Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
sõbrannasid
 
kas teil on 20. september 2007, kl 21.23
palju,kellega niisama lobiseda ja vahel ka pits märjukest võtta?
 
lissi 20. september 2007, kl 22.17
minul on palju 4-5 lobisemissõrannat. märjukest ei võta.
 
hehee 20. september 2007, kl 22.32
aga mul märjukest jagub ja sõbrantse ka küllalt. veiniklaas ja delfi, need mu sõbrad igal õhtul. ja meeldib:) delfis ports sõpru ju. teil ka, muidu ei passiks-kommiks siin ju:)
 
tädi 20. september 2007, kl 23.53
on sõbrannasid, imelikul kombel kõik nooremad, omavanustega pole enam võimalik lobada sest halamine pole minu pärusmaa....napsutamine, see pole tähtis aga head kraami limpsida on vahel mõnus
 
jaa 21. september 2007, kl 17.57
sõbrannadega on kuidagi kitsas ja ise kah pirtsakaks läinud. Ei talu kindlaid tervise, meeste ja mingeid teiste perekonna teemasid. Iseasi, kui enda perekonna. Sooviks suhelda aga üldse kuidagi kergemalt ja mitte nii isiklikult. Selles mõttes mullegi nooremad inimesed istuvad paremini, sest nendega on huvitav. Mingi eluperiood selline, et omavanuseid enam hästi ei talu. Samas, mõnikord kipub nostalgia peale ja maandudki kellegagi minevikust mõnda kohvipaika ja siis meenub: oo õudust, ta on nii igav!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!