Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Miks...
 
lanonna 23. september 2007, kl 17.44
Lugesin Maltise kirjutist, kuidas ta avastas oma suure armastuse ja lastest rõõmu alles 56.a., endast poole noorema naisega.
Kõik on ju väga tore, aga milleks solvata enda vanuseid naisi, nimetatades neid vanadeks. Egs ka tema pole noor ja kindlasti tuleb aeg kus ta noor naine petab teda palju noorema mehega:(((((
Tema eelmine abielu ju oli ka kunagi õnnelik, ka juba täiskasvanud pojad olid oodatud??? Miks öelda, et viimane tütar oli kõige oodatum? Milleks solvata oma eelmist abielu?
 
jeerum 23. september 2007, kl 17.46
Tee veel paar teemat järjepanu, niikui mõte nokib, nii pudista.
 
N40+ 23. september 2007, kl 18.01
Sa küsid miks? Ju ta siis tundis nii lihtsalt.Tausta teadmata on väga raske teiste inimeste elu lahata.Pigem soovitan selliseid lugusid vähem lugeda.Aga kui lugeda siis tuleks aru saada, et inimesed siin maamunal on ikka kõik erinevad ja ei mõtle üldsegi sarnaselt.
 
luise 23. september 2007, kl 19.47
lanonna
kust sa seda lugesid? tahan ka lugeda, siis ütlen oma arvamuse. ma millegipärast kahtlen väga, et maltis kedagi solvas. pigem said sina sest nii aru, sest tahtsid nii aru saada.
 
laninna 24. september 2007, kl 00.24
selle koha peal kus kõik on väga tore oleks võinud kirjutamise lõpetada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!