Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Õel sõbranna
 
N53 21. september 2007, kl 18.31


Mul on selline sõbranna, kellega olime klassiõed. Muidu tore inimene, aga elu aeg on ta mind oma ütlemistega "torganud" Ta ongi skorpioni tähtkujust. Olen aastate jooksul nii palju torkeid alla neelanud, et tunnen, et mõõt on täis. Ma ei tea, miks ma pole kunagi midagi vastu öelnud, nagu lammas. Millega põhjendan oma mittesuhtlemist?
 
skorpion 21. september 2007, kl 18.37
skorpion ilmaasjata ei ütle, ju on olnud põhjust :)
 
Ra 21. september 2007, kl 18.52
ütlegi talle otse, et ta on sulle liiga palju haiget teinud ja nüüd aitab :)
 
imelik 21. september 2007, kl 20.35
Mul ka skorpast sõbranna juba aastaid,parim,sest ta ei valeta,on otsekohene ja hästi abivalmis.Minu elus on olnud raskeid hetki,tema pole iialgi mulle selga pöörand,lastele oli kui teine ema.Seltskonnas alati naljatilk ja elurõõmus,on oodatud kaaslane.
 
kena proua 52 21. september 2007, kl 20.43
Ütle talle, et ta on sind ära tüüdanud, kuna sul on uus hea sõbranna lõvinaise näol.:)))Põhjenda, et ta on sulle haiget teinud ja sa enam ei soovi sõprust jätkata. Ära karda, miks peab suhtlema inimesega, kes mõjub halvasti. See pole kellegi sõbranna,kes ei oska hoida oma sõbsi. Ole tugev, mõistan Sind täiesti, minul oli nooruses sõbranna veevalaja,kes lõi mu peika üle just enne seda kui kuulis, et me läheme avaldusi sisse andma.Nad olid koos mõne aasta aga siis tuli too poiss mind tagasi tahtma,kuid olin juba teisega abielus ja ei soovinud reeturiga mingit suhet, sõbrannast sai aga ex sõbranna kohe peale juhtunut...Hiljem kuulsin, et oli mitumeidki kooselusid lõhki ajanud.
 
sul 21. september 2007, kl 21.37
kenake huvitav elu olnud,mitu meest veel olnud?
 
N53 21. september 2007, kl 22.02

Ta on ka olnud vastutulelik ja kena inimene, ega me muidu poleks sõbrannad. Aga mul elus stressi nii palju olnud, et midagi negatiivset ei taha enam vastu võtta. Samas tema on oma elu justkui elamata jätnud. Pole kunagi olnud kooselus, kuigi 1 laps tal on. pole kunagi ennast pingutanud, et midagi saavutada. See võiks ju nii olla, aga ega ta õnnelik ka ei ole.
 
nii ja naa 22. september 2007, kl 13.37
ka mina lõpetasin eluaegse sõbrannaga (veevalaja) hiljuti täielikult suhtlemise. Ta on üksik lastetu, kellegagi pole elus koos elanud, mina vastupidi suure pere ema ning abielus olnud. Nooremast peast sain temaga hakkama, kuigi ta oli pedagoogikas (teoorias) oma arust ikka väga tark ja mina loll. Ei aidanud minu pedagoogidiplomgi, ikka teadis tema paremini... Õnneks laenasin temalt pisut raha ning see tõi välja tema põhiloomuse - ta hakkas mind enda omaks pidama! Määrama minu perekonna elu jne. Mul sai mõõt täis ning lõpetasin temaga täielikult suhtlemise. Püüdsin talle küll selgeks teha, miks, aga... see oli kurtidele kõrvadele. Nüüd on nii hea ja lahe olla, nagu taagast oleksin lahti saanud. Mul oli kaua aega 2 südamesõbrannat, nüüd on 1 järel.

Inimesed saavadki vaid siis sõbrannad olla, kui MÕLEMAL on hea, kui nii ei ole, siis tuleb laiali minna.
 
minul 22. september 2007, kl 14.30
oli sõbrannaks lõvi ,õudne,sõimas ka minu meest kui arvas,et miks sa raha piisavalt ei teeni...lõpetasin suhtlemise ja kodus ka kohe rahu majas!
kahjuks suri mu hea skorpionist sõbranna 2 aastat tagasi haiguse tagajärjel,oli parim,oli iga hetk mulle toeks ja mu mees austas teda väga.
 
to minul 22. september 2007, kl 16.00
Kas selgemalt ei saanud kirjutada iseendale, skorpa!
 
to nii ja naa 22. september 2007, kl 20.30
kas sa võla maksid ikka ära enne kui suhtlemise lõpetasid?
 
nii ja naa 23. september 2007, kl 11.05
loomulikult, võtsin pangast väikelaenu ja maksin päevapealt ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!