis nii..
 
sorry ma ei taht su tundeid haavata 05. august 2023, kl 06.24
sa mõttetu pedofiil ja ahistaja . hakka nutma nüüd :(
 
mnjah 07. august 2023, kl 04.14
Kus veel mujal kui mitte 50+ see kõige räigem ahistajate kants! Tulge mõistusele ometi! Fertiilsest east väljunud naised ja potentsiga ammu hüvasti jätnud mehed on nüüd oht ... ei leia isegi sõnu, kellele. Hoidku meid jumal mõistuse kaotuse eest, muuga saame ise hakkama.
 
ok blogijate hirm ja perede ahistaja ok 08. august 2023, kl 12.10
Kus veel mujal kui mitte 50+ see kõige räigem ahistajate kants! Tulge mõistusele ometi! Fertiilsest east väljunud naised ja potentsiga ammu hüvasti jätnud mehed on nüüd oht ... ei leia isegi sõnu, kellele. Hoidku meid jumal mõistuse kaotuse eest, muuga saame ise hakkama.

sa ei saa aru mida tähendab sõna milf ja miks nad inimestele peale lähevad
 
kohvipütt 09. august 2023, kl 03.53
no ja mida sa siia ronisid oma idiootse ibaga? oled 50+ või? mida sa ronid igale poole, kus keegi su arvamust pole küsinud. keegi ei taha teada, mida sa millestki arvad. saa juba aru, et sa oled nii vastik ajupuudeline, et kui siia tekiks ajupuudeliste alafoorum, siis isegi nemad saadaks su puu taha, kuna oled isegi nende jaoks liiga loll, liiga inisev ja liiga toksiline persoon.
 
lo llide maa 09. august 2023, kl 10.49
no ja mida sa siia ronisid oma idiootse ibaga? oled 50+ või? mida sa ronid igale poole, kus keegi su arvamust pole küsinud.
sest su mitte sõbrad levitavad valesi ja laimu igal pool. nad pole ka 50 pluss ma eeldan. sorry sa ei ole mingi mode siin. mida sa kired ja keda kotib. keegi ei järgi ammu selle foorumi reegleid ja sub foorumeid autist. tõde ei ole idiootne iba. mina ei küsi kas keegi on küsind mu arvamust või ei. ma ka pole küsind ,et su mitte sõbrad mind laimaks.

keegi ei taha teada, mida sa millestki arvad kas ma näen välja nagu mind kotiks see.

saa juba aru, et sa oled nii vastik ajupuudeline, et kui siia tekiks ajupuudeliste alafoorum, siis isegi nemad saadaks su puu taha, kuna oled isegi nende jaoks liiga loll, liiga inisev ja liiga toksiline

ma saan aru ,et sa ei seedi meid puudega inimene. ma saan aru ,et sa oled meie kogukonna reetur. kui tekib sisi tekib kui ei siis ei mul suva. las saadavad mul suva. mul ikkagi suva . ma ei vaja sinu ega kellegi heakskiitu siin. räägi enda eest . ise oled inisev ja toksiline. kena projection fgt.
 
teemaalgatajale) 18. august 2023, kl 13.54
Tulen vālja 200€ga, 200panen isegi körvale, kogun reisiks)) edu! milleks toidu peale raha raisata@?elada tuleb öhust ja armastusest ja elu on lill!!D
Nali muidugi, natuke tuleb sekka süüa ka aga väāäga vähe)
 
mõtlen kaasa 16. september 2023, kl 22.19
Pakun 200, laias laastus, seda koos koera-kassitoidu ja majapidamisvahendite ning paari pudeli veiniga. Lastele pigem annan ise. Endal on pisuke aialapp, suvine kartul-sibul-kurk-tomat tuleb sealt, on abiks. Talvel läheb rohkem. Ostan sooduskaupu, enamasti on kodus jahupakk ja makarone, riisi, tatart, mingit liha, juurikaid mingi valik. Poolfabrikaate ei osta, ostan ainult puhast liha, juurikaid, piima, hapukoort, kohvikoort ja 35 % koort, süüa teen ise, väljas ei söö. Jälgin soodushindu ja allahinnatu võtan rõõmuga, käin kuus paar korda Lidlis, sealt tulevad liha ja kuivained, piimatooted. Lidl asub 70 km kaugusel, sestap käin paar korda kuus, mittelidlinädalatel tulevad piim-leib Coopist. Oleme küll kahekesi, aga meil kahe peale 400 küll toidule ei kulu. 400 on koos loomatoitude ja mõne pudeli veiniga, isegi pudeli brändit saab. Põhiasi on osta algprodukte ja teha kõik salatid, kotletid, koogid jmt ise. Rehkendasin siin enda lõbuks - 200 toidule linnas ilma peenramaa ja loomadeta tuleksin läbi ja sööksin hästi. Mul on elus olnud raskeid aegu, olen majandama õppinud. Näiteks tuleb osta terve broiler ja see jupendada, üksik inimene saab kanast ma pakun 12 korda korralikult süüa.
 
potentsiaalne kooner 18. september 2023, kl 21.52
ei ole arvet pidanud, sest pean mitmele süüa tegema, aga mõtlen, et kui peaksin üksi ja isemajandamise peal elama, üle 150 ei täiks välja anda. lihtsalt oleks vahepeal nälgas ja siis jälle lubaks endale midagi head ka. õnneks on suured isud tegelikult juba möödas, s.t enam-vähem kõike on saadud ja söödud. lihtne toit võlub ikka kõige rohkem. kui laari suppi keedad, saab mitu päeva läbi? ja see kana-näide oli ka hea. aga palun nii, et ei peaks iga päev toiduga mässama.
 
vaadakene 19. september 2023, kl 10.47
Söön lihtsaid toite mida ise valmistan, keedan. Üldiselt ehk 150 eurot läheb aga kui on pühad( jõulud, jaanid, vabariigi aastapäev või külalised oodata siis muidugi läheb rohkem.
 
kooner 19. september 2023, kl 11.58
et 150 polegi nii võimatu? aga üks asi on muidugi see, et raha jääb üha väetimaks, kuna hinnad tõusevad. pension samas tempos küll ei tõuse. eks siis tulebki ostud õhtutundidel teha, mil kalliks peetud kaupu vbl poole hinnaga müüakse. aga sel eesmärgil päevade kaupa poode kammima küll ei hakka, tahaks muud ka teha.
 
Õppin 02. jaanuar 2024, kl 19.12
30 erot päevas, teenin tuhat erot kuus
 
vaadakene 04. jaanuar 2024, kl 14.19
Õpin, see sõna kirjutatakse ühe p -ga. Muidugi pole mõtet poode kammida, et üks asi siit ja teine sealt osta ehkki saab värskes õhus jalutades hea tuju, kaubakallidust see ei lahenda. Valikud tuleb endal teha aga kui soovitan siis keetke rohkem putrusid ja loobuge suhkru ostmisest. Mesi on teele lisada hea küll. Kes suitsetab saab ka sellest loobuda (ja vein-viin-õlle ei tulegi kõne alla osta).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!